🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 504 оцінок
Скажіть будь ласка, кому вже повертали гроші на правову допомогу як це взагалі відбувається? Це треба якусь заяву окремо писати чи як? На яку карту вони повертають гроші чи треба на почту йти? 🤔

Скажіть будь ласка, кому вже повертали гроші на правову допомогу як це взагалі відбувається? Це треба якусь заяву окремо писати чи як? На яку карту вони повертають гроші чи треба на почту йти? 🤔
Заяву писати в суд на отримання виконавчого листа.
Писати заяву виконавцю за місцем реєстрації боржника про відкриття виконавчого провадження до якої долучити + виконавчий лист + довідку з банківськими реквізитами

Добрий день, хочу залишити відгук на рахунок співпраці з адвокатом Калініним Сергієм.
Отже звернувся за допомогою до Калініна Сергія за позовом Діджи Фінанс, побачивши на форумі декілька позитивних відгуків щодо аналогічних виграшних справ.
Спочатку відправив справу з усіма документами по справі на ознайомлення, після отримавши зворотній зв'язок та проконсультувавшись в телефонному режимі склали договір на правничу допомогу, щодо захисту моїх інтересів в суді по справі за позовом Діджи Фінанс.
Також сподобалось, що оплату за вартість послуг можна зробити не в повному обсязі, а двома частинами, на що не кожен адвокат згоден, також сподобався сам підхід і роз'яснення правової позиції щодо захисту моїх інтересів, одразу ж стало зрозуміло, що звернувся дійсно до професіонала своєї справи.
Щодо самої справи за позовом Діджи Фінанс то в першому регіональному суді нажаль суд програли, подали апеляцію, по рішенню якої вже отримали позитивний результат щодо відміни рішення першої інстанції та відмову від задоволенні вимог у повному обсязі зі стягненням судового збору та відшкодуванням затрат на правничу допомогу.
Також після отримання рішення суду Калінін Сергій покроково проконсультував щодо процедури стягнення з позивача за рішенням суду.
Підсумовуючи вищевикладене то результатом залишився повністю задоволений, а також рекомендую усім хто вагається чи є сумніви, звертайтесь до адвоката Калініна Сергія він професіонал своєї справи.
Нижче викладу текст рішення суду, як доказ:

П О С Т А Н О В И Л А:

Апеляційну скаргу____________________, подану від його імені представником Калініним Сергієм Костянтиновичем, задовольнити.

Рішення Ленінського районного суду міста Миколаєва від 15 травня 2024 року скасувати та постановити нове про відмову у задоволенні позову ТОВ «Діджи Фінанс» до _____________________ про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Діджи Фінанс» на користь __________________________ 3 633 грн 60 коп. сплаченого судового збору за розгляд справи в суді апеляційної інстанції та 6 500 грн витрат на правову допомогу у судах першої та апеляційної інстанціях.

Постанова набирає законної сили з дня її прийняття, але може бути оскаржена з цього дня в касаційному порядку протягом тридцяти днів до Верховного Суду у випадках, передбачених статтею 389 ЦПК України.

Добрий день, хочу залишити відгук на рахунок співпраці з адвокатом Калініним Сергієм.
Отже звернувся за допомогою до Калініна Сергія за позовом Діджи Фінанс, побачивши на форумі декілька позитивних відгуків щодо аналогічних виграшних справ.
Спочатку відправив справу з усіма документами по справі на ознайомлення, після отримавши зворотній зв'язок та проконсультувавшись в телефонному режимі склали договір на правничу допомогу, щодо захисту моїх інтересів в суді по справі за позовом Діджи Фінанс.
Також сподобалось, що оплату за вартість послуг можна зробити не в повному обсязі, а двома частинами, на що не кожен адвокат згоден, також сподобався сам підхід і роз'яснення правової позиції щодо захисту моїх інтересів, одразу ж стало зрозуміло, що звернувся дійсно до професіонала своєї справи.
Щодо самої справи за позовом Діджи Фінанс то в першому регіональному суді нажаль суд програли, подали апеляцію, по рішенню якої вже отримали позитивний результат щодо відміни рішення першої інстанції та відмову від задоволенні вимог у повному обсязі зі стягненням судового збору та відшкодуванням затрат на правничу допомогу.
Також після отримання рішення суду Калінін Сергій покроково проконсультував щодо процедури стягнення з позивача за рішенням суду.
Підсумовуючи вищевикладене то результатом залишився повністю задоволений, а також рекомендую усім хто вагається чи є сумніви, звертайтесь до адвоката Калініна Сергія він професіонал своєї справи.
Нижче викладу текст рішення суду, як доказ:

П О С Т А Н О В И Л А:

Апеляційну скаргу____________________, подану від його імені представником Калініним Сергієм Костянтиновичем, задовольнити.

Рішення Ленінського районного суду міста Миколаєва від 15 травня 2024 року скасувати та постановити нове про відмову у задоволенні позову ТОВ «Діджи Фінанс» до _____________________ про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Діджи Фінанс» на користь __________________________ 3 633 грн 60 коп. сплаченого судового збору за розгляд справи в суді апеляційної інстанції та 6 500 грн витрат на правову допомогу у судах першої та апеляційної інстанціях.

Постанова набирає законної сили з дня її прийняття, але може бути оскаржена з цього дня в касаційному порядку протягом тридцяти днів до Верховного Суду у випадках, передбачених статтею 389 ЦПК України.
Чудово)
Вітання вам і вашому адвокату 👍

Вітаю.Було відкрито вп,поблокували рахунки.Мені порадили звернуттися до Адвокатського бюро "Калінін і Партнери" до адвоката Сергія Костянтиновича.Дуже вдячна Сергію Костянтиновичу за допомогу,виконавче провадження закрили.Професіонал своєї справи,відповідальний та розуміючий.Дякую.Бажаю успіхів у вашій роботі і миру нам всім

Звертався за допомогою до Сергія Костянтиновича, коли заблокували рахунки у банках.

На рахунках було 0,00 грн, почалась війна і їх розблокували у зв’язку з військовим станом. Я зробив вдох повною грудною клітиною і мене це виконавче провадження (ВП) не турбувало аж ніяк!

Після цього Кредит каса знов заблокувала та встигла стягнути частину коштів.
При тому що сума була порядочна!
Я вже мовчу про те що висосана з пальця!

Ось тут вже й вирішив що потрібен
адвокат і потрібно підписати договір з Адвокатським бюро "Калінін і Партнери"

В цей час я знаходився у «районі виконання бойових завдань», тому ця справа повністю перейшла в зону відповідальності адвокатського бюро.
Не було в мене інтернету, можливості спілкуватись та щось робити. Сидів у посадці пив маккофе та курив цигарку.

Співпраця дуже приємна. Зателефонували, проконсультували, домовились підписати договір, підписали елктроним підписом. Підказали як підписати, бо не було нової пошти поруч щоб відправляти оригінали, їхати кудись шукати транспорт и так далі…

За послугу заплатив одразу тільки 50%
Решту потім. Вище у темі є алгоритм дій, зможете ознаймитись, що, як, перше, друге і так далі…

По справі, якщо будуть питання зможу відповісти, якщо комусь буде цікаво.

Весь процес зайняв 10 місяців, це вже я отримав свої кошти назад. Рішення суду було раніше, на 6 місяц після підписання договору. Але це нормальний термін роботи судів і у нас в Україні я би даже сказав що це дуже швидко!

На деяких етапах від мене потрібно було зробити «механічні дії» і у мене виникали питання скажимо на рівні третього класу. На всі питання отримував зрозуміли такі відповіді, що і третєкласнику все буде ясно!

У результаті маю закрите питання, яке закрито на мою користь. Повернули мені мої кошти! Та ще повернули ці 5 тисяч що на адвоката!

Я залишився задоволеним! Тому залишаю свій позитивний відгук тут.

Вдячний форуму і адвокатському бюро. А так звернувся би до когось іншого, який на заборі об‘ява висить, то не знаю вийграв би чи не вийграв, або взгалі розкрутили би
так що ще більш був би должен!

А з Сергієм Калініним одержали перемогу!

Добрий день.Потрібна порада юристів.Подаю позовну заяву на скасування виконавчого напису.Прописка м.Костянтинівка Донецька обл.Але виїхала і проживаю у м.Харків.Де краще подати в Донецькій обл.-відправити цінним листом чи наручно у м.Харків. Потрібно щоб швидше призначили судове засідання І може подати чз систему електронний суд? Бо маю 4 виконавчих провадження і хочу скасувати 4 виконавчих написи.

Добрий день.Потрібна порада юристів.Подаю позовну заяву на скасування виконавчого напису.Прописка м.Костянтинівка Донецька обл.Але виїхала і проживаю у м.Харків.Де краще подати в Донецькій обл.-відправити цінним листом чи наручно у м.Харків. Потрібно щоб швидше призначили судове засідання І може подати чз систему електронний суд? Бо маю 4 виконавчих провадження і хочу скасувати 4 виконавчих написи.
Думаю надійніше подати в суд за реєстрацією відповідача. Можна через електронний суд. Можу допомогти з оскарженням виконавчого напису нотаріуса. Напишіть мені на вайбер, 0952035777

Вітаю.Було відкрито вп,поблокували рахунки.Мені порадили звернуттися до Адвокатського бюро "Калінін і Партнери" до адвоката Сергія Костянтиновича.Дуже вдячна Сергію Костянтиновичу за допомогу,виконавче провадження закрили.Професіонал своєї справи,відповідальний та розуміючий.Дякую.Бажаю успіхів у вашій роботі і миру нам всім
Вітаю.А скільки часу пройшло від подачі позовної заяви до закриття виконавчого провадження?

Доброго дня! Чи працюєте ? Написала Вам на Вайбер. Знову потребую Вашої допомоги! Дякую!

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, договір укладається по кожній справі окремо, і гонорар за кожну справу окремо? якщо наприклад в мене 30 мфо, і кожен з них подасть до суду, то це буде 30 судових справ, і по кожному потрібно буде платити гонорар? Або тут вже будуть якісь оптові знижки? :)

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, договір укладається по кожній справі окремо, і гонорар за кожну справу окремо? якщо наприклад в мене 30 мфо, і кожен з них подасть до суду, то це буде 30 судових справ, і по кожному потрібно буде платити гонорар? Або тут вже будуть якісь оптові знижки? :)
Договір про надання правової допомоги окремо по кожній справі.

Рекомендую+
Маю гарний досвід співпраці.

Останнє редагування:
Дуже вдячна Сергію Калініну, зняли виконавчий напис від Дінеро та ще й виграли спір на повернення стягнутих коштів та на послуги адвоката. Дуже якісна робота, все доступно пояснювали, робилось все в телефонному режимі та завжди швидко відповідали на будь-які питання. Дякую,ще раз за Вашу роботу.

Ось і прийшов час написали свій відгук про роботу із паном Сергієм Костянтиновичем Калініним.
Чомусь мені завжди здавалося, що всі відгуки про роботу з юристами - це вигадка, міф... і я вважала, що суди ніколи не бувають на стороні боржника. Але сталося так, що у мене було 2 ВН. Один справно виплатила (відраховували із ЗП), а інший так і "висів". Через певний час заблокували картку і тоді вже точно потрібно було щось робити. Зв'язалася з виконавцем, той відправив до стягувача. Спочатку хотіла їм платити, а потім вирішила спробувала звернутися до юристів. Умови роботи з Сергієм Костянтиновичем мене задовольнили на 100%. Мені нічого не довелося робити, лише підписати договір. Сергій Костянтинович все взяв на себе, постійно був на зв'язку, завжди все пояснював, заспокоював в період розпачу, входив в положення. Чесно кажучи, я не дуже вірила у результат... і ось він є. ВН визнаний таким, що не підлягає виконанню, а також повернення коштів за судовий збір і правову допомогу. Залишилось лише ввести в дію рішення, але пан Сергій і тут дає поради, як це зробити. Дякую йому за допомогу і віру в добро. Кому потрібна допомога звертайтеся, не пошкодуєте.

Бажаю Всім міцного, порекомендуйте якусь юридичну фірму яка вирішує питання з МФО бо прийшлось брати кредити на РЕБ перед виїздом а тепер мені нараховують дуже дуже великі проценти.

Назад
Угорі