Знаєте, хочеться сказати одне... Я свого часу більше всього боялася якогось розголосу. Дізнаються рідні знайомі що буде, позор сором і все таке. Намагалася домовитись, дзвонили не зробиш пролонгацію до 12 00 почнемо обзвон, приїдемо і все таке. За півгодини шукала гроші навіть там де їх не було, брала нове МФО, не розуміючи що від цього ще гірше потім коли зрозуміла що залажу в прірву,позичала в кого тільки можна було, там же хоч без відсотків і платила аби не знав ніхто що в мене борги бо соромно було. В результаті платила гроші невідомо куди в якісь пролонгації. А Краще було б закривати займи по одному і все, але зрозуміла це надно пізно. А все через отой сором. В результаті як виявилося знайомі, родичі, рідні здогадувалися що щось не так, що проблеми але не розуміли масштабів трагедії. Але нічого усе пережила...і зараз продовжую переживати, щоб переконати інших що хвилюватися не варто звернулась до юриста який порадив просто жити і пояснив рідним ситуацію і всі можливі варіанти її вирішення. Отак і живу. Сором як був так і є нікуди не зник, часом ще й почуття провини виникає за те що "теторизують" сторонніх людей. Але нічого намагаюсь їм пояснити суть проблеми. Люди по різному реагують хтось розуміє,хтось засуджує і так далі. Зрозуміла я лише одне сором і почуття вини це не найстрашніше. Вони як були так і є а от гроші які я уже віддала а їх не мало не повернеш і головне що проблеми це не вирішило. бо якби не сором і боязнь розголосу все уже давно б вирішила і з меншими витратами.
Стосовно рідних, знайомих друзів розкажіть самі попередьтекраще нехай знають. Можете навіть і схитрувати трохи я так інколи роблю коли ситуація триндець. Маю договори майже усіх МФО де брала маю квитанції чи скріни проплат в особистому кабінеті і людині отак і показую Ну да брала, треба було терміново. От договір Бач брами 3000 от квитанції дачиш повернула стільки стільки. Щось хочуть невідомо що. Я ж не шахрайка і все таке. Скрін Анкети навіть з особистого кабінету показую, щоб підтвердити що я не давала жодних даних тої людини а де взяли не знаю. А якщо ще є запис не буже ввічливої розмови можна дати послухати то людина і сама зробить висновок що й до чого.
ХОЧА ЧАСОМ НЕ ДОПОМАГАЄ НІЧОГО. ТЕЖ ВПАДАЮ В ПАНІКУ, РОЗКЛЕЮЮСЯ,
Тому живіть, радійте життю. Не тяжко впасти,тяжко підвестися і крокувати далі.