J.Volia🎀
✩ Premium ✩
- Дописи
- 420
- Реакції
- 338
- Бали
- 443
J.Volia🎀 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А тіло скільки?Суд, вони 86000 грн хочуть, думаю в них будка трісне![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А тіло скільки?Суд, вони 86000 грн хочуть, думаю в них будка трісне![]()
27А тіло скільки?
Ну тоді ,сил вам і успішного результату!)
А скільки протермінування ?Суд, вони 86000 грн хочуть, думаю в них будка трісне![]()
6 місяців приблизноА скільки протермінування ?
Жах, так швидко, бо також щось на пошту отримала, і також з Чернігова посилка, то переживаю, на судовій владі нічого немає, а сума тіла так як у Вас, але були пролонгації( що, як я зрозуміла, гірше, ніж, коли немає )6 місяців приблизно
То позовна заява я думаю. В ел. Суді зʼявиться після реєстрації позовної заяви судом. В мене після отримання документів зʼявилося через тиждень десьЖах, так швидко, бо також щось на пошту отримала, і також з Чернігова посилка, то переживаю, на судовій владі нічого немає, а сума тіла так як у Вас, але були пролонгації( що, як я зрозуміла, гірше, ніж, коли немає )
Так, позовна заява, забрала сьгодніТо позовна заява я думаю. В ел. Суді зʼявиться після реєстрації позовної заяви судом. В мене після отримання документів зʼявилося через тиждень десь
Так з форуму адвокат. Поки паперова війна. Читаю як адвокат їх кусає і тішуся з того. Суд через тиждень, відпишусьТак, позовна заява, забрала сьгодні
Як у Вас з ними справи ? Знайшли адвоката?
А що саме за адвокат? Маєте контакти?Так з форуму адвокат. Поки паперова війна. Читаю як адвокат їх кусає і тішуся з того. Суд через тиждень, відпишусь![]()
на головній сторінці форуму подивіться, там адвокати і їх контактиА що саме за адвокат? Маєте контакти?
Мені доки на пошту прислали, тварюки на дн , а на наступний день вже було і в є суді , і на судовій владіДумаю хтось в суд хоче, але ж немає ні на електронку, ні в Судовій владі, ні в Електронному суді нічого![]()
Мені доки на де по пошті прислали, тварюки , а на наступний день вже було і в є суді , і на судовійДумаю хтось в суд хоче, але ж немає ні на електронку, ні в Судовій владі, ні в Електронному суді нічого![]()
Як у Вас справи з судом? Чи захищаєтесь ?Мені доки на пошту прислали, тварюки на дн , а на наступний день вже було і в є суді , і на судовій владі
Мені доки на де по пошті прислали, тварюки , а на наступний день вже було і в є суді , і на судовій
Доброго дня,по БП захищаюсь, по Ейс доставилися. Надали гарантійку і з суми 45 , списали до 15Як у Вас справи з судом? Чи захищаєтесь ?
Письмо от МФО/коллекторовВітаю, отримав смс від Укрпошти, що мені прийшло відправлення, доставка курʼєром. Сьогодні не встиг заїхати на пошту, завтра зранку заїду. Відправлення з м. Чернігів. В кого які думки стосовно цього? Чи зможу я забрати сам це відправлення? Бо курʼєр його не доставить ніяк, ми по вільному часу не пересікаємося. В ел.суді та Судовій владі нічого немає. Цікаво що то![]()
А яке тіло по ЕЙС? Хто продав їм?Доброго дня,по БП захищаюсь, по Ейс доставилися. Надали гарантійку і з суми 45 , списали до 15
Дякую, продав Максі Кредит . Тіло 6, але з 45 домовитися за 15 вважаю норм . Дякую , брала я форумного юриста , тому думаю все буде окА яке тіло по ЕЙС? Хто продав їм?
Успіху Вам з судом, тримаю за Вас кулачки![]()