CreditKasa Укр кредит финанс відкрили провадження, які мої дії?

• Автор теми Автор теми Kirrrrr6666
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 602

Kirrrrr6666

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
20
Бали
2565
Kirrrrr6666 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, укр кредит фінанс відкрили провадження, арештували рахунок лише приват, скажіть які мої дії далі? Відкритий фоп але тільки для стажу, картою приват користуюсь і хотілось би користуватись чи можливо розблокувати рахунок? В провадженні написано протягом 5 роб днів подати декларацію про доходи та майно, чи дійсно це так? Допоможіть будь ласка🙏

Провадження відкриває виконавець. На якій підставі відкрито провадження?

Доброго дня всім, укр кредит фінанс відкрили провадження, арештували рахунок лише приват, скажіть які мої дії далі? Відкритий фоп але тільки для стажу, картою приват користуюсь і хотілось би користуватись чи можливо розблокувати рахунок? В провадженні написано протягом 5 роб днів подати декларацію про доходи та майно, чи дійсно це так? Допоможіть будь ласка🙏
Напишіть заяву виконавцю про визнання видаткового рахунку. Якщо рахунок закріплений як ФОП, то буде доступна сума на 5 мінімальних заробітних плат. Якщо не помиляюсь.

Провадження відкриває виконавець. На якій підставі відкрито провадження?
Вони подали до суду, провадження відкрите приватним виконав
Напишіть заяву виконавцю про визнання видаткового рахунку. Якщо рахунок закріплений як ФОП, то буде доступна сума на 5 мінімальних заробітних плат. Якщо не помиляюсь.
рахунка фоп в мене не відкрито ніде, так як фоп відкривався лише щоб стаж йшов

Потрібно заяву виконавцю писати чи в банк?
Скажіть потрібно обов’язково відправляти декларацію про доходи та майно?, з цього немає нічого
Заяву виконавцю. Зразок є на форумі.
Декларація не обов'язкова.

Потрібно заяву виконавцю писати чи в банк?
Скажіть потрібно обов’язково відправляти декларацію про доходи та майно?, з цього немає нічого
Виконавцю

Заяву виконавцю. Зразок є на форумі.
Декларація не обов'язкова.
Дуже дякую за допомогу!
Виконавцю
Дуже дякую за допомогу!

Назад
Угорі