Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Спасибо за информацию

кука, и после звонка на урядову звонки маме прекратились?? А на колекторов тоже можно жаловаться?
звонки прекратились,только номер надо сказать с какого поступают,у меня через часа три уже ей ни кто не звонил.

Сегодня один хрен из КачайГроші так достал своими угрозами, и фото родственников скидывал и т.д. Уже начали посещять мысли про петлю, но потом увидел этот пост, вселяющий надежду на то, что не все так хреново. Завтра буду звонить. Раком встану, но заставлю этих убл*дков пожалеть о том дне когда они выдали мне кредит!!!!!!

Мне только что скинули по поводу Швидко гроши,с одной стороны смешно и интересно,а с другой стороны это пипец какой-то:

Я сама в долгах там тоже в этих грёбаных Швидко гроши (((Это жесть!!!

Мне только что скинули по поводу Швидко гроши,с одной стороны смешно и интересно,а с другой стороны это пипец какой-то:

Я сама в долгах там тоже в этих грёбаных Швидко гроши (((Это жесть!!!

Недавно бачив це відео з Петром Олексійовичем.Це просто жесть)

Я конечно заблокировала звонки чужие,но бл всех уже задолбали,а они задалбливают меня (((

И что они ответили что то?
К сожалению, сегодня не успели рассмотреть. Но это по моей причине, я не до конца заполнил данные, на что получил ответ:

Відповідно до законодавства у зверненні необхідно обов’язково вказувати повні реквізити заявника, а саме: прізвище, ім’я, по батькові та його місце проживання (назву населеного пункту, району, вулиці, номер будинку, квартири).
У разі необхідності зміни Ваших особистих даних Вам необхідно ОКРЕМО подати звернення через форму «Створення нового звернення» з відповідним проханням, зазначивши у змісті такого звернення інформацію про дані, які Ви бажаєте внести замість попередніх.

В пятницу у них короткий день.
Обращение на изменение данных они рассмотрели и внесли.

0pus, скиньте будь ласка ссилочку урядової лінії, хочу написати на Сіті Фінанс", оборзелі".

0pus, скиньте будь ласка ссилочку урядової лінії, хочу написати на Сіті Фінанс", оборзелі".
К сожалению, сегодня не успели рассмотреть. Но это по моей причине, я не до конца заполнил данные, на что получил ответ:

Відповідно до законодавства у зверненні необхідно обов’язково вказувати повні реквізити заявника, а саме: прізвище, ім’я, по батькові та його місце проживання (назву населеного пункту, району, вулиці, номер будинку, квартири).
У разі необхідності зміни Ваших особистих даних Вам необхідно ОКРЕМО подати звернення через форму «Створення нового звернення» з відповідним проханням, зазначивши у змісті такого звернення інформацію про дані, які Ви бажаєте внести замість попередніх.

В пятницу у них короткий день.
Обращение на изменение данных они рассмотрели и внесли.
А нет, успели ))) Я так понимаю, передали в нацкомфин...
Screenshot_2020-03-27-17-53-35-268_com.android.chrome.webp

Останнє редагування:
Назад
Угорі