🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 504 оцінок
Доброго дня. Цікавлять ваші послуги адвоката. Сьогодні зайшов в ''Дію'' побачив лист щастя (виконавче провадження) на 11000грн від профіль капітал відкритий житомирським приватним гівнюком (нотаріусом) Гораєм Олегом Станіславовичем наче. Я вже даний напис відміняв через суд але бачу знову тільки вже з іншим виконавцем прилетіло.. які наші та мої дії якщо ви візьметеся за справу.

Доброго дня. Скиньте прайс на стоимость Ваших услуг по сносу ИП. Спасибо огромное!!
Напишіть мені особисто
Доброго дня. Цікавлять ваші послуги адвоката. Сьогодні зайшов в ''Дію'' побачив лист щастя (виконавче провадження) на 11000грн від профіль капітал відкритий житомирським приватним гівнюком (нотаріусом) Гораєм Олегом Станіславовичем наче. Я вже даний напис відміняв через суд але бачу знову тільки вже з іншим виконавцем прилетіло.. які наші та мої дії якщо ви візьметеся за справу.
В індивідуальному порядку звертайтесь, зокрема за вайбером 0952035777

Доброго дня
Цікавить ціна на знесення напису, документів на руках немає ніяких

7.06 Исполнителю писала письмо чтоб она мне прислала все документы по исполнительном производству для ознакомления, и звонил адвокат ей на что она ответила что хорошо пришлю Но до сих пор не прислала всю информацию касательно надписи, сегодня адвокат попросил сделать скрины и переписки с ней и прислать ему ,если она не предоставит документы, это типа моё заявление с суда вернут назад ?

Доброго дня..потрібна ваша допомога.наклали арешт на мої рахунки...допоможіть

Доброго дня
Цікавить ціна на знесення напису, документів на руках немає ніяких
Щодо оплати інформую особисто
Д
И я вам писал 0975817760
Дякую за звернення, відповів
7.06 Исполнителю писала письмо чтоб она мне прислала все документы по исполнительном производству для ознакомления, и звонил адвокат ей на что она ответила что хорошо пришлю Но до сих пор не прислала всю информацию касательно надписи, сегодня адвокат попросил сделать скрины и переписки с ней и прислать ему ,если она не предоставит документы, это типа моё заявление с суда вернут назад ?
Пропоную мені зателефонувати в робочий час, обговоримо 0952035777
Доброго дня..потрібна ваша допомога.наклали арешт на мої рахунки...допоможіть
Напишу вам

Останнє редагування:
Подскажите, если исполнитель делал запрос какие доходы у меня есть,ответ только доход 128(социальная помощь),могут арестовать счёт?

Подскажите пожалуйста, нужно снять арест с движимого имущества, наложенного из за просрочки и не выплатам по ипотеке недвижимости.. Было решение исполнительной, потом снято, но не везде, по статье 2

Назад
Угорі