Lilu
Форумчанин
- Дописи
- 212
- Реакції
- 59
- Бали
- 5125
Lilu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І в мене двоє діток..до 5 р..всі живуть в мене точніше на моїй частці... чоловік не лізе вже я йому сказала не лізь.. Сестра все знає але помогти не може, взяли квартиру в розстрочку і її чоловік ледве вигрібає ..А тато ще й з ними говорить з одним правда..І говорить з ними як з друзями прямо всю інформацію за мене виклав..я в шоці,послала тата за то що він таке зробивLilu, і я в декреті двоє дітей одне в школу ходить друге пів року, з чоловіком мабуть розвід , родичі тиждент тому дізналися за 4 мфо, так сьогодні заклювали , чоловік, мама і сестра, що хотіла йти вішатися... Саме гірше що родичі цим дебілоїдам вірять ведуть з ними переговори... Говорять через тебе заберуть будинок квартири, я в шоці , мене не слухають .... Як дізнаються за ці 12 тг буде катастрофа...незнаю що робити
Чоловік не підтримав, наслухалась від нього стільки за цей тиждень , піду на квартиру , і подам на розвід , бо як в мене якісь проблеми , мій чоловік і моя мама вічно заодно , мене постійно клюють, тримають тільки діти , бо нехочеться жити
Ми вроді з одного міста..Підемо скоро разом на квартиру бо заїбало вже всеLilu, і я в декреті двоє дітей одне в школу ходить друге пів року, з чоловіком мабуть розвід , родичі тиждент тому дізналися за 4 мфо, так сьогодні заклювали , чоловік, мама і сестра, що хотіла йти вішатися... Саме гірше що родичі цим дебілоїдам вірять ведуть з ними переговори... Говорять через тебе заберуть будинок квартири, я в шоці , мене не слухають .... Як дізнаються за ці 12 тг буде катастрофа...незнаю що робити
Чоловік не підтримав, наслухалась від нього стільки за цей тиждень , піду на квартиру , і подам на розвід , бо як в мене якісь проблеми , мій чоловік і моя мама вічно заодно , мене постійно клюють, тримають тільки діти , бо нехочеться жити