Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
Я коли дзвонив, то перед тим нічого не формував, мозги не працювали. Ті cyku зробили коладж на моїх дітей та дружину. Я закипів, просто закипів. Почав шукати в інтернеті номера в ген.прокуратуру і натрапив на Ур.гарячу лінію. Незадумуючись набрав. І не даремно.
Завтра ше на алексів накапаю та на укрпозику. Вони вроді не чорнять з колажами, але мозок вже виїли багатьом родичам. Мені не дуже їдять бо я їх ставлю в стойло зразу, але родичів дістають. Доречі, хто з ними стикався напишіть, шо ці дятли можуть викинути.
Як у вас з укрпозикою справи? Я щотижня на 470 лонгую, єлина шарашка лишилась від якої я чогось не морожусь. Від інших вже не беру трубки, а цих чомусь ще не послала.

Підніму тему. Жалілась я на фін форс. А сьогодні прислали смс "Компанія ФінФорс,пропонує закрити Ваш борг за тіло кредита + комісія 1000 грн. Пропозиція діє до 27.09.2019 включно. Деталі за номером 0800753775". Ось і думаю це подіяла моя скарга, чи вони всім таке пропонують? Мене їм продали 16.09.

Я про Кешберри писала на Урядову линию электронне звернення в воскресенье, кошмарили меня, контактных, работу. Пока мне эти ушл*пки больше не звонят, только смс, но вчера раз пять звонили подруге, которая контакт, но она вполне адекватная, трубку не берет. Если ещё раз эти выродки позвонят, тогда буду звонить на Урядову линию.
По какому номеру телефона можно позвонить на урядову линию?
Post automatically merged:

Люди Звоните! Чем больше нас будет тем быстрее обратят на наши проблемы внимание. По крайней мере мфо не будет взыскивать долги такими жесткими методами.
Подскажите пожалуйста номер горячей линии урядовой?

По какому номеру телефона можно позвонить на урядову линию?

Подскажите пожалуйста номер горячей линии урядовой?
15-45, и с мобильного, и со стационарного бесплатно и круглосуточно

Підніму тему. Жалілась я на фін форс. А сьогодні прислали смс "Компанія ФінФорс,пропонує закрити Ваш борг за тіло кредита + комісія 1000 грн. Пропозиція діє до 27.09.2019 включно. Деталі за номером 0800753775". Ось і думаю це подіяла моя скарга, чи вони всім таке пропонують? Мене їм продали 16.09.
Мені без дзвінка таке приходило, через тиждень після того, як передали «С1ські»

Вкладення

• EFFEB845-57B0-485D-89B7-DF34775A2CEF.webp
    EFFEB845-57B0-485D-89B7-DF34775A2CEF.webp
    45 Кб · Перегляди: 110
Мне дотумкалось, а ведь это еще лучшая идея звонить и писать на урядову линию, чем показалось вначале.
Мы все ищем пути выхода для хоть какого нибудь воздействия на власть, "чтоб услышали". А ведь статистика по жалобам с этой линии поступает непосредственно в комитеты правительства, где работают и депутаты в том числе. Если обращений будет оч.много, я почему то уверена что начнут чухаться, по крайней мере, даже пиариться на наших проблемах, лишь бы что то делать начали.

Юлия2332, регистрация и ждите
Я тоже обратилась ,не звонила а через сайт ,посмотрим что будет

у меня та же фuгня. сегодня звонят визжят старинные знакомые,у меня контакты с 2009 года. короче не беру трубку. может с этими ушлебками договориться за тело? если есть пролонгации,или они поймут что нагнули?
кака контора им звонит

Есть в ютубе видео где ребята пришли в к звонилкам в Швидкогроши

Можно и без звонка. На сайте подавать

Вопрос тем, кто обращался. Что указывать?

Останнє редагування:
Це вони вміють, вже зовсім охреніли, мають людей за дєрьмо, думають шо їм все можна. Вже й на маленьких дітей колажі роблять.
Я скоро скину номер Вайбера, щоб не підставляти форум, там зроблю групу, пора обєднуватись і перти. Куди перти в групі домовимось. Народ велика сила, пора цю купку гандонів рвати.
и мне номерок пожалуйста

Назад
Угорі