Щоденник У відчаї. Сплата за довіру

• Автор теми Автор теми NONA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K

NONA

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
4
Бали
278
NONA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго часу! Вирішила у відчаї, створити тут свою бідо-історію. Тож , Вітаю, я Nona, одинока мати, працюю неофіційно й мешкала з аб'юзером на своїй території.
Колись через хворобу біс мене попутав взяти в мфо грошей, ну й по моєму настрою від сповіщень про заборгованість рідні зрозуміли, що я десь влізла, сума була до 20 000грн це з відсотками. Врятували рідні, за що їм дуже вдячна! Я тоді для себе вирішила, що з мене досить, більше не хочу так вирішувати грошові питання.
Час йшов добре, тільки повз...бо мій співмешканець до війни вирішив, що можна за мій рахунок вирішити свої проблеми, фінансові звісно, вмовив оформити кредити в банках. Й коли до мене почали дзвонити різні контори, які я вперше чула, то зрозуміла, що щє й у мфо нагріб, сказав що закриє.
Частину, мабуть меншу, бо я не знаю скільки їх взагалі по змозі закривали і все б нормально, але з ним тепер зв'язок дуже рідко і грошей там немає( і я у фінансовому відчаї... його рідні не пропонували допомоги(

Мій шлях:
ПУМБ 7 000грн тіло запропонували списання, закрила за 2 700грн з гарантійним листом.

ФК ЄАПБ, зекредіт 2500 і клік кредіт 7150грн сплатила, лист чекаю більше 30днів чи хоч писали на протязі 30 днів.

Бистрозайм 571 грн, довідку отримала

Зараз воюю з :
фінфорс, викупили у сслоун скільки тіло було не знаю, просять 7000 грн, запропонували розділити платежами на 4 місяці, турбує питання, дані інн вірні, адреса також, але у прізвищі 2 помилки! Тож не розумію при сплаті писати як в них, чи як в моїх документах?

І якісь мустанг фінанс викупили в мегабанка, тіло було 10 000грн, просять забагато більше тіла або приймуть міри?!-почекають, я не банкір.

тпозика 20 000грн(тіло) єдиним платежем-почекають, хоча буває задовбують, реструктизації не пропонують.

Чи є щє? Не знаю, можливо.

Консультувалася з адвокатом з центру допомоги(знайшла чаті в тг), сказав можна піти в поліцію написати на співмешканця скаргу на шахрайство, та всеодно прийдеться сплатити борги, бо юридична відповідальність на мені і єдине що можна,це розповідати кожному мфо та колектору, свою істрію та просити реструктизації.

Мрію про мирне життя зі своєю родиною без кредитів й аб'юзерів. Бо все це як ви знаєте, нажаль, розшатує нервову систему й якість життя.

Дякую, що прочитали мою історію, буду щиро вдячна порадам.

Доброго часу! Вирішила у відчаї, створити тут свою бідо-історію. Тож , Вітаю, я Nona, одинока мати, працюю неофіційно й мешкала з аб'юзером на своїй території.
Колись через хворобу біс мене попутав взяти в мфо грошей, ну й по моєму настрою від сповіщень про заборгованість рідні зрозуміли, що я десь влізла, сума була до 20 000грн це з відсотками. Врятували рідні, за що їм дуже вдячна! Я тоді для себе вирішила, що з мене досить, більше не хочу так вирішувати грошові питання.
Час йшов добре, тільки повз...бо мій співмешканець до війни вирішив, що можна за мій рахунок вирішити свої проблеми, фінансові звісно, вмовив оформити кредити в банках. Й коли до мене почали дзвонити різні контори, які я вперше чула, то зрозуміла, що щє й у мфо нагріб, сказав що закриє.
Частину, мабуть меншу, бо я не знаю скільки їх взагалі по змозі закривали і все б нормально, але з ним тепер зв'язок дуже рідко і грошей там немає( і я у фінансовому відчаї... його рідні не пропонували допомоги(

Мій шлях:
ПУМБ 7 000грн тіло запропонували списання, закрила за 2 700грн з гарантійним листом.

ФК ЄАПБ, зекредіт 2500 і клік кредіт 7150грн сплатила, лист чекаю більше 30днів чи хоч писали на протязі 30 днів.

Бистрозайм 571 грн, довідку отримала

Зараз воюю з :
фінфорс, викупили у сслоун скільки тіло було не знаю, просять 7000 грн, запропонували розділити платежами на 4 місяці, турбує питання, дані інн вірні, адреса також, але у прізвищі 2 помилки! Тож не розумію при сплаті писати як в них, чи як в моїх документах?

І якісь мустанг фінанс викупили в мегабанка, тіло було 10 000грн, просять забагато більше тіла або приймуть міри?!-почекають, я не банкір.

тпозика 20 000грн(тіло) єдиним платежем-почекають, хоча буває задовбують, реструктизації не пропонують.

Чи є щє? Не знаю, можливо.

Консультувалася з адвокатом з центру допомоги(знайшла чаті в тг), сказав можна піти в поліцію написати на співмешканця скаргу на шахрайство, та всеодно прийдеться сплатити борги, бо юридична відповідальність на мені і єдине що можна,це розповідати кожному мфо та колектору, свою істрію та просити реструктизації.

Мрію про мирне життя зі своєю родиною без кредитів й аб'юзерів. Бо все це як ви знаєте, нажаль, розшатує нервову систему й якість життя.

Дякую, що прочитали мою історію, буду щиро вдячна порадам.
то це впринципі не великі гроші можна швидко розгрібти, питання пари місяців
тпозика 20 000грн(тіло)
а це що таке?
бізнеспозика?

1 установите колфильтр (на форуме его упоминали часто, название правда по англ, я его не напишу правильно😳) Это от звонков. Гетконтакт не ставьте — сливает контактную книгу.
2 серый ланос под окнами это миф. На их заманилку — мы едем напишите время — ничего не отвечайте.
3 помните! Полный и тотальныйта игнор по всех линиях связи; ждите пару месяцев и копите деньги — будут выгодные вам предложения и оплатите; два-три раза в неделю мониторьте Судову Владу, если что — бегом к форумным юристам. Помогут. Но в суд подают не всегда и не сразу, и молча потому их треп об этом — пустышка.
4 если что ещё интересно — пишите. Подскажем если что)
5 это не вам нужно платить, а им чтоб вы заплатили. Помните об этом!
6 реструктуризации — ок, но если пропустите хоть 1 платеж — все в трубу
7 ошибки в гарантийке пусть правят. Их вина. Оплата только по схеме: гарантийная — оплата — справка о закрытии (договариваться сразу). Только так. А не — плати, потом гарантийка)

мешкала з аб'юзером на своїй території.
🙁
:loveis:
История стара, как мир... Увы...
буду щиро вдячна порадам.
Собственно, выше уже написали, что делать

А вообще история грустная...

Лист для сплати з невірним прізвищем від фінфорс

Вкладення

• Screenshot_2024-11-23-00-38-37-203_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2024-11-23-00-38-37-203_com.google.android.apps.photos.webp
    69.9 Кб · Перегляди: 67
Лист для сплати з невірним прізвищем від фінфорс
Главное ИНН. Фамилия - то такое.
Но все же лучше попросите, чтобы прислали нормальное гарантийное письмо.

Вообще финфорс раньше были конченые мpaзu. Как сейчас - не знаю. Если идут на адекватные условия, то лучше решить эту проблему.

не мав справи з ними)
Вони щє перекидають при авторизації на бізнес позика сайт.
Главное ИНН. Фамилия - то такое.
Но все же лучше попросите, чтобы прислали нормальное гарантийное письмо.

Вообще финфорс раньше были конченые мpaзu. Как сейчас - не знаю. Если идут на адекватные условия, то лучше решить эту проблем

Так, читала. З вами згодна. Завтра буду з ними розмовляти з цього приводу.

1 установите колфильтр (на форуме его упоминали часто, название правда по англ, я его не напишу правильно😳) Это от звонков. Гетконтакт не ставьте — сливает контактную книгу.
2 серый ланос под окнами это миф. На их заманилку — мы едем напишите время — ничего не отвечайте.
3 помните! Полный и тотальныйта игнор по всех линиях связи; ждите пару месяцев и копите деньги — будут выгодные вам предложения и оплатите; два-три раза в неделю мониторьте Судову Владу, если что — бегом к форумным юристам. Помогут. Но в суд подают не всегда и не сразу, и молча потому их треп об этом — пустышка.
4 если что ещё интересно — пишите. Подскажем если что)
5 это не вам нужно платить, а им чтоб вы заплатили. Помните об этом!
6 реструктуризации — ок, но если пропустите хоть 1 платеж — все в трубу
7 ошибки в гарантийке пусть правят. Их вина. Оплата только по схеме: гарантийная — оплата — справка о закрытии (договариваться сразу). Только так. А не — плати, потом гарантийка)
О, гетконтакт, я підозрювала що з ним не ладно.
Дуже дякую за поради, це буде в нагоді, бо багато не знаю.
Не знаєте, як довго надходить зазвичай довідка від ЄАПБ?
то це впринципі не великі гроші можна швидко розгрібти, питання пари місяців

а це що таке?
бізнеспозика?
Кому як. Нажаль зараз для мене 20 000грн- це великі гроші.

Останнє редагування:
Вони щє перекидають при авторизації на бізнес позика сайт.

Так, читала. З вами згодна. Завтра буду з ними розмовляти з цього приводу.

О, гетконтакт, я підозрювала що з ним не ладно.
Дуже дякую за поради, це буде в нагоді, бо багато не знаю.
Не знаєте, як довго надходить зазвичай довідка від ЄАПБ?

ЕАПБ +- за месяц обещают, но обычно от пары дней до недели. Чаще пара дней)

все буде неодмінно добре) ці гроші їм потрібні а не вам, тому розслабтесь) не сприймате це так гостро, по мірі можливостей віддасте, якщо захочете, а як ні то їхня біда)
Ви потім будете сміятись з того, як вони клянчать

Останнє редагування:
Что случилось с арбузером? Куда пропал то? Или закроете, он обратно прибежит?

Что случилось с арбузером? Куда пропал то? Или закроете, он обратно прибежит
Запхали у бус тцк, їх як мурах останнім часом...кращє б то були колектори🙄
Мої надії тільки на закриття кредитів, й після таких гойдалок не хочу нічого.
все буде неодмінно добре) ці гроші їм потрібні а не вам, тому розслабтесь) не сприймате це так гостро, по мірі можливостей віддасте, якщо захочете, а як ні то їхня біда)
Ви потім будете сміятись з того, як вони клянчать
Дякую за підтримку.

Запхали у бус тцк, їх як мурах останнім часом...кращє б то були колектори🙄
Мої надії тільки на закриття кредитів, й після таких гойдалок не хочу нічого.
Походу Vadym правий. Ви ж значить не розійшлися. І буде по-новій.

Походу Vadym правий. Ви ж значить не розійшлися. І буде по-новій.
О, ні. Всьому свій час, але дороги назад немає.
Якби щє якось можна було вберегти свої дані(нажаль інн неможливо змінити), тоді 1000% не візьме більше й мені б жилося спокійніше

О, ні. Всьому свій час, але дороги назад немає.
Якби щє якось можна було вберегти свої дані(нажаль інн неможливо змінити), тоді 1000% не візьме більше й мені б жилося спокійніше
Я щось не розумію,він в вас документи забрав чи як?Як можна взяти кредит без вас?Там і карта має бути ваша,і телефон.

Я щось не розумію,він в вас документи забрав чи як?Як можна взяти кредит без вас?Там і карта має бути ваша,і телефон.
Запросто, доброго вечора, вибачте що влізла, мій колишній чоловік (громад.) коли вліз у проблеми, а я вагітна, щоб мене не чіпати, мовчки взяв документи, ніч, ноут, і вуаля ..... винна ти усім

Назад
Угорі