Угрозы от кредит+

• Автор теми Автор теми Даринка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 4K
Легче в любом случае будет!)а если с ними не общаться то вообще красота)))
Чесно я необщаюсь, в мене і нервів нема, я спокійна. Тікі батьків напрягають. Але то вони самі щрозуміють

Подскажите, звонят родственникам угрожают. ждите вечером приедим. А ещё говорят позвонят родителям на работу. Могут ли такое сделать?
У мене було те саме,ніхто не приїхав тепер пропонують тіло

Та я і не вірю. Якось тримаюсь буду далі триматись, може 4 місяць лекший буде))))
Набагато буде легше.)))) Я дуже сподіваюсь,що Ви скористайтесь порадами на форумі. А батькі,колись зрозуміють,що Ви для них головніша ,від якихось дзвінків та голосу. Мама моя Вас підтримує. Вона всіх підтримує, на форумі.

Набагато буде легше.)))) Я дуже сподіваюсь,що Ви скористайтесь порадами на форумі. А батькі,колись зрозуміють,що Ви для них головніша ,від якихось дзвінків та голосу. Мама моя Вас підтримує. Вона всіх підтримує, на форумі.
Дуже дякую за підтримку, та от зара мама пише коли плати буду, і шо я собі думаю і шо мене посадять.

Дуже дякую за підтримку, та от зара мама пише коли плати буду, і шо я собі думаю і шо мене посадять.
В пошуку знайдіть темуIGOR+46(.вчора була). Родители, родственники....обращение''
Дайте почитати. Можливо тоді щось зміниться. Я вірю

В пошуку знайдіть темуIGOR+46(.вчора була). Родители, родственники....обращение''
зараз зайду подивлюся
і скну їм
Post automatically merged:

но на мою маму таке не подіє я знаю.

зараз зайду подивлюся
і скну їм

но на мою маму таке не подіє я знаю.
Спробувати варто. А якщо ні ,будемо вести профілактичні розмови. Мама моя. Як це так, дочку не підтримувати??........ ))))))
Вірте в себе!!)))

Они самые долбанутые, кредит+, звонят с угрозами, а так же звонили на рабочие места всем родственникам каждые 15минут. Пришлось срочно искать деньги и платить. Но, оплату договорились по списанию тело+%.
Так, что этих падлов, думаю надо первых закрывать если не готовы к терору

Они самые долбанутые, кредит+, звонят с угрозами, а так же звонили на рабочие места всем родственникам каждые 15минут. Пришлось срочно искать деньги и платить. Но, оплату договорились по списанию тело+%.
Так, что этих падлов, думаю надо первых закрывать если не готовы к терору
Ой ой ой. Прям первых? Сейчас все побегут платить. Вот только если не делать как вы, то кредит + будет скулить, чтобы им хоть тело вернули

Ой ой ой. Прям первых? Сейчас все побегут платить. Вот только если не делать как вы, то кредит + будет скулить, чтобы им хоть тело вернули
Я написала это вариант для тех кто боится террора. Потому что они реально достают всех кого можно и кого нельзя.

У мене було те саме,ніхто не приїхав тепер пропонують тіло
А какой у вас срок просрочки? Мне эти дeбuлы ещё считают, уже почти 20тысяч. Модно как-то с ними договориться о теле?

Я написала это вариант для тех кто боится террора. Потому что они реально достают всех кого можно и кого нельзя.
Ну да, вы неосознанно помогаете кредит +. Есть много случаев, когда они не достают всех и столько же случаев, когда люди могут им противостоять. И они не самые "долбанутые")

До моїх батьків сьогодні телефонувпли і на роботу якись Шевченко Віктор Петрович. Хтось знає його??? Погрожував завтра приїхати.
Теж спілкувався з кредит плюс Віктором Петровичем. В вайбер писав бо по телефону не хотів з ним говорити. В вайбер такий серйозний і фото серйозне, а по розмові дитя

А какой у вас срок просрочки? Мне эти дeбuлы ещё считают, уже почти 20тысяч. Модно как-то с ними договориться о теле?
У меня было около 2 месяцев. Они сами предложили такой вариант оплаты, до этого я с ними вообще не разговаривала

Ну да, вы неосознанно помогаете кредит +. Есть много случаев, когда они не достают всех и столько же случаев, когда люди могут им противостоять. И они не самые "долбанутые")
Ну значит я на такого Анатолия попала, который общается лишь матами и угрозами при чем со всеми не реагируя ни на что

До Мене вже 3 місяці не звонять ну може і звонили я незнаю, я тупо трубку не беру. Но тут вони в вайбері написали що я привлекаюсь к крименальной ответствености полиция щас прийдет, ой чесно чес. Но я не ростраююсь жизнь прекрасна

мне не звонили,я и забыла о них.а тут...тете прислали мою кредитную историю(даже сама не знала что там)
мужу коллаж на его маму и там вообще неприятный разговор был с ними...и мне звонили якобы из "Последний путь"...еще смс иногда...

Так, вони не хочуть. Сказали що випишуть мене. Відказуються. Ой чесно я вже їм говорила доказувала шо такі кантори це аферисти сидять і зеки, а вони про своє довблять. Так що чекатиму 31 числа))))) я ще думаю в них кінець місяця і їм план треба виконувати
ой така сама фiгня, як до них достукатся, до батькiв, щоб престали вестись на ту охинею... ((

Мне вот только что в Вайбер написали о уголовной ответственности,перечислили статьи разные и пишут оплатить в течение двух часов.Вот так.

Назад
Угорі