Ruslana12345
Форумчанин
- Дописи
- 746
- Реакції
- 382
- Бали
- 5225
Ruslana12345 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто то смог дозвониться на урядову по поводу закона и мфо?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спасибо за информациюЛюди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
звонки прекратились,только номер надо сказать с какого поступают,у меня через часа три уже ей ни кто не звонил.кука, и после звонка на урядову звонки маме прекратились?? А на колекторов тоже можно жаловаться?
Мне только что скинули по поводу Швидко гроши,с одной стороны смешно и интересно,а с другой стороны это пипец какой-то:
Я сама в долгах там тоже в этих грёбаных Швидко гроши (((Это жесть!!!
И меня этот вопрос интересует. Не знаю звонить, не звонить, что говорить и какой ждать реакции.Кто то смог дозвониться на урядову по поводу закона и мфо?
Звонить однозначно.И меня этот вопрос интересует. Не знаю звонить, не звонить, что говорить и какой ждать реакции.
Звонить однозначно.
Они сейчас перегружены, вчера звонили, ждали 30 минут, но дозвонилисьесли дозвонитесь, у меня такой тоже настрой был, но за все время так и не дозвонилась на урядову(
Я написал на смартивей.Кто то ещё звонил???
Она них и писать можна???Я написал на смартивей.
Да, на сайте урядовой из личного кабинета.Она них и писать можна???
И что они ответили что то?Да, на сайте урядовой из личного кабинета.
К сожалению, сегодня не успели рассмотреть. Но это по моей причине, я не до конца заполнил данные, на что получил ответ:И что они ответили что то?
0pus, скиньте будь ласка ссилочку урядової лінії, хочу написати на Сіті Фінанс", оборзелі".
А нет, успели ))) Я так понимаю, передали в нацкомфин...К сожалению, сегодня не успели рассмотреть. Но это по моей причине, я не до конца заполнил данные, на что получил ответ:
Відповідно до законодавства у зверненні необхідно обов’язково вказувати повні реквізити заявника, а саме: прізвище, ім’я, по батькові та його місце проживання (назву населеного пункту, району, вулиці, номер будинку, квартири).
У разі необхідності зміни Ваших особистих даних Вам необхідно ОКРЕМО подати звернення через форму «Створення нового звернення» з відповідним проханням, зазначивши у змісті такого звернення інформацію про дані, які Ви бажаєте внести замість попередніх.
В пятницу у них короткий день.
Обращение на изменение данных они рассмотрели и внесли.