Узнал о долгах родителей по кредитной карте ПУМБ

• Автор теми Автор теми underdog
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
По этой логике у нас у всех нужно отобрать паспорта, а еще лучше пристрелить.....
Чому у всіх? Ми більше кредитів не набираємо...
В мене в подруги так. Мама бере кредити, потім її плачеться. Подруга за неї гасить і мама знов бере....
То ненормально! Це перекладання відповідальності на свлїх дітей

Такое ощущение что на форуме зарегистрированы сотрудники кредит коллекшен ПУМБа,
Не всі?,
я, наприклад, з тих мам, які взяли кредит в Пумб і не повернули? ( на те були причини свого часу)
Але я горда своїми повнолітніми дітьми! Вони не чекають моєї смерті, не обговорюють зі сторонніми, яка я погана, а підтримали мене на 1000000%, бо ми сім'я, і я для них найкраща МАМА, як і вони для мене найкращі діти))
А вас мені шкода...."не плюй в колодязь, бо ще доведеться з нього воду пити"
underdog, подумайте на "холодну" голову, не приймайте рішення згаряча, у вас є ще можливість, бо ви ще маєте маму ...

Как скучно я живу. Пойду ребенка обниму. Скажу что я его люблю и за мои ошибки он отвечать не должен.
Мда уж

Не набираем, да. Но не дай Бог наши долги перейдут по наследству. Ирония, думаю поняли.
Тут і автор не правий. Якось дуже холоднокровно розсуджує. Спадок , всі діла...
Подруга просто хоче маму від нервів вберегти. Вона коли взнала за мамині борги, то зразу її хотіла помогти...
Так щ о такі ситуації, де діти за батьків кредити гасять бувають....

Тут і автор не правий. Якось дуже холоднокровно розсуджує. Спадок , всі діла...
Подруга просто хоче маму від нервів вберегти. Вона коли взнала за мамині борги, то зразу її хотіла помогти...
Так щ о такі ситуації, де діти за батьків кредити гасять бувають....
Автор просто живе в матеріальному світі...для нього спадщина і репутація головніше за все.

Почему ТС ничего об отце не пишет?

отак діти за свою "репутацію" батьків продають... цікаво, чим думає автор? тією парою тисяч?

Потому что был большой кредитный лимит на каждой :)
Покупала что хотела, дорогую еду и одежду, телефон и прочее
мама всегда так жила или в последнее время стала ? может она решила пожить для себя, жизнь одна, а внимания ей не хватает, если живет одна, но кредит не выход,и все не так просто, как кажется на первый взгляд, есть причина....

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі