УБКІ не має права отрисувати та фіксувати інформацію про ваші Мікропозики

• Автор теми Автор теми Страшилка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Гоните этого юриста сраной метлой!
Закон "Про організацію формування та обігу кредитних історій", розділ II, ст. 6:
"Користувачами Бюро можуть бути банки, небанківські
фінансові установи та інші суб'єкти господарської діяльності, які
надають послуги з відстроченням платежу або надають майно в
кредит. "
Но иск все-таки подайте с адвокатом, пусть он на Вашей наивности наживется)

Подаю не я а мій товариш.І псують КІ ті мфо,які «кришують» депутати і тд.Більшість мфо не має відношення до УБКІ.Я особисто чітко чула ,що українські мфо з їх процентними ставками не можуть подавати інформацію в мфо.Це не легально.Банки,кредитні спілки,рострочки так.

Подаю не я а мій товариш.І псують КІ ті мфо,які «кришують» депутати і тд.Більшість мфо не має відношення до УБКІ.Я особисто чітко чула ,що українські мфо з їх процентними ставками не можуть подавати інформацію в мфо.Це не легально.Банки,кредитні спілки,рострочки так.
Любое юр лицо оказывающее услуги кредитования может заключить договор с УБКИ. В законе нет и слова о процентных ставках

А УБКІ злили про мене інформацію іякиїсь ідіот прислав всі дані зУБКІ І мою фотографію з паспортом і надписами шахрайка наркоманка і тд не знаю кому і куди він збирається відсилати!
Это из Bank ID, у некоторых МФО есть авторизация на сайте с этим сервисом

Любое юр лицо оказывающее услуги кредитования может заключить договор с УБКИ. В законе нет и слова о процентных ставках

Ні,якщо в Юр лиця немає ліцензії і потрібних затверджувальних документів

Ні,якщо в Юр лиця немає ліцензії і потрібних затверджувальних документів
У кого нет лицензии тот и кредиты не выдает, либо их договора вообще ничего не стоят. Какие еще нужны документы для договора с УБКИ?

Не знаю люди чи ви проінформовані про УБКІ,але сьогодні юрист одного департаменту з мого району ознайомлювала з МФО.Бюро Кредитних історій не має права отрисувати та фіксувати інформацію про ваші Мікропозики,тому що це не прописано у Законі України.Тому мій товариш хоче подати з адвокатом позов в суд на зіпсовану кредитну історію через МФО.Не знаю на скільки це достовірно,але витяг з закону нам зачитували.??‍♀️
Интересно!! Жду продолжения развития ситуации!)

Есть законопроект, который включает в себя и изменения в закон о КИ:
Офіційний портал Верховної Ради України

Не панацея, но однозначно было бы лучше и из КИ убрали бы часть договоров
Post automatically merged:

Кстати, УБКИ - это вроде сервис ПриватБанка

У кого нет лицензии тот и кредиты не выдает, либо их договора вообще ничего не стоят. Какие еще нужны документы для договора с УБКИ?
З моїх 24 прострочених мфо окрім сслон та качай ніхто не світиться в бюро
Прострочки по 50 дн

З моїх 24 прострочених мфо окрім сслон та качай ніхто не світиться в бюро
Прострочки по 50 дн
УБКИ не единственное бюро в Украине. А светиться или нет это доровольное дело. Альфа банк не светится по некоторым кредитам, так что они тоже не имеют права?
Ваш юрист вводит вас в заблуждение. Подача иска будет пустой тратой времени и ничего не даст

а проверить свою кредитную историю как-то можно, в реестре должников меня не находит
В реестр должников вносят по факту открытия исполнительного производства - т.е. после суда.

Партнёры УБКИ могут передавать данные о кредитах "по желанию". Это не обязательно, так что некоторые не выгружают, а некоторые не всё.

Это называется "чув дзвін, та не знаю де він":) Любая компания, у которой есть лицензия на выдачу средств под проценты и есть договор с пунктом о внесении в БКИ имеет на это право. Я Вам прямо закон скинул, зайдите и посмотрите. Проценты мфо и прочая ерунда не имеют никакого значения. Только эти два пункта - лицензия и разрешение клиента. Всё!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі