ура! меня продали)

• Автор теми Автор теми Kokondokoala
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 3K

Kokondokoala

Форумчанин
Дописи
570
Реакції
534
Бали
473
Kokondokoala не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
блохастые еноты меня отдали толикам) теперь будем ждать) я так понимаю дней 30 с ними не о чем говорить)

Вкладення

• Screenshot_45.webp
    Screenshot_45.webp
    46.5 Кб · Перегляди: 133
это маники письмом прислали на мейл) просрочка месяц+, тело 10000

блохастые еноты меня отдали толикам) теперь будем ждать) я так понимаю дней 30 с ними не о чем говорить)
мені таліки запропонували пів тіла + 1000 грн через 4 місяці у них.
тіло було 16000 грн (комфорт), робив дві проплати по 3000 і дві пролонгації по 1000 грн.

это маники письмом прислали на мейл) просрочка месяц+, тело 10000
О...ну прямо моя ситуация, тело чуточку меньше. Утром проверяла почту и ничего не было. Возможно щас пришлют или уже прислали ибо только что труколер заблокировал их звонок.
Может хотели обрадовать?

О...ну прямо моя ситуация, тело чуточку меньше. Утром проверяла почту и ничего не было. Возможно щас пришлют или уже прислали ибо только что труколер заблокировал их звонок.
Может хотели обрадовать?
хотели послушать про заказное письмо и трекномер) и тд и тп)

хотели послушать про заказное письмо и трекномер) и тд и тп)
О да, читала тут, что они любители позвонить и узнать получили ли их макулатуру?
мені таліки запропонували пів тіла + 1000 грн через 4 місяці у них.
тіло було 16000 грн (комфорт), робив дві проплати по 3000 і дві пролонгації по 1000 грн.
Если я Вас правильно поняла, то талики держали Вас в тонусе 4 месяца, а потом только предложили половину?
А пока до этого не дошло Вы общались с ними или снежили?

Скажу более. С ними не о чем говорить не менее 5-6 месяцев. За 30 дней их влажные фантазии еще не подсохнут.

О да, читала тут, что они любители позвонить и узнать получили ли их макулатуру?

Если я Вас правильно поняла, то талики держали Вас в тонусе 4 месяца, а потом только предложили половину?
А пока до этого не дошло Вы общались с ними или снежили?
ні, в тонусі вони мене тримали перших 8 днів. це були дзвінки усім, кого я знаю і не знаю, але тільки по місцю прописки.
потім телефонували тільки мені. також присилали свою макулатуру по пошті.
я жодного разу із ними не спілкувався.
а недавно написав на вайбер чувак із "юридичного відділу таліон", і запитав чи не проти я закрити питання за 9 тисяч. я погодився, але із умовою, що цю суму ділять на дві частини із періодом проплати у тиждень. тобто одну частину я оплачую у п'ятницю (тобто завтра), а іншу - в наступну п'ятницю.
Ну і звичайно я нічого не платитиму, якщо вони не вишлють мені спочатку гарантійного листа, хоча б на електронку.

ні, в тонусі вони мене тримали перших 8 днів. це були дзвінки усім, кого я знаю і не знаю, але тільки по місцю прописки.
потім телефонували тільки мені. також присилали свою макулатуру по пошті.
я жодного разу із ними не спілкувався.
а недавно написав на вайбер чувак із "юридичного відділу таліон", і запитав чи не проти я закрити питання за 9 тисяч. я погодився, але із умовою, що цю суму ділять на дві частини із періодом проплати у тиждень. тобто одну частину я оплачую у п'ятницю (тобто завтра), а іншу - в наступну п'ятницю.
Ну і звичайно я нічого не платитиму, якщо вони не вишлють мені спочатку гарантійного листа, хоча б на електронку.
Гарантийку прислали уже?

Не платите им ничего пока не увидите документ. А далее и справку о закрытии должны прислать.
Это талики Вас штормили, вернее соседей где-то январь-февраль?
Так и планирую. Сначала гарантийное, потом проплата.
да, в феврале где-то

В мене за 2 місяці прийшла пропозиція оплатити за трохи більше півтіла(було купа пролонгацій). Розбили на 2 платежі, гарантійку прислали, потім і лист про закриття. Платив по реквізитам в гарантійці
Зараз форза по такій схемі за тіло прийшла гарантійка на 3 платежі на протязі місяця. Дати оплати сам вибрав

В мене за 2 місяці прийшла пропозиція оплатити за трохи більше півтіла(було купа пролонгацій). Розбили на 2 платежі, гарантійку прислали, потім і лист про закриття. Платив по реквізитам в гарантійці
Зараз форза по такій схемі за тіло прийшла гарантійка на 3 платежі на протязі місяця. Дати оплати сам вибрав
А форза через який час запропонувала?

Назад
Угорі