Удержание с з/п по исполнительному производству

В шапке заявы по обеспечению иска відповідач только виконавець или же третя особа нотаріус
Ні.
З самого верху заяви - суд
Далі - Заявник (тобто Ви)
далі - Відповідач (компанія, яка зробила напис)
далі - третя особа (приватний нотаріус)
Також, дехто зазначає, як третю особу приватного виконавця (але це не є обов'язково)

Ні.
Також, дехто зазначає, як третю особу приватного виконавця (але це не є обов'язково)
В принципі логічно, але основний мотив, щоб виконавець не заблоковував кошти на рахунку, тому він як третя особа по любому має бути. Дякую за відповідь
Ні.
Вибачаюсь, а коли заява про забезпечення позову подається до заяви в суд, то відповідач банк, а треті особи нотаріус і виконавець?

Останнє редагування:
В принципі логічно, але основний мотив, щоб виконавець не заблоковував кошти на рахунку, тому він як третя особа по любому має бути. Дякую за відповідь

Вибачаюсь, а коли заява про забезпечення позову подається до заяви в суд, то відповідач банк, а треті особи нотаріус і виконавець?
Так, а Ви - заявник

Підкажіть будь-ласка, в який суд подавати про забезпечення позову якщо я живу в Житомир. обл. виконавче провадження відкрито в м.Києві приватним виконавцем по напису Горая

Підкажіть будь-ласка, в який суд подавати про забезпечення позову якщо я живу в Житомир. обл. виконавче провадження відкрито в м.Києві приватним виконавцем по напису Горая
Або за місцезнаходженням відповідача, або за місцем виконання виконавчого напису

Так, а Ви - заявник

Або за місцезнаходженням відповідача, або за місцем виконання виконавчого напису

Я так розумію відповідач Горай так як він "автор" напису а він вже не нотаріус
Горай - третя особа
Відповідач - компанія, яка звернулась до нотаріуса для вчинення ВН

Привет я с вами Мне Горай тоже влепил, сегодня на роботу уже пришло постановление

Подскажите, был ли у кого частный исполнитель Олійник Олег Іванович? Как он себя ведёт? Счета блочит?

Добрый день. Подскажите пожалуйста как быстро после ИП приходит постановление на работу об удержании с з/п. Спасибо за ответ.
Всё индивидуально и зависит от исполнителя. Как только он узнает, где вы получаете доход, сразу отправит Постановление о снятии с зарплаты.

Ні.
Скажіть така проблема, заяву про забезпечення позову подав 29.03 і 29.03 виконавець зняв всі кошти з зарплатної карти. Суд визначив склад суду. Чи можна через якщо суд призначив склад суду забрати кошти в виконавця, а також якщо рахунок зарплатний, а з нього зняли всі кошти
Подавать в суд иск о признании ИНН, неподлежащей исполнению. Плюс заявление об обеспечении, чтоб остановить взыскание.

Скажіть така проблема, заяву про забезпечення позову подав 29.03 і 29.03 виконавець зняв всі кошти з зарплатної карти. Суд визначив склад суду. Чи можна через якщо суд призначив склад суду забрати кошти в виконавця, а також якщо рахунок зарплатний, а з нього зняли всі кошти
Сплачена вся сума по ВП?

так, можна повернути стягнуті кошти за ВП.
потрібно уточнити позовні вимоги та прописати в самому позові, стосовно повернення коштів, стягнутих за ВП, або, після рішення суду по справі, звертатись з новим позовом про повернення коштів за ВП

Назад
Угорі