Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спасибо за инфу!!!!Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Вчера пожаловалась 15-45 на Профит Капитал, Кредит кассу,манибум,ccloan, май кредит,кредит7,швыдкогроши, алекс.может ещё на что-то - не помню) Рассказала ,как есть- что угрожают мне и близким . А после того ,как попросила гарантийное письмо и договор переуступки,так вообще офигели.ще на когось жалілись? був ефкти?
Я 10 мин ждала.Нужно ждать до победного, пока трубку не возьмут. Там всегда занято. Я 12 минут ждал.
Вы писали в электронном виде?Здравствуйте. Я писала в произвольной форме.
Да, в электронном. И на урядову и в киберпрлицию. Написала номера и прикрепила скриншоты. Но у меня немного другая ситуация. Достают за кредиты бывшего мужа. Звонки ко мне прикратились, но теперь достают мою маму. Не знаю даже что делать. Опять писать что ли.Вчера пожаловалась 15-45 на Профит Капитал, Кредит кассу,манибум,ccloan, май кредит,кредит7,швыдкогроши, алекс.может ещё на что-то - не помню) Рассказала ,как есть- что угрожают мне и близким . А после того ,как попросила гарантийное письмо и договор переуступки,так вообще офигели.
Я 10 мин ждала.
Вы писали в электронном виде?
Так то воно так. Треба людям зрозуміти, що ми для них депозитний вклад з якого вони отримують відсотки. Так от, коли люди які положили гроші на депозит а банк збанкрутував чи ще щось почнуть звонити всім працівникам і їхнім родичам з погрозами і робити на них колажди як вони на нас, щоб відчули на своїй шкурі, тоді може в нашій країні щось зміниться по відношенню до людей. А так довго чекатимемо.Це вони вміють, вже зовсім охреніли, мають людей за дєрьмо, думають шо їм все можна. Вже й на маленьких дітей колажі роблять.
Я скоро скину номер Вайбера, щоб не підставляти форум, там зроблю групу, пора обєднуватись і перти. Куди перти в групі домовимось. Народ велика сила, пора цю купку гандонів рвати.
Думаю треба не офіс шукати а номери телефонів і адресу проживання директорів цих контор. Звонити їм сусідам як боржникам. Писати, робити колажди. Ото буде ділоЦе точно!

А если я с ними не разговариваю, но они начали звонить соседу, рассказывать о моих кредитах. Они же ведь нарушают закон. Вроде ст.182 УКУ если я не ошибаюсьЛюди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Я звонила, а мне там сказали, что этими вопросами не занимаются. Уточните, как именно звонить, что нажимать и с чего разговор начинать?Зарегестрировали обращение, дали номер заявления. Я представила номера, с которых мне пишут, офис, куда меня звали, всю информацию по ситуации. Посмотрим, что теперь будет дальше.
Они нарушают многие законы, но им на это плеватьА если я с ними не разговариваю, но они начали звонить соседу, рассказывать о моих кредитах. Они же ведь нарушают закон. Вроде ст.182 УКУ если я не ошибаюсь
Смотря на кого попадешь,я тоже звонила вчера и составила жалобу,мне показалось девушка устала,зафиксировала меня как жалобу на угрозы и шантаж Сити ФИНАНС,но ответ ждать до месяца, просто если всемзвонить им и не лениться,результат думаю будет,и ещё такой вопрос админам,не по теме,каллы тоже здесь могут быть,и прослеживать все?Потому как я вызывала полицию и сюда зарегистрировалась,откуда то узнал один из заблокированных форумчаниновЛюди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
К сожалению это так(Они нарушают многие законы, но им на это плевать
. Я дзвонив зарєєстрував скаргу на фінпроект. Дійсно вислухали. Але термін реакції від них від 5 до 30 діб. Вам мабуть просто пощастилоЛюди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
жаль,не знав про цей сайт, віддав в 3 рази більше чим взявШановний Адмін прошу закріпити, хай люди знають, що захист таки є.
Post automatically merged:
Обовязково і нічого не пропускайте, розказуйте все, вилийте на калів всьо гімно яке в Вас в душі назбиралось від їхньої благодаті.
Post automatically merged:
І ше я на сторінку президента писав в фс, щей скріни з фотоколажами та погрозами добавив, правда, поки що відповіді не отримав.
Я,якшо треба то й на Трампа напишу,
Тих сук пора ставити на місце. Бо інакше наші діти не будуть мати України.
я думаю, що цей сайт спасение для багатьох людей, дякуюPost automatically merged:
Та нічого ви не визнаєте, це ж не суд. Кажіть, що брали позику на одних умовах, а оказалось все зовсім по іншому, переплати суперечать законодавству.
У вас просто спірні питання з мфо, а вони займаються вимаганням, цивільно вирішувати не хочуть.
Головне бити на то шо мфо і кали безпредєльнічають, обзвонюють родичів, знайомих, шантажують колажами, втручаються в особисте життя.
А ще, можна морозитись, що просто зареєструвались на сайті по підбору кредитів, ті кинули вам гроші, а потім прислали договір, який ви не пвдписували, бо фактично так і є.
Ще можна, шо спочатку в лк був один договір, а зараз зовсім інший, з великими процентами. Бо і таке реально. Взагалі для електронного підпису має бути зареєстрований ел.ключ. зараз такі реєструє приват і ше врді якийсь банк, а птічка, код, смс це туфта. І той договір просто текст на екрані смартфона, який вони можуть змінити в любий час.
Любий варіант підходить, бо все, абсолютно все, шо мфо роблять є беззаконним, починаючи з реклами закінчуючи вибиванням боргів.
Думай.....те
Подскажите если написать на урядова о на МФО о больших процентах и переплати тела в несколько раз поможет?Вчера пожаловалась 15-45 на Профит Капитал, Кредит кассу,манибум,ccloan, май кредит,кредит7,швыдкогроши, алекс.может ещё на что-то - не помню) Рассказала ,как есть- что угрожают мне и близким . А после того ,как попросила гарантийное письмо и договор переуступки,так вообще офигели.
Я 10 мин ждала.
Вы писали в электронном виде?
А на что именно вы жаловались на эти шараги?Вчера пожаловалась 15-45 на Профит Капитал, Кредит кассу,манибум,ccloan, май кредит,кредит7,швыдкогроши, алекс.может ещё на что-то - не помню
На то ,что я прошу чтобы мне выслали письмо с фиксированной суммой ,а они ничего не хотят слать и после этого начались мне и моим близким угрозы ,шантажи и т д .А на что именно вы жаловались на эти шараги?