Usenko Lawyer Адвокат-юрист Відгуки

Вже дні 4-5 ніяк не можем зідзвонитись. От сьогодні після 15:00 домовились зателефоную, телефонував в 15:30 і в 17:20, немає відповіді. Зайнятий мабуть але маю надію що в якийсь момент все таки зв’яжемось і допоможе ) А по вашому досвіді на форумі, він бере справи під своє керівництво? Чи тільки може порадити до кого краще звернутись?
Так він арбітражний керуючий і якраз саме банкрутством і займається.

Тому що як виглядає в цілому процедура охопить всі борги і хто заявиться розіб’ють на реструкторизацію за період якою я надіюсь буде в рази менше дзвінків . А з кожним мфо чи колектором судитись окремо як на мене дуже довго, важко та більш затратно.

І не всі щось особо хочуть домовлятись, ось Ейс викупив і подав позов до суду, тіло було 5 хочуть 20 і плюс оплату їх юриста і судовий збір. Тому думаю банкрутство можливо буде краще так як з просрочками 500 к вже
Тяжкий шлях до боргової свободи: як (не) працює банкрутство і чому фізособи можуть про це лише мріяти Почитайте

Якби банкрутство було діючим то більшість людей у кого кредитів 400.000+ вже б давно були банкрутами , а тут повірте їх дуже багато

Вже дні 4-5 ніяк не можем зідзвонитись. От сьогодні після 15:00 домовились зателефоную, телефонував в 15:30 і в 17:20, немає відповіді. Зайнятий мабуть але маю надію що в якийсь момент все таки зв’яжемось і допоможе ) А по вашому досвіді на форумі, він бере справи під своє керівництво? Чи тільки може порадити до кого краще звернутись?
Я б Вам порекомендувала вивчити судові справи компаній, до яких збираєтеся звертатися. Велике значення і ключове має суддя ще 😎

Коли ж Ви перестанете вірити цім блохерам та АнтіКАЛехторам. Я мав справу з ним, але не до кінця.
Знову історія: почалася повномасштабна війна і я відслужив в одній бригаді 7 місяців. Та як в нашій бригаді змінили командування а конкретно комбрига. То, наші сплановані штурми почалися поступово перетворюватися на м'ясні без розвідки та плану. Сказали йти і все буде добре. До цього ми кожного разу, все планували (як заходимо, як виходимо, де і яка група і що робе).

Отримав поранення в спину, пролікувався та мені лікар пише: рекомендується відпустка від 15 діб. Новий комбриг, заявляє що про відпустку забудь і відразу після лікарні їдь на ППД нас новий наступ чекає. Ось тут я почав шукати собі адвоката, щоб допоміг вибити відпустку. Попав на цього НЕшановного юриста.

Він відразу каже: всё решаемо, но работа его стоит 10 000 грн. я кажу, зараз немає можливості. Домовилися про розстрочку спочатку 2000 грн. а потім частинами в інші місяці.
Ок, перекинув 2 000. Він подзвонив і каже: сейчас составлю договор и приеду к вам в больницу.
Ок. Але, ніхто не приїхав. Він відписав що в нього зламалася машина по дорозі, але слідчий ДБР йому зателефонував готовий вже зараз готовий нам допомогти, ціна його допомоги 50 000 але теж можна частинами перший внесок 20 000 і він дав мін номер телефону цьому слідчому.

Через 1-2 години телефонує цей слідчий ДБР і каже: ось я від Усенко вашого адвоката. Знаю вашу ситуацію і це не нормально, вони порушують закон, статут ЗСУ і бла, бла, бла. Він допоможе, як сказав слідчий «я их нагну и они ещё и моральную компенсацию вам выплатят минимум 300 000». Я поцікавився з якого від ДБР і сказав, в Харківського.

Приїхав я до ППД. Штаб-сержант дає мені відпускний листок і каже: так, ти у відпустку на 30 діб. В мене шок, думав невже це адвокат та слідчий ДБР зробили свою справу? Ось їду і мені знову телефонує цей слідчий ДБР, каже ну шо там?
А що?
Ришаем?
Тут я зрозумів, що вони нічого не робили. І по дорозі заїхав до ДБР і там в першого на кого потрапив, запитав а є у Вас слідчий з таким прізвищем?
Немає, але краще спитайте у заступника начальника відділу і показали де його шукати.
Я зайшов і спитав. Такого навіть приблизно з таким прізвищем в них немає і спитав, що в мене сталося. Розповів і контакти їх всі надав. Після цього, мені ні слідчий, ні адвокат більше не телефонували
Доброго вечора, друже. Ти явно щось переплутав, скільки побратимів звертались до нього, то все добре! Не вводить людей в оману. Такая історія, зачитався, у нього виїзд коштує від 200$. Сумніви є щодо до того, чи до нього взагалі звертався

AlexG, добре, добре повірю профілю одноденному аккаунту на сайті

DemonBoy, о йопт, ну в вас і історія. Добре, що ще з відносно невеликими втратами з неї виплуталися. Цікаво, ці адвокати реально не бояться військових так безсовісно розводити? Це ж в них лише до певного випадку може так фартити.
Бо, знаю одну подібну історію від товариша з однієї модної бригади, так там потім такого горе-юриста в ліс вивезли в грузовому відсіку пікапа, щоб поговорити.
Я Вас благаю, яка совість? Багато, дуже багато так званих юристів та адвокатів які прописці проживають на ТО і заробляють в інших містах України.

Хтось щось знає про цього юриста ?@usenkolawyer, Антон Усенко,.
Шахрай, випадково натрапив на нього сьогодні,бачу викидає пости про bit capital,crypsee ,типу закриття за тіло.Почав писати комент що вони так поза законом в телеграм групі,не знаю чи він чи його адміни мене заблокували))

Вкладення

• Screenshot_20250730-194400.webp
    Screenshot_20250730-194400.webp
    85 Кб · Перегляди: 59
  • Screenshot_20250730-195735.webp
    Screenshot_20250730-195735.webp
    56.1 Кб · Перегляди: 60
Странная позиция, конечно, ну да ладно. Зачем вторую тему было апать непонятно

А, отбой, там в трёх темах. Кросспостинг процветает

Назад
Угорі