Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
я вчора дзвонили на гарячу урядову лінію сьогодні прийшло есемес що заява моя на розглядання скаржилася на кредит плюс і кф. Юа
.
Подскажите, что и как вы говорили когда звонили на урядову линию. Хочу завтра позвонить на кредит + жаловаться

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Спасибо большое завтра попробую а то сегодня гроши всим звонили разговор был слышишь ты.. когда деньги отдаш ..статьей угрожали и положить в могилу меня и моих родственников

Спасибо большое завтра попробую а то сегодня гроши всим звонили разговор был слышишь ты.. когда деньги отдаш ..статьей угрожали и положить в могилу меня и моих родственников
На таких не в урядову звонить, а сразу в полицию идти и писать заяву

На таких не в урядову звонить, а сразу в полицию идти и писать заяву
Та нічо та поліція не зробить, такі самі олені як мфошніки. І ше, якшо чуєш ти то зразу пресуйте по повному в трубку, якшо не вмієте то не беріть трубку від незнайомих номерів. Повірте люди думають якшо не брати трубку то вони почнуть біситись і гадити, але все наоборот. Пробивають через розмову ваші слабкі сторони і понеслась. Якшо не берете, то вони не можуть на вас сформувати відповідний план і не хочуть тратити час. Дзвонять до других боржників. Час це їхні відсотки.

Сегодня позвонила на урядову линию, на жаловалась на кредит +. Вчера они просто достали, звонили маме раз 6,рассказали номер карты, что если не оплачу сегодня(то есть вчера) приедут опишут имущество.Мама в истерике, у неё ещё онко, слава Богу успокоила, сказала что мошенники и чтоб с ними не общалась.

Сегодня позвонила на урядову линию, на жаловалась на кредит +. Вчера они просто достали, звонили маме раз 6,рассказали номер карты, что если не оплачу сегодня(то есть вчера) приедут опишут имущество.Мама в истерике, у неё ещё онко, слава Богу успокоила, сказала что мошенники и чтоб с ними не общалась.
А есть у кого то результат по Кэшбери?этот автомат уже достал...уже и поговорить с ними захотелось...но как ни подниму, то автомат!?

Будем вместе с ними бороться!!!!!!
Post automatically merged:

Верховная Рада Украины приняла в целом законопроект №1085-1 о внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно защиты прав потребителей финансовых услуг.

Согласно пояснительной записке, законопроєктом предусматривается:

Установление полномочий государственных органов по защите прав потребителей финансовых услуг и определение принципов защиты прав потребителей финансовых услуг;
Введение ответственности финансовых учреждений за нарушения прав потребителей финансовых услуг;
Изменения к Закону Украины "О потребительском кредитовании", которым предполагается расширить понятие общих расходов по потребительскому кредиту посредством включения в него всех расходов потребителя, включая дополнительные и сопутствующие услуги третьих лиц. В связи с этим, предлагается в Приложении 1 к Закону внести изменения в раздел 4 по ориентировочной стоимости кредита для потребителя;
Введение одинаковых правил для банков и небанковских учреждений в сфере рекламы финансовых услуг и предоставления информации о них.
Но пока это только законопроект... Будет принять или нет это вопрос, как то, когда вступит в силу...

Я про Кешберри писала на Урядову линию электронне звернення в воскресенье, кошмарили меня, контактных, работу. Пока мне эти ушл*пки больше не звонят, только смс, но вчера раз пять звонили подруге, которая контакт, но она вполне адекватная, трубку не берет. Если ещё раз эти выродки позвонят, тогда буду звонить на Урядову линию.
Здравствуйте можете сказать как Вы писали..

сьогодні позвонив на гарячу лінію,записали моє звернення,сказав що погрожують роблять психологічний тиск,збільшують незаконо проценти,сказали що одне звернення пер етдали вНБУ друге в поліцію,пока сьогодні дзвінків небуло кід ціх сволочів

Поділіться, будь- ласка текстом. Також хочу подзвонити, як пояснювати причину звернення - думаю.
. Просто звоніть і кажіть ваші проблеми,що звонять погрожують,я так сказав то другий дегь мовчать,а як будуть звонити кажіть що розмова записується,головне не панікувати,ви не одні,нас багато і нас не подолати

Люди звоніть там хороші добрі люди,я як говорив то мені здалося що в них також кридити,гарно слухають і допомагають,звонки були кожного дня по 50 штук,як позвонив немає жодного звінка другий день.сказали повідомлять поліцію і якусь службу НБУ,казали поможуть,поки бачу позитив,не звонять і немає смс

Останнє редагування:
А есть у кого то результат по Кэшбери?этот автомат уже достал...уже и поговорить с ними захотелось...но как ни подниму, то автомат!?
В мене та ж сама ситуація!!! Мене і котактну особу так вибісили своїм роботом!!! Але терпимо, боремось. Взавтра теж зателефоную! Невже їм ніхто не може вказати на їхнє місце!!!!! Горіти їм у пеклі!!!

Какие результаты по горячей линии?кому то что помогло?Есть смысл звонить?или попросту время тратить?

Дзвонила 19.09. на урядову лінію на рахунок кешбери, смс так звідти і не прийшло, листа також не було, але сьогодні ввечері зателефонував дільничий, сказав що потрібно зайти до нього по цьому питанню..
Напевно заяву написати скаже, хоча я вже два тижні назад писала

На предыдущей странице, есть пример письма, посмотрите)если не получится скачать, напишите свою почту, я вам скину.
если не сложно пожалуйста сбросьте мне тоже пример письма на електронку повоюэм вместе [email protected]

По какому номеру телефона можно позвонить на урядову линию?

Подскажите пожалуйста номер горячей линии урядовой?
1545

Дзвонила 19.09. на урядову лінію на рахунок кешбери, смс так звідти і не прийшло, листа також не було, але сьогодні ввечері зателефонував дільничий, сказав що потрібно зайти до нього по цьому питанню..
Напевно заяву написати скаже, хоча я вже два тижні назад писала
Тогда расскажите пожалуйста чем все закончилось с участковым)
А звонков стало меньше после вашего обращения?или ни как не повлияло?

Вобщем, так. Завтра истекает месяц (!) со дня звонка на УГЛ. НИКАКОЙ (простите, админы!) реакции!!!! Ни в полиции, где я писала заявление, ни по следам звонка. Мне удалось уломать придурковатых Кешберри на оплату частями. И отключить прозвон. Но без помощи тех, кто это должен делать. Так что, спасение утопающих - дело рук самих утопающих!

Вобщем, так. Завтра истекает месяц (!) со дня звонка на УГЛ. НИКАКОЙ (простите, админы!) реакции!!!! Ни в полиции, где я писала заявление, ни по следам звонка. Мне удалось уломать придурковатых Кешберри на оплату частями. И отключить прозвон. Но без помощи тех, кто это должен делать. Так что, спасение утопающих - дело рук самих утопающих!
Это точно. Никому мы не нужны. Надо не раскисать и слать этих мфчмошек на три буквы?

Тогда расскажите пожалуйста чем все закончилось с участковым)
А звонков стало меньше после вашего обращения?или ни как не повлияло?
З дільничим ще не зустрічалася, домовились з понеділка.
А на рахунок дзвінків, після звернення нічого не змінилось, тільки цей тиждень відносна тиша, в порівнянні з їхніми продзвонами раніше)

Хз я поки шо просто трубку не беру може буде настрій візьму

Назад
Угорі