у меня 13 микрозаймов...

• Автор теми Автор теми Ksushka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 145
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Lilu, і я в декреті двоє дітей одне в школу ходить друге пів року, з чоловіком мабуть розвід , родичі тиждент тому дізналися за 4 мфо, так сьогодні заклювали , чоловік, мама і сестра, що хотіла йти вішатися... Саме гірше що родичі цим дебілоїдам вірять ведуть з ними переговори... Говорять через тебе заберуть будинок квартири, я в шоці , мене не слухають .... Як дізнаються за ці 12 тг буде катастрофа...незнаю що робити

Чоловік не підтримав, наслухалась від нього стільки за цей тиждень , піду на квартиру , і подам на розвід , бо як в мене якісь проблеми , мій чоловік і моя мама вічно заодно , мене постійно клюють, тримають тільки діти , бо нехочеться жити
І в мене двоє діток..до 5 р..всі живуть в мене точніше на моїй частці... чоловік не лізе вже я йому сказала не лізь.. Сестра все знає але помогти не може, взяли квартиру в розстрочку і її чоловік ледве вигрібає ..А тато ще й з ними говорить з одним правда..І говорить з ними як з друзями прямо всю інформацію за мене виклав..я в шоці,послала тата за то що він таке зробив

Lilu, і я в декреті двоє дітей одне в школу ходить друге пів року, з чоловіком мабуть розвід , родичі тиждент тому дізналися за 4 мфо, так сьогодні заклювали , чоловік, мама і сестра, що хотіла йти вішатися... Саме гірше що родичі цим дебілоїдам вірять ведуть з ними переговори... Говорять через тебе заберуть будинок квартири, я в шоці , мене не слухають .... Як дізнаються за ці 12 тг буде катастрофа...незнаю що робити

Чоловік не підтримав, наслухалась від нього стільки за цей тиждень , піду на квартиру , і подам на розвід , бо як в мене якісь проблеми , мій чоловік і моя мама вічно заодно , мене постійно клюють, тримають тільки діти , бо нехочеться жити
Ми вроді з одного міста..Підемо скоро разом на квартиру бо заїбало вже все

Я так понимаю, с мужем вам повезло ..
Вот до чего доходит... Родные люди верят мошенникам, а не своим родственникам. Защищают мошенников, а не родственников. Все готовы отдать мошенникам и заклевать родственников.
Земля орбиту поменяла, что ли?!

Lilu, так мої чоловік , брат , сестра , мама , теж з ними спілкуються і обітцяють знайти гроші і заплатити ім ,якщо б дійсно 4 було , а то вони заплатять 4 мфо , а їх ще 12 , я з них в шоці..... Я не із самого Львова біля Львова

Так , у чоловіка завжди у всіх смертних гріхах винна я

Admin, так у чоловіка у всіх смертних гріхах винна я

Я так понимаю, с мужем вам повезло ..
Вот до чего доходит... Родные люди верят мошенникам, а не своим родственникам. Защищают мошенников, а не родственников. Все готовы отдать мошенникам и заклевать родственников.
Земля орбиту поменяла, что ли?!
Не повезло,просто вже було що він за мене віддав тис доларів а я потім знову взяла..От він і забив...Вже навіьн мозги не промиває..а От з тата я в шоці..

Lilu, так мої чоловік , брат , сестра , мама , теж з ними спілкуються і обітцяють знайти гроші і заплатити ім ,якщо б дійсно 4 було , а то вони заплатять 4 мфо , а їх ще 12 , я з них в шоці..... Я не із самого Львова біля Львова

Так , у чоловіка завжди у всіх смертних гріхах винна я

Admin, так у чоловіка у всіх смертних гріхах винна я
І мій тато казав що одному заплатить і думає що все стане добре..А ще про 33 вони і не догадуються

Lilu, та і мої так, у вас давно прострочки

Мій теж мене так вже достав щоо і жити нехочеться що робити далі

Света, тааа влипли ми конкретно

Незнаю як розгребти вжк скільки викинула на пролонгації

І я , так само , ....я завидую людям вже ,які зараз спокійно сплять , з ранку встають щасливі, а як робот, не сплю сутками

Від 12 листопада почались
жoпa дьевки)Нам клуб тре відкривати анонімні кредитовзявці,з двома дітьми і без чоловіків

І я , так само , ....я завидую людям вже ,які зараз спокійно сплять , з ранку встають щасливі, а як робот, не сплю сутками
І я хочу спокійно спати і просинатись

Як так ми влізли це якийсь капец

Та ще ніякої підтримки

Я вже теж неповню коли спали хоть 5 часов в сутки роблю 12 часов в сутки...вже зніг падаю..

Вон
В мрємо випадку чоловік винен що я так влізла..давав би більше грошей такого б небуло
Вони цього невизнають...мій хоть давав але завжди вспоминав даже за теблетки які мені купляв вспоммнав

Lilu, і в мене, зарплата в чоловіка 5000 , нас четверо , і він вважає що то великі гроші, 1000 на сигарети йде йому , ще й питає якщо не дотягуєм до зарплати де я гроші поділа

Таке і вмене за гроші б забив курити хоче пиво хоче і двоє дітей і я ще хворію але так само на роботу ходжу..я знаю що я всьому вина але що тепер робити незнаю просто криша їде ...для мене вже тиск 220/120 вже мій рідний

От я свого чоловіка неможу поняти чи я нетака ...от 5 днів назад казав все виплачу позичу (він це може бо внього є де) а вчора як сказився всім родичам росказав яка я ..а до цього тільки сестра знала про мфо ...папі номер поміняла то вчора теж взнав....незнаю як тепер жити ....життя закінчується

Таке і вмене за гроші б забив курити хоче пиво хоче і двоє дітей і я ще хворію але так само на роботу ходжу..я знаю що я всьому вина але що тепер робити незнаю просто криша їде ...для мене вже тиск 220/120 вже мій рідний

От я свого чоловіка неможу поняти чи я нетака ...от 5 днів назад казав все виплачу позичу (він це може бо внього є де) а вчора як сказився всім родичам росказав яка я ..а до цього тільки сестра знала про мфо ...папі номер поміняла то вчора теж взнав....незнаю як тепер жити ....життя закінчується
Не розчаровуйтесь..Вигребимо..Я завжди думаю про дітей і заради них потрібно жити

Света, і в мене такі думки що закінчується і т.д. но у нас є діти , вони крім нас нікому не потрібні, і треба якось жити ... Мені сьогодні такі всякі думки приходили , но як подивлюся на своїх янголят, і розумію, що якось але треба жити.

Дуже дякую нашому Адмінчикові, що є цей форум , хоч є кому вилити душу , та поспілкуватися , вже хоч трішки на якиїсь час стає легше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі