В Быстрозайм просрочка

• Автор теми Автор теми Юлия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 593
  • Перегляди Перегляди 62K
У меня вот такое гаyно ждало меня с утра в телефоне.

У меня вот такое гаyно ждало меня с утра в телефоне.
Думаю следующее будет позвонит родственникас какое-то чучало,представится ментом и скажет что я украла у них 2400 и чтобы я сушила сухари а ещеза 2400меня таможня не пропустит никуда....прийдется смириьсми с этим ехххвчера ехали,и не доехали видимо)))))))козлы вонючие не знают уже что и придумать чтобы запугать,слава богу есть этот чат,он даёт уверенности в себе и не быть лoxoм чтобы кормить ихние бомжатни

Вкладення

• Screenshot_20190111-101925.webp
    Screenshot_20190111-101925.webp
    80.3 Кб · Перегляди: 60
Ко мне на 13.01.2019 назначен визит якобы для описания имущества, без решения суда, "Департамент безпосереднього стягнення заборгованності", так они представляются. Что скажете? Могут приехать или тупо пугают?

Ко мне на 13.01.2019 назначен визит якобы для описания имущества, без решения суда, "Департамент безпосереднього стягнення заборгованності", так они представляются. Что скажете? Могут приехать или тупо пугают?
Та ну блин. Вы, конечно простите, я без наезда на вас, но вы форум читаете или нет? Миллиард просто точно таких смс было сюда скинуть, триллион раз все это обсуждалось и опять 25. Ну как вы думаете? Приедут?

Олександрівна у разі непогашення Вашого боргу в розмірі 4 651,27 грн. до 13.01.2019 р. представники кредитора планують візит 13.01.2019 р. з 19:00 до 20:00 за місцем Вашого проживання для виявлення і огляду Вашого майна та можливості його подальшої реалізації органами виконавчої служби в разі відповідного рішення суду.
Ваш борг виник у зв’язку з відмовою сплатити заборгованість за договором позики "Бистрозайм".

Сплатити борг Ви зможете:
  • Через відділення компанії
  • Через сайт компанії https://bistrozaim.ua/paycredit
  • Через термінали EasyPay, RegulPay
  • Через відділення банку за реквізитами:
    р/р 26504055700155
    в ЗРУ КБ «Приватбанк»
    МФО 313399
    ЄДРПОУ 40858239

Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити за номером:
0 800 507 570 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України)

Директор департаменту
Безпосереднього стягнення заборгованості
ТОВ «Бистрозайм»
Павленко О.І

dvgftlTkE8ED92IloaPxJ-TU0kM12U3jYWllFNLSWpHzXCFPfKCTbrNls8DI514lMfV5VK-4MBFUx00j9HNH97L46w0QRyFWZBxI5h11m9IWBB6grRtsL0JYpXgADeYe_IS2N3rTVCuWblh4v-GBG_MDZZaM3trC_a2L8llYBgTWz603x8WA3Vdlr-qspeAZIlxAgcncuVXJZJ7sPGFNNFrh31YCqFm-gE5mkCdbW5J8gkfhW0N3EHDcWhumsVPPSPHTb5BzAdyt9xrRMkktgPJTIXM=s0-d-e1-ft
Доброго дня. Дійсно приїдуть? Бо розмовляти з ними нормально не виходить, кричать і кидають трубку. І що робити якщо приїдуть?

Не
Буду надеяться что не приедут. А вам тоже такие письма присилали?
Не хвилюйтеся до мене також якоби приїжали 4 раза так як і Манівео все доїхати не можуть вже набридло їх ждать, а ось топ кредіт то до чоловіка на роботу приїжали дали номер телефону начальнику щоб передзвонив , то він дзвонив а вони скидають налякати хотіли

Salva, да. Присылают всякие пугалки. Сегодня должны были быть, ну так написали , тишина.

нет не указали только дату
Я с утра когда питалась поговорить с опкоперато спросила когда приедут чтобы знать когда ждать если на уступки не хотят идти. А она в ответ я не знаю может в 11 а может в 12 или в другое время. Хотя в письме на елеутроэлек почту пришло с точным временем приездом. Вот тут и получается что все странно но нервышки шалят(

Кристал, а через сколько дней просрочки предложили мирно договориться?
Когда они видят что их методы не действуют, тогда они предлагают оплатить тело + небольшой процент(может пройти месяца два, как у меня).

я лично не против что бы приехали.Хотела бы посмотреть не этих уе...ков

Олександрівна у разі непогашення Вашого боргу в розмірі 4 651,27 грн. до 13.01.2019 р. представники кредитора планують візит 13.01.2019 р. з 19:00 до 20:00 за місцем Вашого проживання для виявлення і огляду Вашого майна та можливості його подальшої реалізації органами виконавчої служби в разі відповідного рішення суду.
Ваш борг виник у зв’язку з відмовою сплатити заборгованість за договором позики "Бистрозайм".

Сплатити борг Ви зможете:
  • Через відділення компанії
  • Через сайт компанії https://bistrozaim.ua/paycredit
  • Через термінали EasyPay, RegulPay
  • Через відділення банку за реквізитами:
    р/р 26504055700155
    в ЗРУ КБ «Приватбанк»
    МФО 313399
    ЄДРПОУ 40858239

Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити за номером:
0 800 507 570 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України)

Директор департаменту
Безпосереднього стягнення заборгованості
ТОВ «Бистрозайм»
Павленко О.І

dvgftlTkE8ED92IloaPxJ-TU0kM12U3jYWllFNLSWpHzXCFPfKCTbrNls8DI514lMfV5VK-4MBFUx00j9HNH97L46w0QRyFWZBxI5h11m9IWBB6grRtsL0JYpXgADeYe_IS2N3rTVCuWblh4v-GBG_MDZZaM3trC_a2L8llYBgTWz603x8WA3Vdlr-qspeAZIlxAgcncuVXJZJ7sPGFNNFrh31YCqFm-gE5mkCdbW5J8gkfhW0N3EHDcWhumsVPPSPHTb5BzAdyt9xrRMkktgPJTIXM=s0-d-e1-ft
Доброго дня. Дійсно приїдуть? Бо розмовляти з ними нормально не виходить, кричать і кидають трубку. І що робити якщо приїдуть?
Мне тоже приходило

lily85, Тільки за цей місяць-два так мозг виїдять,що пропадає бажання їм взагалі платити!

Назад
Угорі