Удержание с з/п по исполнительному производству

У мене така сама ситуація була, закон є, прав не має. Ощадбанк, Приват, Альфа відмовляють видати нові карту по арештованим рахункам. Приват відмовив перевипустити карту юніор
Погодите-ка... т.е. если заблокировали счета, то можно другую карту перевыпустить и ок будет?
Подавать в суд иск о признании ИНН, неподлежащей исполнению. Плюс заявление об обеспечении, чтоб остановить взыскание.
Добрый день! Сделали ИП, хотела бы с Вам обсудить снос, но или то на нервах или что, не вижу как Вам в личные написать. Подскажите, пожалуйста

Останнє редагування:
Сначала суд выносит Ухвалу по обеспечению иска, данную Ухвалу должен получить исполнитель, дальше он выносит Постановления о приостановления ИП и направляет его к Вам на работу. Работодатель приостанавливает вычисления.
Иногда на работе принимают Ухвалу суда и приостанавливаю удержания

Да, это предусмотрено ЦПК
Чекаємо відповідь суду на заяву про забезпечення позову, виконавець зняв всі кошти з зарплатної карти, взяли довідку з банку що рахунок зарплатний плюс виписку про рух коштів, чи можливо повернути кошти назад

Чекаємо відповідь суду на заяву про забезпечення позову, виконавець зняв всі кошти з зарплатної карти, взяли довідку з банку що рахунок зарплатний плюс виписку про рух коштів, чи можливо повернути кошти назад
так, писала Вам раніше в темі

Погодите-ка... т.е. если заблокировали счета, то можно другую карту перевыпустить и ок будет?
Можна зробити карту зі спец режимом, але банки на таке не погоджуються, можливо якщо зі скандалом. Це не дає гарантію, що карту не арештують, це лиш дає надію, що виконавець може її розблокувати по заяві. Можливо ще відкрити карту в маловідомому банку, на який не було відправлено постанову. А в яких банках у вас арештовані рахунки ви можете подивитись у постанові про арешт

Можна зробити карту зі спец режимом, але банки на таке не погоджуються, можливо якщо зі скандалом. Це не дає гарантію, що карту не арештують, це лиш дає надію, що виконавець може її розблокувати по заяві. Можливо ще відкрити карту в маловідомому банку, на який не було відправлено постанову. А в яких банках у вас арештовані рахунки ви можете подивитись у постанові про арешт
А где ее смотреть, не подскажете, просто зп-карта работает норм, сегодня пользовалась, а другими нет. Только не пишите, что в Дие, я туда зайти не могу

А где ее смотреть, не подскажете, просто зп-карта работает норм, сегодня пользовалась, а другими нет. Только не пишите, что в Дие, я туда зайти не могу
Якщо у вас Альфа банк, то вони блокують пізніше за інших. Запитайте в онлайн чаті вашого банкінгу чи не має у вас постанов на арешт. Тільки спочатку зніміть з карти всі гроші

Якщо у вас Альфа банк, то вони блокують пізніше за інших. Запитайте в онлайн чаті вашого банкінгу чи не має у вас постанов на арешт. Тільки спочатку зніміть з карти всі гроші
Підкажіть у кого були Горай О.С та Лужинецький П.В. Як веде себе Лужинецький.

Я на роботі нічого не казала і нічого не знімають, тільки рахунок арештований в Приваті. На другий день, після того як подали в реєстр, я зв'яздалася з адвокатом. Він подав заяву в суд про забезпечення позову. Копію рішення скинула виконавцю на електронку та заказного листа вислала, тому спокійна. На карті гарненька сума назбиралася, чекаю суд, який буде в квітні.
А заяву про забезпечення в бухгалтерію давали на роботі?

Підкажіть у кого були Горай О.С та Лужинецький П.В. Як веде себе Лужинецький.
Вп з 12.03, поки що нічого не блокував, на роботу ще не приходило.Листа відправив, з виконавчим написом, то я документи з АСВП витягнула.
Я йому дзвонила, трубку бере.

А заяву про забезпечення в бухгалтерію давали на роботі?
Тепер не спокійна, бо якраз заяву в бухгалтерію не подала, думала, що він уже нічого не надішле, а тут отримала зарплату і з'ясувала, що вирахували 20%.

Тепер не спокійна, бо якраз заяву в бухгалтерію не подала, думала, що він уже нічого не надішле, а тут отримала зарплату і з'ясувала, що вирахували 20%.
То Ви можете ще ж занести, щоб надалі не знімали.

Подавать в суд иск о признании ИНН, неподлежащей исполнению. Плюс заявление об обеспечении, чтоб остановить взыскание.
А как может быть до сих пор новые надписи о Горае,если тут всем форумом радовались,что его лицензии лишили?

Назад
Угорі