Щоденник У відчаї. Сплата за довіру

• Автор теми Автор теми NONA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K
Добрий вечір або не дуже добрий. Різдвяні подарунки у всіх різні. А от до мене надійшло у дії 2 судових рішення від Бізнес позики та як зрозуміла щє повідомлення на пошті( І відповідь як я зрозуміла треба надати протягом 5днів. Тож шукаю свою Новорічну ФЕЮ!
Про які 5-ть днів йде мова? Суд зазвичай надає 15 днів на подання відзиву на позов,якщо це ухвала про відкриття провадження по справі. Якщо це вже рішення по справі(не заочне,тут інша процедура) то 30 днів на подання апеляційної скарги. Про ДІЮ забудьте,у вашому випадку тільки УКРПОШТА! Авзагалі потрібно щоб глянула людина яка не перший день в професії,але я так розумію,що все впирається в...гроші.

Про які 5-ть днів йде мова? Суд зазвичай надає 15 днів на подання відзиву на позов,якщо це ухвала про відкриття провадження по справі. Якщо це вже рішення по справі(не заочне,тут інша процедура) то 30 днів на подання апеляційної скарги. Про ДІЮ забудьте,у вашому випадку тільки УКРПОШТА! Авзагалі потрібно щоб глянула людина яка не перший день в професії,але я так розумію,що все впирається в...гроші.
Там і за 15 днів сказано і щось за 5 днів. В мене це вперше, та сподіваюсь востаннє, тому шукаю фахівця.

Там і за 15 днів сказано і щось за 5 днів. В мене це вперше, та сподіваюсь востаннє, тому шукаю фахівця.
Фахівців,як я розумію,тут вистачає,але ЦІНА питання в Вашому фін.становищі...Які суми СТЯГНУЛИ/ХОЧУТЬ СТЯГНУТИ?

То це ухвала, мабуть, а не рішення. На відзив 15 днів.
А 5 днів то вже на наступні доки. Типу відповідь на відзив і тд.

То це ухвала, мабуть, а не рішення. На відзив 15 днів.
А 5 днів то вже на наступні доки. Типу відповідь на відзив і тд.
Де 5-ті днів це може бути також ухвала,але де справа розглядається в спрощеному поз. провадженні,в останніх декількох справах у мене були подібні випадки.Але це все потрібно бачити своїми очима,а тоді робити висновки.

Де 5-ті днів це може бути також ухвала,але де справа розглядається в спрощеному поз. провадженні,в останніх декількох справах у мене були подібні випадки.Але це все потрібно бачити своїми очима,а тоді робити висновки.
Наявно Вам ніхто не надасть док ., бо Вас не знають ,а так взагалі похвально )))

То автор пише, що там є і про 15 днів, і про 5:
Там і за 15 днів сказано і щось за 5 днів.

Да-да, я ж про те, навчилась вже 🤣
Автор вказувала про 2 різні процесуальні докумети,наскільки я зрозумів.
Наявно Вам ніхто не надасть док ., бо Вас не знають ,а так взагалі похвально )))
Процесуальних документів я ні в кого не просив.Та й відверто кажучи,я не зовсім розумію,для чого вони мені потрібні? Зараз копій навіть ОСОБИСТИХ документів гуляє кожного бозна скільки.

Останнє редагування:
Я читав ,мені не ліньки читати і слідкувати за форумом ,тому і запитав
Якщо так,то це добре.Справа в тому,що рано чи пізно я піду з улюбленої роботи,а йти халдеї до злодіїв чи колекторів-це не моє.Тому потрібно бути в "тонусі"Тому,що ВП нашого ВСУ висновує висновки з такою швидкістю,що я мабуть в студентські роки так не бігав до дівок.

Добрий вечір або не дуже добрий. Різдвяні подарунки у всіх різні. А от до мене надійшло у дії 2 судових рішення від Бізнес позики та як зрозуміла щє повідомлення на пошті( І відповідь як я зрозуміла треба надати протягом 5днів. Тож шукаю свою Новорічну ФЕЮ!
Фею це як?)) тобто хтось сплатив би?)) чи ви групи в ФБ загубили?))

Тю ,а почитай хворум ,скільки історій ,рідня сплачує ,а людина влазить Ів друге ,Ів трете ,бо сама не тягла того пекла ,і таких розумних багато
Та то рідня жжж)) а тут напряму всім))) і я так хочу )) ёпрст))))

Тю ,а почитай хворум ,скільки історій ,рідня сплачує ,а людина влазить Ів друге ,Ів трете ,бо сама не тягла того пекла ,і таких розумних багато
Це жорстко,але справедливо.Але тут на мою думку трохи інший випадок. Почуття відіграли свою роль.

Медвежья слуга, что родные, что человек в итоге встрянет ещё глубже, нельзя помогать закрывать долги, только морально, проходили знаем, мне не закрывали, но помогали, в итоге должен и тем кто помогал и снова долги, у многих хуже.

Фею це як?)) тобто хтось сплатив би?)) чи ви групи в ФБ загубили?))
Адвоката шукала.

Доповнення: МФО майже всі адекватно закрила, залишилось трохи. Та щось довго довідки не надає ЄАПБ, але на зв'язку і сказали не хвилюватися. Нажаль адвокат у відпустці, і я не розумію чого від тої Бізнеспозики цей час чекати? У дії висить ухвала чиста, у судовій владі те саме, був лист до суду, і на електронну адресу надійшло що вони не турбували без згоди третіх осіб, і інформація що у реструктизації відмовлено і в кабінеті пропозиція "вигідна", тіло з % як півтіла, це одним платежем, ця сума для мене зараз непідйомна, як зп за півроку( чи можуть вони заблокувати рахунки чи накласти арешт на мою частку житла по прописці?

Останнє редагування:
Адвоката шукала.

Доповнення: МФО майже всі адекватно закрила, залишилось трохи. Та щось довго довідки не надає ЄАПБ, але на зв'язку і сказали не хвилюватися. Нажаль адвокат у відпустці, і я не розумію чого від тої Бізнеспозики цей час чекати? У дії висить ухвала чиста, у судовій владі те саме, був лист до суду, і на електронну адресу надійшло що вони не турбували без згоди третіх осіб, і інформація що у реструктизації відмовлено і в кабінеті пропозиція "вигідна", тіло з % як півтіла, це одним платежем, ця сума для мене зараз непідйомна, як зп за півроку( чи можуть вони заблокувати рахунки чи накласти арешт на мою частку житла по прописці?
А скільки у вас просрочки в них?

Назад
Угорі