Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я больше 10 лет на госслужбе проработал, не забывайте голову х*р...ой))))Ви не показували ??? І пройшли спецперевірку????
Тобто Ви мали кредити перед МФО і не показували їх в декларації??? Там є розклад кредити нк писати нічого??Я больше 10 лет на госслужбе проработал, не забывайте голову ***...ой))))
Кредит нужно указывать если должны более 100 000 одной конторе! У вас такой долг есть??? Нет!!! Все, забудьте!!!!!!!!!!!Тобто Ви мали кредити перед МФО і не показували їх в декларації??? Там є розклад кредити нк писати нічого??
Думаєте якщо я це приховаю то пройду спецперевірку на прийняття на роботу???
Немає, макс сумма з % 45тис грн але тіло 15Кредит нужно указывать если должны более 100 000 одной конторе! У вас такой долг есть??? Нет!!! Все, забудьте!!!!!!!!!!!
Скажіть будь ласка чи на держ службі Вам не накладади арешт на рахунок зарплатної карти? І як пояснювали колегам/керівнику коли їм дзвонили і писали за кредитиКредит нужно указывать если должны более 100 000 одной конторе! У вас такой долг есть??? Нет!!! Все, забудьте!!!!!!!!!!!
Значит в декларации прочерк! Думайте теперь о чем то более важном)! Удачи вам!)Немає, макс сумма з % 45тис грн але тіло 15
Я когда там работал, в этом гауне ещё не плавал ...Немає, макс сумма з % 45тис грн але тіло 15
Скажіть будь ласка чи на держ службі Вам не накладади арешт на рахунок зарплатної карти? І як пояснювали колегам/керівнику коли їм дзвонили і писали за кредити
Коли ти в такі ж... ні прощо інше думати не можливо , Вам дякую за відповідьЗначит в декларации прочерк! Думайте теперь о чем то более важном)! Удачи вам!)
Я когда там работал, в этом гауне ещё не плавал ...
Запомните!!! Вы никому ничего не обязаны объяснять!!! Кому шо не нравиться пусть в полицию чешут)Коли ти в такі ж... ні прощо інше думати не можливо , Вам дякую за відповідь
ДякуюЗапомните!!! Вы никому ничего не обязаны объяснять!!! Кому шо не нравиться пусть в полицию чешут)
Читайте уважно форум і побільше, все буде добре)