Уже 25, пора....

• Автор теми Автор теми Yuha1908
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 499
  • Перегляди Перегляди 17K
Вторые сутки пылают станицы,а результата всё нет.... :rolleyes: эх...ну,ниче,лично я оч терпеливая? люблю всякие "Беверли-Хиллз" и "Район Мелроуз"???

Так хтось і пару собі знайде ))) Деколи такі важкі ситуації як проблеми з мфо потім виливаються у щастя,любов а потім діти і ти розумієш---- што небыло бы щястья да помогло нищястье))))

Та шо ж такоє, за останні сутки це вже третя тема така))))) питання виникає - а на весілля запрошувать нас, форумчан,будуть?)) бо так хочеться свята вже, так ці чмошні мфо задрали вже....

Та шо ж такоє, за останні сутки це вже третя тема така))))) питання виникає - а на весілля запрошувать нас, форумчан,будуть?)) бо так хочеться свята вже, так ці чмошні мфо задрали вже....
Если найду мужа здесь себе, в обязательном порядке приглашу некоторых формучан)))

Та шо ж такоє, за останні сутки це вже третя тема така))))) питання виникає - а на весілля запрошувать нас, форумчан,будуть?))
Будут. Организуем выездные форумные группы и будем ездить по свадьбам должников.))

Будут. Организуем выездные форумные группы и будем ездить по свадьбам должников.))
О,оце супер!! Тільки думаю, що треба буде групи міняти на кожне вессіля, бо нас тут тисячі))))) щоб кожен же ж на весіллі погулявв))
А от мене не потрібно запрошувати...
Я сама припрусь!)))
О,оце правильно!!! Підтримую!!)))

А нас и не надо приглашать, мы сами припремся! )))

И без женихов..
Эх....
?
Кто боится может, а кто недостойный (МФО мало) :lol:
Надо и каллов тогда приглашать. Какая же это свадьба без драки? А кого бить?:lol::metal:

Назад
Угорі