Устал жить с МФО

• Автор теми Автор теми Никадим
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 183
  • Перегляди Перегляди 8K
Добрый вечер , всем. Как Вы, что сегодня день прошедший принес? Помните, Вы - моя опора и поддержка, спасибо Вам за это

Добрый вечер , всем. Как Вы, что сегодня день прошедший принес? Помните, Вы - моя опора и поддержка, спасибо Вам за это
Сегодня, по возможности , читал форум ,в часности, о Нацком. Ох и голова кругом ходила .... И о электронных подписях .... И о переращоте процентов ... Вообще трудно сегодня было. Чуть не наломал дров ... А может и на ломал, завтра узнаю ... Робота , вообще не шла , сам не свой целый день... Коллеги сразу заметили ... Но мне не хватило духа признаться начальству о моей проблеме

Доброго вечора!
Ви як?
Як робота? Як мама?
Сьогодні бистрозайм намагався списати з карти гроші, начав з 7000 , а закінчив на 200... Тільки не розумію чому з 7. Так як на даний момент боргу з штрафом 9763 . 6500 тіло , решта % і штраф за 5 днів

Сьогодні бистрозайм намагався списати з карти гроші, начав з 7000 , а закінчив на 200... Тільки не розумію чому з 7. Так як на даний момент боргу з штрафом 9763 . 6500 тіло , решта % і штраф за 5 днів
Не пов'язуйте непослідовність і нелогічність їхніх дій з розміром тіла чи штрафів...

Останнє редагування модератором:
[QUOTE="Юрец, post: 433556, member: Ну цілий день був - не свій. Ішов туди - коли прийшов, забув чому ішов....
[/QUOTE]
Це пройде, не переймайтесь...
Взагалі, робота мала б відволікати від "позаштатних" думок...
Спробуйте якось зібратись, взяти себе в руки і приділяти увагу потрібним речам...

Останнє редагування:
Доброго вечора!
Ви як?
Як робота? Як мама?
А ще є-кеш мені відрубало , акційну ставку, і нарахувало десь около 6000 тис % за кредитом тіло 7000
Це пройде, не переймайтесь...
Взагалі, робота мала б відволікати від "позаштатних" думок...
Спробуйте якось зібратись, взяти себе в руки і приділяти увагу потрібним речам...
Сьогодні, телефон рвав один номер, коли приймав виклик, віталась чемно дівчина і відключалась

А ще є-кеш мені відрубало , акційну ставку, і нарахувало десь около 6000 тис % за кредитом тіло 7000

Сьогодні, телефон рвав один номер, коли приймав виклик, віталась чемно дівчина і відключалась
Ще стосовно електронних підписів в є *кеш є одноразовий індифікатор підпису, а в бистрозайм навіть договір - не можу скачати і те що вони 200 грн зняли, теж ніде не вказано , що вони були зараховані.
Ого... А який термін прострочки у них?
Один місяць був акційний, а другий звичайний, завтра перший день прострочки це % використання кредиту
Ще стосовно електронних підписів в є *кеш є одноразовий індифікатор підпису, а в бистрозайм навіть договір - не можу скачати і те що вони 200 грн зняли, теж ніде не вказано , що вони були зараховані.

Один місяць був акційний, а другий звичайний, завтра перший день прострочки це % використання кредиту
А ну ще дінеро прислало смс що буде звонить трем особам, щоб допомогли мені погасити кредит. Тіло 10000 просрочкі 5 днів 150 за кожен день штраф і % 3700

Чесно, це жесть .. оце все ... І нацком їх підтримає. Адже був підписаний договір з такими %
Вам надо научиться отвлекаться от мыслей про МФО. Нельзя и дома,и на работе и здесь - думать только о них.так и с ума сойдете! Начните отвлекаться. Посмотрите весёлый фильм,или послушайте музыку,пойдите погуляйте с друзьями! Надо хоть какое-то время не думать о них. Не общайтесь с ними,не читайте смс. Поверьте это легко сделать))

Назад
Угорі