🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 504 оцінок
Всем привет,хочу оставить отзыв о работе с Advocat Ukraine
В апреле на меня открыли ИП,решил обратиться к Сергею
Мы оперативно списались ,он рассказал что к чему ,я скинул документы и через несколько дней внёс первую половину гонорара за услуги , через недели две - вторую.
Дело заняло чуть больше двух месяцев ,результат приятный )теперь надпись не підлягає виконанню :smoke:
А так же, хочу заметить, что судья в решении обязал ответчика возместить суд.сборы и услуги юриста ) что ,несомненно ,не может не радовать)
Так ,что ..советую всем,кому нужно решить эти вопросы )
Ещё раз, спасибо Вам за помощь .

ErrOr777, в самом верху оценки. Выберите оценку и дополните ее отзывом.

Всем привет,хочу оставить отзыв о работе с Advocat Ukraine
В апреле на меня открыли ИП,решил обратиться к Сергею
Мы оперативно списались ,он рассказал что к чему ,я скинул документы и через несколько дней внёс первую половину гонорара за услуги , через недели две - вторую.
Дело заняло чуть больше двух месяцев ,результат приятный )теперь надпись не підлягає виконанню :smoke:
А так же, хочу заметить, что судья в решении обязал ответчика возместить суд.сборы и услуги юриста ) что ,несомненно ,не может не радовать)
Так ,что ..советую всем,кому нужно решить эти вопросы )
Ещё раз, спасибо Вам за помощь .
Дякую за відгук, уточнюю, що суд не відшкодовує витрати на юриста, суд відшкодовує витрати за професійну правничу допомогу яку здійснює адвокат. Це суттєво та важливо щодо відшкодування витрат, адже юрист не здійснює професійну правничу допомогу, а тому витрати на юриста судом не відшкодовуються.

Кросспостинг

Вкладення

• Screenshot_2021-07-18-14-25-40-470_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-07-18-14-25-40-470_com.android.chrome.webp
    52.1 Кб · Перегляди: 160
Анатолий1980, не надо в каждой теме одно и то же постить!

Номер виконавчого провадження: 66111293 Документ видав: Приватний нотаріус Обухівського районний нотаріальний округ Київської області Головкіна Яна Вікторівна Категорія стягнення: стягнення коштів Орган ДВС/приватний виконавець, в якому перебуває на виконанні: Приватний виконавець Шуляченко М.Б. Телефон: 0487081131 Адреса електронної пошти: [email protected] Провадження вiдкрито 15.07.2021

Скажите пожалуйста, какие мои дальнейшие действия и сколько будет стоить снести ВП

Номер виконавчого провадження: 66111293 Документ видав: Приватний нотаріус Обухівського районний нотаріальний округ Київської області Головкіна Яна Вікторівна Категорія стягнення: стягнення коштів Орган ДВС/приватний виконавець, в якому перебуває на виконанні: Приватний виконавець Шуляченко М.Б. Телефон: 0487081131 Адреса електронної пошти: [email protected] Провадження вiдкрито 15.07.2021

Скажите пожалуйста, какие мои дальнейшие действия и сколько будет стоить снести ВП
Щодо вартості інформую індивідуально

Здрастуйте, нужна помощь снести инн и вп, написала вам на вайбер, жду ответа

Добрий день.
Відписав вам на пошту з приводу виконавчого напису і відкритого впровадження.
Як і коли з вами можна зв'язатися?

Здрастуйте тоже нужно снести инн и вп, написал вам на вайбер что для этого нужно и цена

Доброго дня! На розгляді в судах вже декілька моїх позовів по ВНН, у деяких вже задоволено заяви про їх забезпечення. Але, поки тягнуться суди, із заробітної плати ПВ відраховується 20%. Питання таке: яким чином повернути вже незаконно стягнуте в рамках розгляду цих позовів? Я маю на увазі порядок оформлення та направлення додаткової позовної вимоги, оскільки на дату розгляду наперед не можу знати вже стягнуту суму, яка підлягатиме поверненню.

Добрий день.
Відписав вам на пошту з приводу виконавчого напису і відкритого впровадження.
Як і коли з вами можна зв'язатися?
Був у відрядженні, в понеділок відповім, дякую
Здрастуйте тоже нужно снести инн и вп, написал вам на вайбер что для этого нужно и цена
Добрий день, надам відповідь у вайбер
Добрий день, надам відповідь у вайбер
Доброго дня! На розгляді в судах вже декілька моїх позовів по ВНН, у деяких вже задоволено заяви про їх забезпечення. Але, поки тягнуться суди, із заробітної плати ПВ відраховується 20%. Питання таке: яким чином повернути вже незаконно стягнуте в рамках розгляду цих позовів? Я маю на увазі порядок оформлення та направлення додаткової позовної вимоги, оскільки на дату розгляду наперед не можу знати вже стягнуту суму, яка підлягатиме поверненню.
Для цього треба збирати додаткові докази та звертатися в суд з окремим позовом, або подавати уточнений позов, э процесуальні тонкощі. Пропоную з понеділка обговорити телефоном.

Останнє редагування:
Добрый день, а вы работаете тол ко по области своей, или другие регионы Украины тоже можно будет аннулировать 2 надписи?

Назад
Угорі