Угрожают и звонят соседям и родственникам. Как и куда жаловаться?

• Автор теми Автор теми LediDi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 6K
То може з кредит капіталом сплутали?
Може то кредит капіталу все таки продали, бо я читала і ще не знаходила такої інформації що мілоан кредитпромінвесту продає
Я думаю щось спутали....Кредпром купив мілоан_(((((((

Ну тоді кредит капітал може купити мілоан..
А в вас є вони?

Може то кредит капіталу все таки продали, бо я читала і ще не знаходила такої інформації що мілоан кредитпромінвесту продає
Так аналогічно, я знаю, що тільки евоші, що це взагалі їх кишенькова контора. А мілоан кредит капіталу продає, сама не стикалася, але на форумі читала.

А в вас є вони?
Хоча була здивована що форзу купили алурія.Алурія це прихвостні евош...Але купили ж ....

Хоча була здивована що форзу купили алурія.Алурія це прихвостні евош...Але купили ж ....
І форза в мене є
Ви значить перепутали, буває
Так аналогічно, я знаю, що тільки евоші, що це взагалі їх кишенькова контора. А мілоан кредит капіталу продає, сама не стикалася, але на форумі читала.

Да...мілоан купили...вже 6 місяців у них...навіть нічого не пропонують
Тоже придурочні?
В мене теж була.Алурія купили.Теж люблять колажі....вчора півдня на автодозвоні була..
Ого до цих пір :sad: значить оточення так реагує чи що:confused:

Ні..вони тихі у мене..пару звінків у тиждень...Але ця тиша вона особлива...треба реєстри моніторити...бо внн можуть вклипати
Дешевше його знести чим їм платити їх хотілки...

Они будут писать все,меняйте номер,успокойтесь,все будет хорошо, ничего кроме смс не будет,все мы это пережили!!!
Добрый день. Может кто-то сможет помочь? Если не сложно в личку скиньте кто-нибудь, плиз, пример письма для кибер, сбу и другие конторы. Буду благодарна. Пишут, пишут коллегам, родителям, уже пишут "платить собираетесь или нам соседей поднимать" ну и все в таком духе. И ещё, как лучше на каждую шарагу отдельное письмо или все в одном письме? Заранее благодарна

Добрый день. Может кто-то сможет помочь? Если не сложно в личку скиньте кто-нибудь, плиз, пример письма для кибер, сбу и другие конторы. Буду благодарна. Пишут, пишут коллегам, родителям, уже пишут "платить собираетесь или нам соседей поднимать" ну и все в таком духе. И ещё, как лучше на каждую шарагу отдельное письмо или все в одном письме? Заранее благодарна
Пишите на кибер своими словами, что звонят всем, требуют деньги. На СБУ я писала но Вам не советую, так как потом будете частым гостьем в полицие
Собирайте все скрины от людей
А и еще люди пускай тоже в полицию идут!!!

Останнє редагування:
Назад
Угорі