Nicholas
Форумчанин
- Дописи
- 1430
- Реакції
- 1702
- Бали
- 698
Nicholas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ДаУБКИ там платно вроде, ну и ладно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ДаУБКИ там платно вроде, ну и ладно
Гоните этого юриста сраной метлой!
Закон "Про організацію формування та обігу кредитних історій", розділ II, ст. 6:
"Користувачами Бюро можуть бути банки, небанківські
фінансові установи та інші суб'єкти господарської діяльності, які
надають послуги з відстроченням платежу або надають майно в
кредит. "
Но иск все-таки подайте с адвокатом, пусть он на Вашей наивности наживется)
Любое юр лицо оказывающее услуги кредитования может заключить договор с УБКИ. В законе нет и слова о процентных ставкахПодаю не я а мій товариш.І псують КІ ті мфо,які «кришують» депутати і тд.Більшість мфо не має відношення до УБКІ.Я особисто чітко чула ,що українські мфо з їх процентними ставками не можуть подавати інформацію в мфо.Це не легально.Банки,кредитні спілки,рострочки так.
Это из Bank ID, у некоторых МФО есть авторизация на сайте с этим сервисомА УБКІ злили про мене інформацію іякиїсь ідіот прислав всі дані зУБКІ І мою фотографію з паспортом і надписами шахрайка наркоманка і тд не знаю кому і куди він збирається відсилати!
Любое юр лицо оказывающее услуги кредитования может заключить договор с УБКИ. В законе нет и слова о процентных ставках
У кого нет лицензии тот и кредиты не выдает, либо их договора вообще ничего не стоят. Какие еще нужны документы для договора с УБКИ?Ні,якщо в Юр лиця немає ліцензії і потрібних затверджувальних документів
Интересно!! Жду продолжения развития ситуации!)Не знаю люди чи ви проінформовані про УБКІ,але сьогодні юрист одного департаменту з мого району ознайомлювала з МФО.Бюро Кредитних історій не має права отрисувати та фіксувати інформацію про ваші Мікропозики,тому що це не прописано у Законі України.Тому мій товариш хоче подати з адвокатом позов в суд на зіпсовану кредитну історію через МФО.Не знаю на скільки це достовірно,але витяг з закону нам зачитували.??![]()
Есть законопроект, который включает в себя и изменения в закон о КИ:
Офіційний портал Верховної Ради України
З моїх 24 прострочених мфо окрім сслон та качай ніхто не світиться в бюроУ кого нет лицензии тот и кредиты не выдает, либо их договора вообще ничего не стоят. Какие еще нужны документы для договора с УБКИ?
Странно, у меня только пары не было, не могу вспомнить кто конкретно толькоЗ моїх 24 прострочених мфо окрім сслон та качай ніхто не світиться в бюро
Прострочки по 50 дн
УБКИ не единственное бюро в Украине. А светиться или нет это доровольное дело. Альфа банк не светится по некоторым кредитам, так что они тоже не имеют права?З моїх 24 прострочених мфо окрім сслон та качай ніхто не світиться в бюро
Прострочки по 50 дн
Странно, у меня только пары не было, не могу вспомнить кто конкретно только
Некоторые раз в месяц данные передают, может, есть те, которые еще реже...От і мені дивно
Може інформація не прогрузилась ще від мфо
В реестр должников вносят по факту открытия исполнительного производства - т.е. после суда.а проверить свою кредитную историю как-то можно, в реестре должников меня не находит
Это называется "чув дзвін, та не знаю де він"Подаю не я а мій товариш.І псують КІ ті мфо,які «кришують» депутати і тд.Більшість мфо не має відношення до УБКІ.Я особисто чітко чула ,що українські мфо з їх процентними ставками не можуть подавати інформацію в мфо.Це не легально.Банки,кредитні спілки,рострочки так.
А мені перед тим прийшов код із УБКІЭто из Bank ID, у некоторых МФО есть авторизация на сайте с этим сервисом