Укрпошта, доставка курʼєром.

• Автор теми Автор теми Volodymyrovy4
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 1K
О доставке курьером от укрпошты.
Это вообще трешак полный.
Мне часто приходится так отправлять документы. Там доплата за курьера - дето 15 грн за письмо.
К чему сводится такая доставка?
Ни к чему)
Или СМС приходит на телефон или записку оставляют в ящике - "Заберите в отделении!"

6 місяців приблизно
Жах, так швидко, бо також щось на пошту отримала, і також з Чернігова посилка, то переживаю, на судовій владі нічого немає, а сума тіла так як у Вас, але були пролонгації( що, як я зрозуміла, гірше, ніж, коли немає )

Жах, так швидко, бо також щось на пошту отримала, і також з Чернігова посилка, то переживаю, на судовій владі нічого немає, а сума тіла так як у Вас, але були пролонгації( що, як я зрозуміла, гірше, ніж, коли немає )
То позовна заява я думаю. В ел. Суді зʼявиться після реєстрації позовної заяви судом. В мене після отримання документів зʼявилося через тиждень десь

То позовна заява я думаю. В ел. Суді зʼявиться після реєстрації позовної заяви судом. В мене після отримання документів зʼявилося через тиждень десь
Так, позовна заява, забрала сьгодні
Як у Вас з ними справи ? Знайшли адвоката?

Так з форуму адвокат. Поки паперова війна. Читаю як адвокат їх кусає і тішуся з того. Суд через тиждень, відпишусь🫡
А що саме за адвокат? Маєте контакти?
Чи тут не можна їх писати. Не пам’ятаю правила форуму (
Я бажаю Вам успіху )

А що саме за адвокат? Маєте контакти?
на головній сторінці форуму подивіться, там адвокати і їх контакти

1747950997590.webp

Думаю хтось в суд хоче, але ж немає ні на електронку, ні в Судовій владі, ні в Електронному суді нічого 🤷
Мені доки на пошту прислали, тварюки на дн , а на наступний день вже було і в є суді , і на судовій владі

Думаю хтось в суд хоче, але ж немає ні на електронку, ні в Судовій владі, ні в Електронному суді нічого 🤷
Мені доки на де по пошті прислали, тварюки , а на наступний день вже було і в є суді , і на судовій

Мені доки на пошту прислали, тварюки на дн , а на наступний день вже було і в є суді , і на судовій владі

Мені доки на де по пошті прислали, тварюки , а на наступний день вже було і в є суді , і на судовій
Як у Вас справи з судом? Чи захищаєтесь ?

Вітаю, отримав смс від Укрпошти, що мені прийшло відправлення, доставка курʼєром. Сьогодні не встиг заїхати на пошту, завтра зранку заїду. Відправлення з м. Чернігів. В кого які думки стосовно цього? Чи зможу я забрати сам це відправлення? Бо курʼєр його не доставить ніяк, ми по вільному часу не пересікаємося. В ел.суді та Судовій владі нічого немає. Цікаво що то🤪
Письмо от МФО/коллекторов

Как предотвратить письма домой от МФО и коллекторов? - Устроится курьером в укрпочту по району проживания.

Назад
Угорі