Щоденник В 20 років боргів на понад 300 тисяч грн.

• Автор теми Автор теми FiDoppio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
  • Теґи Теґи
    боргова яма
Якщо чесно, то теж здивувалася такій пораді людині, яка дійсно у відчаї. Там не потрібно рахувати кошти, вони йдуть на свої потреби. В автору теми бажаю терпіння та триматися, все буде добре. Це лише темна полоса Вашого життя, а не все життя.
Щиро вдячний, за хороші побажання! Так я порадився зі знайомим із Правої молоді, він сказав, що буду дурнем якщо піду, адже амніція і т.д. забере майже всі кошти які будуть виплачувати

Банкрутсвто варто серйозно розглянути в даному випадку.

Тільки з ЄАПБ ти можеш програти суму майже рівну вартості процесу банкрутства.

Банкрутсвто варто серйозно розглянути в даному випадку.

Тільки з ЄАПБ ти можеш програти суму майже рівну вартості процесу банкрутства.
Я думаю, що можливо, варто першочергово порадитись з юристом, бо до суду вже подали. Я думаю, що банкрутство процес не швидкий і чи не полізуть вони теж у цей процес, до суду вже ж подали, та все одно доведеться виплачувати.

Я думаю, що можливо, варто першочергово порадитись з юристом, бо до суду вже подали. Я думаю, що банкрутство процес не швидкий і чи не полізуть вони теж у цей процес, до суду вже ж подали, та все одно доведеться виплачувати.
я на форумі десь бачив що людині списало майже все, включно з програними судами.

Яке банкрутство? Захищайтеся! Ця судова справа може тягнутися добрих півроку, якщо не більше. Якщо є захист адвоката, ніколи такого не було, щоб суд присудив на повну катушку. А буває таке, що фінансова компанія все програє в нуль.
Щодо армії - вам вирішувати. Раніше контракт 18-24 був лише для штурмовиків, а тепер для дронщиків. Там менші вимоги по здоров'ю. Але тут має бути свідомий вибір, бо війна - це війна. Вашу фінансову скруту це може вирішити. Але, на мій погляд, воювати заради майбутнього та Батьківщини - це одна справа, а воювати та ризикувати життям задля погашення боргів перед МФО - трошки інша.

Яке банкрутство? Захищайтеся! Ця судова справа може тягнутися добрих півроку, якщо не більше. Якщо є захист адвоката, ніколи такого не було, щоб суд присудив на повну катушку.
Було і не раз.

може непопулярну думку озвучу, але я б задумався над підписанням контракту з армією.

зараз це сильний соціальний ліфт, особливо 18-24 роки -- 1 млн грн протягом року кількома платежами (200 тис. одразу при підписанні) + до 120 тис. грн на місяць.

контори і банки посписують всі відсотки і можна буде з ними оперативно домовитись.
Ага, як медово звучить казка . Чоловік другий рік на 0, кажуть що там 100-200 тисяч платять . Але якогось біса 50 і не більше . Щоб мати 100 тисяч треба вже звання мати така нормальне , а як простий солдат чи матрос , то сосни голочку з ялинки. А що до контракту 18-24, то там теж є свої підводні камені

Ага, як медово звучить казка . Чоловік другий рік на 0, кажуть що там 100-200 тисяч платять . Але якогось біса 50 і не більше . Щоб мати 100 тисяч треба вже звання мати така нормальне , а як простий солдат чи матрос , то сосни голочку з ялинки. А що до контракту 18-24, то там теж є свої підводні камені
Може ваш чоловік щось приховує, чи не знаю
Брат та батько проходили/проходять службу і отримували все як має бути, інколи тільки затримки були з виплатами, але це швидко вирішувалось дзвінком на гарячу лінію МО з подальшим втиком бригаді

Яке банкрутство? Захищайтеся! Ця судова справа може тягнутися добрих півроку, якщо не більше. Якщо є захист адвоката, ніколи такого не було, щоб суд присудив на повну катушку. А буває таке, що фінансова компанія все програє в нуль.
Щодо армії - вам вирішувати. Раніше контракт 18-24 був лише для штурмовиків, а тепер для дронщиків. Там менші вимоги по здоров'ю. Але тут має бути свідомий вибір, бо війна - це війна. Вашу фінансову скруту це може вирішити. Але, на мій погляд, воювати заради майбутнього та Батьківщини - це одна справа, а воювати та ризикувати життям задля погашення боргів перед МФО - трошки інша.

Які мінуси банкрутства?
Адвокат -- це 50 на 50. Можуть спокійно все присудити, ще влетиш на адвоката. А можуть і ні.

В ситуації хлопця банкрутство звучить найбільш адекватно.

Може ваш чоловік щось приховує, чи не знаю
Брат та батько проходили/проходять службу і отримували все як має бути, інколи тільки затримки були з виплатами, але це швидко вирішувалось дзвінком на гарячу лінію МО з подальшим втиком бригаді
Нажаль не приховує , у мене брат має доволі високе звання і от він якраз отримує майже 200 тис. А чоловік ставка і бойові 50 , а не 100

Главное, после процедуры нигде долго не сможет ничего набрать снова, а так можно годами болтаться в долгах при этом все окружение втянуть в это...

Главное, после процедуры нигде долго не сможет ничего набрать снова, а так можно годами болтаться в долгах при этом все окружение втянуть в это...
А он уже и так скоро ничего взять не сможет))) - там кредитная история уже убита в хлам.

Ось це великий плюс процедури 😄 що ніде не наберешся нічого 5 років так точно 😄

Які мінуси банкрутства?
Адвокат -- це 50 на 50. Можуть спокійно все присудити, ще влетиш на адвоката. А можуть і ні.

Процедура банкрутства - це не 100% ти будеш нікому нічого не винен, в більшості це план реструктуризації, гроші будеш повертати все одно, але довго можливо в меншій кількості. Але 80-100к треба буде віддати. Це не працює так - заплатив 80к і все списали.

Процедура банкрутства - це не 100% ти будеш нікому нічого не винен, в більшості це план реструктуризації, гроші будеш повертати все одно, але довго можливо в меншій кількості. Але 80-100к треба буде віддати. Це не працює так - заплатив 80к і все списали.

Я схильний довіряти інфі з цієї теми: Банкрутство учасника форуму.

Думаю більшість недооцінює банкрутство і дивиться на нього як на якесь стоп-слово. І часто ці люди живуть ті самі 5 років з боргами, по-трохи закриваючи їх, стресуючі через суди, і віддаючи в рази більше ніж могли б після банкрутства.

Я схильний довіряти інфі з цієї теми: Банкрутство учасника форуму.

Думаю більшість недооцінює банкрутство і дивиться на нього як на якесь стоп-слово. І часто ці люди живуть ті самі 5 років з боргами, по-трохи закриваючи їх, стресуючі через суди, і віддаючи в рази більше ніж могли б після банкрутства.
Ну якщо немає жодного майна і не було то можна сміливо пробувати. В моїй ситуації в мене майна на 1200000 грн. 500к боргів мені явно не спишуть😁

може непопулярну думку озвучу, але я б задумався над підписанням контракту з армією.

зараз це сильний соціальний ліфт, особливо 18-24 роки -- 1 млн грн протягом року кількома платежами (200 тис. одразу при підписанні) + до 120 тис. грн на місяць.

контори і банки посписують всі відсотки і можна буде з ними оперативно домовитись.
Хороший вариант будет заработать натзакрытие кредитов(военным можно за тело) и после закрытия всех долгов в СЗЧ.

Я в момент когда понял что свои долги не смогу платить, а чтобы отдать их с посрочками пройдет год или два, может больше, может никогда, при этом во всем себе отказывая, то я был на гране суицида и решил заказать онлайн консультацию психиатра, он мне посоветовал тоже пойти воевать, говорит, нет ничего страшнее войны, про проблемы с долгами забудешь, а когда вспомнишь они уже не будут проблемами, вот такие советчики есть даже в психиатрии... но я старше 25лет, миллион никто не даст та и хз как мои бы долги решились когда парни там на нуле живут впритык все тратя на себя, а возвращается калеками...

Ось це великий плюс процедури 😄 що ніде не наберешся нічого 5 років так точно 😄
Это огромнейший плюс, многие гребут по кругу, и хз даже может цена за эти 5лет в 100к за банкротство и невозможности взять больше нигде денег будет выгодней чем эти 5 лет гонять долги по кругу, заодно вгоняя в долги всех кого любишь и знаешь. Ну это наверное индивидуально.

Останнє редагування:
Назад
Угорі