Коли ж Ви перестанете вірити цім блохерам та АнтіКАЛехторам. Я мав справу з ним, але не до кінця.
Знову історія: почалася повномасштабна війна і я відслужив в одній бригаді 7 місяців. Та як в нашій бригаді змінили командування а конкретно комбрига. То, наші сплановані штурми почалися поступово перетворюватися на м'ясні без розвідки та плану. Сказали йти і все буде добре. До цього ми кожного разу, все планували (як заходимо, як виходимо, де і яка група і що робе).
Отримав поранення в спину, пролікувався та мені лікар пише: рекомендується відпустка від 15 діб. Новий комбриг, заявляє що про відпустку забудь і відразу після лікарні їдь на ППД нас новий наступ чекає. Ось тут я почав шукати собі адвоката, щоб допоміг вибити відпустку. Попав на цього НЕшановного юриста.
Він відразу каже: всё решаемо, но работа его стоит 10 000 грн. я кажу, зараз немає можливості. Домовилися про розстрочку спочатку 2000 грн. а потім частинами в інші місяці.
Ок, перекинув 2 000. Він подзвонив і каже: сейчас составлю договор и приеду к вам в больницу.
Ок. Але, ніхто не приїхав. Він відписав що в нього зламалася машина по дорозі, але слідчий ДБР йому зателефонував готовий вже зараз готовий нам допомогти, ціна його допомоги 50 000 але теж можна частинами перший внесок 20 000 і він дав мін номер телефону цьому слідчому.
Через 1-2 години телефонує цей слідчий ДБР і каже: ось я від Усенко вашого адвоката. Знаю вашу ситуацію і це не нормально, вони порушують закон, статут ЗСУ і бла, бла, бла. Він допоможе, як сказав слідчий «я их нагну и они ещё и моральную компенсацию вам выплатят минимум 300 000». Я поцікавився з якого від ДБР і сказав, в Харківського.
Приїхав я до ППД. Штаб-сержант дає мені відпускний листок і каже: так, ти у відпустку на 30 діб. В мене шок, думав невже це адвокат та слідчий ДБР зробили свою справу? Ось їду і мені знову телефонує цей слідчий ДБР, каже ну шо там?
А що?
Ришаем?
Тут я зрозумів, що вони нічого не робили. І по дорозі заїхав до ДБР і там в першого на кого потрапив, запитав а є у Вас слідчий з таким прізвищем?
Немає, але краще спитайте у заступника начальника відділу і показали де його шукати.
Я зайшов і спитав. Такого навіть приблизно з таким прізвищем в них немає і спитав, що в мене сталося. Розповів і контакти їх всі надав. Після цього, мені ні слідчий, ні адвокат більше не телефонували