Уволили с работы из-за звонков Премиум Актив жене директора

• Автор теми Автор теми Kalina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
Ну, а как это можно объяснить? У меня в голове не укладывается эта ситуация.
19 лет... уволить из-за вымогательства... испугаться и отдать заработанные человеком деньги голосу в трубке, который предоставил реквизиты.
Коллажи сделали? Так поднял бы полицию, заставил бы ее работать! Но тут был выбран путь полегче.
Так они уже сделали коллажи!! И он отдал чужие деньги.
Пойду мороженку съем, ибо до сих пор не курю, а нервы сдали с самого утра.

И это самое печальное. Дополню: схема вымогательства!
Я и за тебя покурю! ОЙ, всем добрый вечер! У меня нет нормальных слов прокомментировать данную ситуацию. Можно матом, Ааа? Чуток)))

А у вас є діти? Я вас дуже добре розумію. У мене аналогічна ситуація на роботі. Але я матір-одиначка, просто так звільнити мене не можуть. Спочатку мене принижували, гнобили, теж примушували звільнятися, але заради дитини я все витерпіла, бо не змогла дитину без хліба залишити. Та й зараз терплю, але вже й одночасно борюсь і з калами, і з колегами. І одних , і других посилаю на..... А сьогодні ще й в поліцію на колег заяву накатала, що мені булінг на роботі влаштували. Тільки я зараз розумію, якби у мене не було дитини, давно б здалася. Та й форум наш дуже допомагає. Я реально щиро вдячна кожному, хто пише коментарі, хто відповідає на мої повідомлення. А ви тримайтесь й не здумайте здаватись. Ви, не одна!!!! Я знаю, як це нелегко, але потрібно триматись й не здаватись.

ну й що шо фотки побачила. Но не ви це робили. Хай би писав заяву на тих придурків.

А я сказала на роботі, що недочекаєтесь. Будете мене терпіти, поки я цього захочу!!!!!!!!!!! Я ставлюсь тепер до роботи, як до місця, де мені платять гроші, хоча спочатку теж хвилювалась дуже
Всё правильно вы делаете, выдержки вам. Женщина с детёнышем в зубах и не на такое способна.

А как они после этого хотят, чтобы их платили? Нет работы - нет денег на оплату по кредиту

Назад
Угорі