Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Та оце і я таке прочитала ,а в них декілька під одним брендом чи ні?
Бо аванс я закрила за тіло.
А ще є якийсь від них?
КредіСенд, ФінБар, АвансКредіт - одна шарах, тільки різні (матьйогозаногу) "бренди".

КредіСенд, ФінБар, АвансКредіт - одна шарах, тільки різні (матьйогозаногу) "бренди".
Матьйогозаногу🤣
А в мене ще фінбар не закритий ,але продали в ЄАПБ(
Ну там тіло 1000 ,то подивлюсь скільки хочуть та може оплачу

Не прикрили. Оштрафували. Діяльність тимчасово припинена, крім тих договорів що вже заключені..тому повертати потрібно, але будуть йти на меньше чим тіло..
звідки інформація про штраф?

звідки інформація про штраф?
1740730618798.webp

Не прикрили. Оштрафували. Діяльність тимчасово припинена, крім тих договорів що вже заключені..тому повертати потрібно, але будуть йти на меньше чим тіло..
А почему вы так думаете, от того что оштрафовали что-то меняется? Продавать они так же смогут?

Я теж помітила. І вони якісь тихі стали в мене. Телефонують тільки мені і мамі (біти і кріпсуни не рахую). Навіть манівео швидко запропонували тіло + 2 000. Кредит плюс ввічливі такі стали, реструктуризація, знижки. Кредит каса мовчить взагалі. Дивні дива відбуваються. Ще й в аванс і компашки не працюють сайти
Так, в мене теж кред каса нічого не пише. Смс була від них ще десь 2-3 тижні тому, і все..глухо..а % капають...

Люди, ви серьозно вважаєте що 40к баксів це великі кошти для шараги шо вона прям тепер закриється або всім за півтіла закриє?)))

Люди, ви серьозно вважаєте що 40к баксів це великі кошти для шараги шо вона прям тепер закриється або всім за півтіла закриє?)))
А хтось писав що закриється чи за півтіла закриє?

Якщо можливо, хтось напишіть, які потрібно робити подальші кроки?..
Тут є 2 шляxи:

1. Якщо є можливість і бажання платити - потроxу платити.
2. Забити і жити далі як є.

Для початку обираєте один з ниx - це стратегія. Залежно від стратегіі вже треба будувати тактику.

Назад
Угорі