Usenko Lawyer адвокат. Відгуки. 2026

• Автор теми Автор теми Денис1701
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 97

Денис1701

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Денис1701 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всіх вітаю, я новенький на цьому форумі, в мене складні обставини, прострочення десь у 20 мфо, побачив рекламу в інтернеті адвоката Усенко, домовились взяти мої мфо у роботу за 25 тисяч гривень, склали договір, просять оплатити всю суму щоб почати працювати, у договорі немає ніяких гарантій результату, нічого не вказано про додаткові витрати і вказано, що можуть розірвати договор у будь яку мить без повернення коштів, не вказано якого результату вони дійдуть с мфо, хотів би почути якісь відгуки за цього адвоката, можно з ним починати працювати щоб закривати мфо за тіло і робити реструктуризацію.

:pardon:

домовились взяти мої мфо у роботу за 25 тисяч
Эт в каком смысле "взять"? Что они будут делать? Если на Вас не подали в суд, то из работа сведётся к тому, что ничего делать не будет никто, но через время Вам сами шараги предложат закрыть за тело или по акции.

В принципе, это вы можете сделать все и без сторонней помощи и бесплатно.

Всіх вітаю, я новенький на цьому форумі, в мене складні обставини, прострочення десь у 20 мфо, побачив рекламу в інтернеті адвоката Усенко, домовились взяти мої мфо у роботу за 25 тисяч гривень, склали договір, просять оплатити всю суму щоб почати працювати, у договорі немає ніяких гарантій результату, нічого не вказано про додаткові витрати і вказано, що можуть розірвати договор у будь яку мить без повернення коштів, не вказано якого результату вони дійдуть с мфо, хотів би почути якісь відгуки за цього адвоката, можно з ним починати працювати щоб закривати мфо за тіло і робити реструктуризацію.
если у вас есть лишние 25 тыс которые вы хотите выкинуть, то отдайте их мне. Ну а если серйозно, то адвокат вам нужен только тогда когда на вас подали в суд, в остальном вас разводят на деньги. Так, что шлите Усенко в сад, берите 25 к и за эти деньги через пару месяцев закроете парочку мфо за тела сами и своими силами

Не введіться на те,з часом МФО йдуть на поступки,я так 16 тис просто викинув))

:pardon:

Эт в каком смысле "взять"? Что они будут делать? Если на Вас не подали в суд, то из работа сведётся к тому, что ничего делать не будет никто, но через время Вам сами шараги предложат закрыть за тело или по акции.

В принципе, это вы можете сделать все и без сторонней помощи и бесплатно.
Як він оговорує, коли беруть мфо в роботу домовляються щоб закрити мфо за тіло та представляти у суді, якщо подадуть, але додаткові витрати у договорі не прописані про суд

Назад
Угорі