У мене сьогодні чорний день

• Автор теми Автор теми Киевлянин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 171
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Киевлянин

Форумчанин
Дописи
144
Реакції
103
Бали
343
Киевлянин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні у мене чорний день.Мене виписують з дому і виганяють.Я тепер сам на сам.Обдзвонили усіх.Одним сказали,що я наркоман,іншим що я на автомати нагріб грошей.Бабуся з батьком відмовилися від мене.Дозвонилися навіть до сестри, вона тиждень як змінила номер.Мене оббріхали як могли.Всі гудуть.Одна сусідка прийшла і сказала,що ваш (ім'я) довчився Наркоман.Усі насміхаються.Я нічого вже не хочу.Все навалилося разом і я один на один залишився.Я тепер ні копійки цим твapюкfм не дам ніколи!!!Страшна дипресія,а у мене купа справ.

Страшна дипресія,а у мене купа справ.
Ви ж розумний хлопець,майбутній президент. Я вже свій голос за Вас зібралась віддати в майбутньому. Невже Вас можуть зламати такі дурниці? Я так зрозуміла у Вас з родиною і раніше стосунки були не дуже. Не зважайте на тих хто від Вас відмовляється, тим паче на мфо і зосередьтесь на своїх справах.

Посмотри на это с другой стороны чувак ты на самом дне, хуже уже врятли будет, теперь только вверх, теперь рассчитывайся только на себя, дальше будет только лучше, потому что хуже уже некуда и потихоньку вылазь из этого говна

Сьогодні у мене чорний день.Мене виписують з дому і виганяють.Я тепер сам на сам.Обдзвонили усіх.Одним сказали,що я наркоман,іншим що я на автомати нагріб грошей.Бабуся з батьком відмовилися від мене.Дозвонилися навіть до сестри, вона тиждень як змінила номер.Мене оббріхали як могли.Всі гудуть.Одна сусідка прийшла і сказала,що ваш (ім'я) довчився Наркоман.Усі насміхаються.Я нічого вже не хочу.Все навалилося разом і я один на один залишився.Я тепер ні копійки цим твapюкfм не дам ніколи!!!Страшна дипресія,а у мене купа справ.
Співчуваю Вам, але час все розставить на свої місця... Займайтесь реалізацією своїх амбіційних планів. Протримайтесь 4 дні, а в суботу ми Вас швиденько розрадимо ?

Это всё временно,мне мама тоже в порыве выдала что еще одно мфо то я могу забыть что у меня есть родители,но потом отошла и все норм.Да я понимаю что сейчас вам очень тяжело,но это когда-либо закончится,нужно пережить и идти дальше,воспринимать все как жизненный урок.Держитесь!!!

Поверить каким-то ypoдам из телефона, а не собственному ребёнку...жесть

Дякую за підтримку.У мене сусіди й так тварі,а тепер хоч буде привід язики почесати.Вони заздрили завжди,що я сам навчаюся,сам у Київ поїхав,все сам,а чому тут заздрити?

на якій підставі Вас виписують ?
без вашої особистої заяви Вас може виписати (зняти з реестрації) тільки суд!! і то за певних обставин.

Довідка в нарколога не така вже і дорога (за нарколога і пс*х я давав 500грн.)
тут треба знайти правильний підхід до своїх рідних і все їм пояснити.

Дякую за підтримку.У мене сусіди й так тварі,а тепер хоч буде привід язики почесати.Вони заздрили завжди,що я сам навчаюся,сам у Київ поїхав,все сам,а чому тут заздрити?
І справді..Дивні у Вас сусіди. Але Вам хіба на них не начхати? Мені абсолютно байдуже якої думки про мене мої сусіди...

думайте о хорошем и занимайтесь делами,которых по вашим словам, у вас много.... все переселиться

если это правда- то это у вас не черный день, а обновление и взят курс на новую успешную жизнь
просто изучив форум и познакомившись с людьми, я поняла, что РОДСТВЕННИКИ порой становятся хуже калов...я в шоке из за чего рушаться семьи и отношения...я немножко в а@уе...
А вам успеха?

У меня тоже чёрный день!!!
Дочке на Вайбер прислали что мать аферистка и что если не верну деньги будут проблемы! Так стыдно перед ней
А ещё КФ посчитала что у меня 19 открытых кредитов ????200 к
Как то я не помню этих денег
Максимум что держала в руках 20 к
Остальные на пролонгации брались!

И побольше Вынныка слушайте....грят помогает
Я не могу с ваших советов))))???
Киевлянин, у вас впереди ещё очень долгая и порой не простая жизнь,так что(как говорил мой дедушка) - пусть это будет последним горем в твоей жизни)??

Че ты ноешь, сколько тебе лет,? От меня отказуються це звиздец, собирись ты пацан или кто,? Тут девчатки есть с яйцами побольше чем у тебя. Ты кредиты брал, понимал что будет качелька потом, знал что будут звонить *********, а теперь раскис шо хлеб в воде. Отказываются от него, тебе 3 года или что? Соберись, прсорились с близкими х..й на них, сними комнату и живи сибе!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі