Угомоните неадекватную с номера 0682961634

• Автор теми Автор теми Настасия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 5K

Настасия

Форумчанин
Дописи
2331
Реакції
770
Бали
5305
Настасия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звонит просто неадекватная баба с матами и словами :" ну что засцяла?!!!!" такое впечатление что алкашка , и это после того как зашла глянуть в личный кабинет продали долг или нет!!!!!сразу же набрала меня и маму ,я просто в шоке ,где они так берут ,вот слышно где просто наученные звонилки а где зечки какие-то что голос что манера общения ,шок просто! кому они продают? и когда продадут ? тело висит три месяца в личном кабинете

Звонит просто неадекватная баба с матами и словами :" ну что засцяла?!!!!" такое впечатление что алкашка , и это после того как зашла глянуть в личный кабинет продали долг или нет!!!!!сразу же набрала меня и маму ,я просто в шоке ,где они так берут ,вот слышно где просто наученные звонилки а где зечки какие-то что голос что манера общения ,шок просто! кому они продают? и когда продадут ? тело висит три месяца в личном кабинете
Ну чому ви берете трубку? Зайвий раз понервувати?

Ну і навіщо Ви заходите в особисті кабінети? Забудьте, що вони є !!!! Ви самі даєте їм привід, Вас смикати та нагадувати проте, що Ви є, хвилюєтесь, і жадаєте сплатити їм все.
Якщо Вас продали, Вам , ну відсотків 30 - прийде лист - звичайно зі ксероксу, а ще відсотків 50% смс, про те що Вас продали, а ще майже 100% - якщо ця канторка Вас продала, вони ж відразу Вам пришлють смс- щоб Ви взяли у них кредит, звичайно з низьким відсотком і лише для Вас з вигідними умовами. Все просто. Не наражайте себе та Ваших близьких на знервованість.

Я снежин
снежинка и мне они все сученки мфошние просто не интересни

Если зечка то пофени поговорите и угомонится,а вообще зачем брать трубку чем чаще отвечаете тем больше звонить будут

Ну і навіщо Ви заходите в особисті кабінети? Забудьте, що вони є !!!! Ви самі даєте їм привід, Вас смикати та нагадувати проте, що Ви є, хвилюєтесь, і жадаєте сплатити їм все.
Якщо Вас продали, Вам , ну відсотків 30 - прийде лист - звичайно зі ксероксу, а ще відсотків 50% смс, про те що Вас продали, а ще майже 100% - якщо ця канторка Вас продала, вони ж відраху Вам пришлють смс. щоб Ви взяли у них кредит, звичайно з низьким відсотков і лише для Вас з вигідними умовами. Все просто. Не наражайте себе на знервованість.
я писала в нацкомисию жалобу ,хотела посмотреть как убавили долг , и все таки срезали,просто до 9 к:(

я писала в нацкомисию жалобу ,хотела посмотреть как убавили долг , и все таки срезали,просто до 9 к:(
Все залежить від того скільки Ви брали? І чи пролонгували? НАЦКОМ не спише Вам боргу. І взагалі, маючи такі боргі, якщо Ви вирішили все таки платити, гарний привіт навчитися відкладати кошти. Ці козли, мають бути першочергово зацікавлені в тому, щоб Ви їм хоч щось повернули. Буде Вам вигідно, закривайте, якщо здирать нижню білизну, хай підуть на х..й, хоча для них і це буде за щасття.
да номер был такой что не похож на коллекторский ,я по работе жду звонки тоже
Зробіть простіше, закачайте собі програму , запис дзвінків, я роблю так :
- якщо визначник не визначає номер, доречі також є програма проти спаму, я піднімаю трубку - вмикаю запис, і вимикаю звук мікрофону в телефоні, все - після прослуховую, якщо хтось особистий, передзвонюю, якщо упиряки н а ф і г.

Останнє редагування:
А про личный кабинет, это уже как народная примета: Зашёл в кабинет - ожидай 100500 звонков)
да? раньше не замечала такого,а это сегодня :(
Все залежить від того скільки Ви брали? І чи пролонгували? НАЦКОМ не спише Вам боргу. І взагалі, маючи такі боргі, якщо Ви вирішили все таки платити, гарний привіт навчитися відкладати кошти. Ці козли, мають бути першочергово зацікавлені в тому, щоб Ви їм хоч щось повернули. Буде Вам вигідно, закривайте, якщо здирать нижню білизну, хай підуть на х..й, хоча для них і це буде за щасття.

Зробіть простіше, закачайте собі програму , запис дзвінків, я роблю так :
- якщо визначник не визначає номер, доречі також є програма проти спаму, я піднімаю трубку - вмикаю запис, і вимикаю звук мікрофону в телефоні, все - після прослуховую, якщо хтось особистий, передзвонюю, якщо упиряки н а ф і г.
брали 4 к списали до 9к а было вобще больше 23 к до жалобы

не отвечайте. это не люди вообще.

О так это еврогроши, только увидела,ждите за месяц до года попросят тело оплатить!
Я писала что прислали письмо об теле кредита по 28.12, но письмо принесли только 6 января,я сама их набрала ибо их условия меня устроили попросили на 70 грн больше тела что я брала!я. Их набрала и мне мило пошли на встречу что могу до 10 оплатить эту сумму и разойдется,а до этого требовали 11500,потом типа мега акция -50 процентов ну поняли что я ущербная и не собираюсь платить!

не отвечайте. это не люди вообще.
Вы тоже имели опыт такого общения?
О так это еврогроши, только увидела,ждите за месяц до года попросят тело оплатить!
У меня тело 10 к!!o_O и таких три кредита с такими телами

Назад
Угорі