Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Вірте чи ні, ображайтеся чи ні, (бо враження ніби Ви злитесь на все), але юрист Вам не потрібен доки не пахне судами, от повірте. Не потрібен
Може Ви маєте на увазі послуги фінансового консультанта? тоді так, він там відсотки рахує і розуміє що вигідно що ні (але це він має бути досвідчений з тим,які МФО як діють, а у Вас на форумі цих знань повно і безкоштовно)
"Юрист", що братиме гроші за те що розкаже пісні про "писати листи і чекати" - це шахрай.. Може Вам на якийсь час стане легше від цього, але це просто додасть зайвий десяток тисяч у Ваш стовпчик боргів

І я так кажу не тому, що не хочу допомогти, а тому, що це правда
Я сама таблички малювала і в зошиті і в ікселі

Ось з цим вітаю, ще трошки охолонуть емоції і все буде гаразд. І добре, що ви разом
Дякую за пораду.
Я не ображений на весь світ... Чи на когось, окрім себе. Просто в цьому хаосі, я не знаю з чого почати. І за кого (що) братись...

З чого почати читати, як колекторам відповідати, як зменшити кількість дзвінків, смс, листів?..

Я цього не знаю. Не знаю скільки чекати, і скільки у мене часу є? І не знаю з чого почати... Тому й такий настрій.

Поставте фільтр дзвінків, не треба відповідати на них, режим сніжинки включайте. Гасіть в першу чергу кред касу, е гроші, криптопозики якщо є. А решту чекайте пропозицій за тіло, і вимагайте гарант лист, і тоді гасіть.
Дякую.
Але у мене КредітКаса перейшла вже в НаВсе.

Поставте фільтр дзвінків, не треба відповідати на них, режим сніжинки включайте. Гасіть в першу чергу кред касу, е гроші, криптопозики якщо є. А решту чекайте пропозицій за тіло, і вимагайте гарант лист, і тоді гасіть.
Поставив. Але від них вже телефон "глюкати" починає)

Останнє редагування модератором:
Тому, прохання.
Напишіть, підскажіть, дайте посилання - як спілкуватись з МФО. Що їм писати, скільки часу їх "ігнорити"?..
Вам не треба з ними спілкуватися, от взагалі. Забудьте про їх існування і згадуйте тільки тоді коли будуть хороші в першу чергу для вас пропозиції.
І юрист вам не потрібен поки нема судів.
І не закривайте бо "вроді там невеликий відсоток набіг" бо потім як додасте всі ці "невеликі відсотки" то челюсть відвисне. Краще дружині Дайсон купіть.

Доброго здоров'я, товариші по боргам.

В загальному - вдома все наче нормально (в тій мірі, яка є на даний момент).
Дружина - не пішла. Доки поруч. Пробувала щось придумати сама: систематизувати; згрупувати; зрозуміти, як з цим можна розібратись, але нажаль - не вийшло. Вибрали всі МФО та банки, та сформували таблицю. Вивантажели всі договора. Та всю необхідну інформацію... Але цієї інформації надто багато, щоб (на даний момент) дійти своїм розумом з чого почати.
Так ми "плавали" декілька днів.
Кидались в крайнощі. Плакали. Але трішки стабілізували свій морально-емоційний стан. Але всерівно "криє"...
Особливо до вечора (про це пізніше)...

Сьогодні плануємо закрити декілька цих "шарах". Оскільки відсоток від тіла не такий і великий. Від 60 до 2000 грн. На 5-ть "шарах" має вистачить. Заодно зникне сума у графі "відсотки"...

Я створював цей щоденник, для порад, та розуміння про те, з чого першого почати та, як далі діяти? Що, кому, як і куди писати?

Але відповіді так і не отримав... Шкода...

Буду тут (хоча навіщо?) періодично писати про свої "успіхи"...

Якщо все добре, попередньо, плануємо найняти юриста, який сформулює одну стратегію за якою будемо діяти далі. Бо я не розумію І ДО ЦЬОГО ЧАСУ ЯК ДІЯТИ, І ЩО РОБИТИ В МОЇЙ СИТУАЦІЇ.

І дуже сильно починаю впадати у відчай від смс, листів від МФО...

Я не розумію, чи законно вони щось можуть зробити, чи ні?.. Цього ніхто не може сказати. Всі піднімають плечі та розводять руками... І тому, протягом робочого дня, від цих дзвінків, смс, листів - з тебе наче всю душу висмоктують... Все щастя та радість... Ввечорі, якби не дружина і сім'я, можна ненароком і дрота у ванну вкинути...

Тому, прохання.
Напишіть, підскажіть, дайте посилання - як спілкуватись з МФО. Що їм писати, скільки часу їх "ігнорити"?..

Чесно, вже просто не маю сили...

Що смішного? Поясніть.
"Я нічого не знаю, я нічого не вмію... Що мені робити? Мені ніхто не допоміг, ніхто не дав відповіді..."

Чесно кажучи, це звучить так, ніби ви просто не хочете сприймати інформацію, хоч би в якому вигляді вона була подана. Вам пояснили на 15 сторінках щоденника, що робити, хто і як проходив цей шлях або проходить зараз.

На форумі — купа тем по кожній МФО, банку, факторинговій компанії тощо. Інформації для вивчення більш ніж достатньо. А ви просто сидите і жалієтеся: "Ой, я не знаю… Ой, що ж робити?"

Я вже мовчу про той факт, що ви вирішили навіть на цьому форумі збрехати всім про те що ви лудоман, хоча вибачте, ви не лудоман, ви ж цього не памятаєте 😁

Я створював цей щоденник, для порад, та розуміння про те, з чого першого почати та, як далі діяти? Що, кому, як і куди писати?
Почитайте трошки форум, крім своєї теми. Закривайте Швидко гроші і На все, бо скоро в суд подадуть. Про інших пошукайте, не всі ваші шараги знаю.
Ну і самі думайте. Чому ви хочете перекласти це на форумчан або на якогось юриста непотрібного?
Якщо все добре, попередньо, плануємо найняти юриста, який сформулює одну стратегію за якою будемо діяти далі. Бо я не розумію І ДО ЦЬОГО ЧАСУ ЯК ДІЯТИ, І ЩО РОБИТИ В МОЇЙ СИТУАЦІЇ.
Це шахраїв ви збираєтесь шукати. До суду вам не треба юрист.
Я не розумію, чи законно вони щось можуть зробити, чи ні?
Законно вони можуть подати в суд і в разі програшу стягувати кошти. І все. І ви б це знали, якби почитали форум 🙄

Я настільки уміло маніпулюю емоціями людьми, що можу буквально кожного пробити на них і потім попросити грошей на лудку)
Коли зі сторони дивлюсь на таких людей, читаю їх як відкриту книгу
То отримуйте хоч якісь плюси від таких вмінь. Ідіть, наприклад, в мережевий маркетинг чи щось подібне.:)

Та нічого вже не зробиш, можут і туди дібратись якщо захочуть, просто попередьте начальство про такий потенційний хід подій.

Ну для когось страшно, для когось ні, я наприклад не можу дозволити собі доходити до моменту коли вже вп будуть, втрачу роботу, важко буде знайти подібну з такими умовами і зп
Насправді не так страшно вп, як якщо вони почнуть вас терористи на роботі
В мене та сама ситуація. З попереднього досвіду знаю що на роботу дзвонять. Зараз змінила місце роботи. І якщо, а може вже і коли почнуть туди дзвонити мене попросять піти

Я працюю в айті де 1000+ працівників в компанії, у нас і так зараз запара після того як бухгалтерів запрягли кожного місяця подавати звіти податкові, ти думаєш там хтось буде розбиратись окремо зі мною, куди там відправити і т.д, у мене зп в валюті яка потім конвертується, як конвертувати після того як валюта зайде на блокнутий рахунок?
Я взагалі ще не розбирався в тому всьому, але у мене ситуація інша, я не працюю як тов, поки не докінця зрозумів що мене чекає, але точно знаю що на роботі ніхто за мене битись не буде) сильно дістануть їх - звільнять та й все, в нинішній час там потік кадрів величезний
Коли закриваються одні двері, відкриваються кращі. Не кличте, те що ще не трапилось

А яка у вас офіційна зп?

На вашому місці я би спочатку закрив мфо, особливо навсе, твоя позика, євоші, топ1, кредит+
По банкам тіла маленькі, відсотки там не мають бути захмарні
А от ті всі мфо вам життя зіпсують конкретно, будуть діставати всіх родичів, всіх людей хто хоч якось був повязаний з вам
Офіційно працююєте, вказували роботу в мфо? Чекайте дзвінки і листи на роботу

По мфо також було більше 300к+ тіла, думав про те що й ви, але з часом зрозумів що життя цінніше, та й потім у батьків проблеми будуть, то краще сам розберусь з цим, чим здатися і скинути це на інших.
Нужно закрыть банки а не мфо

В загальному - вдома все наче нормально (в тій мірі, яка є на даний момент).
Дружина - не пішла. Доки поруч. Пробувала щось придумати сама: систематизувати; згрупувати; зрозуміти, як з цим можна розібратись, але нажаль - не вийшло. Вибрали всі МФО та банки, та сформували таблицю. Вивантажели всі договора. Та всю необхідну інформацію... Але цієї інформації надто багато, щоб (на даний момент) дійти своїм розумом з чого почати.
Так ми "плавали" декілька днів.
Кидались в крайнощі. Плакали. Але трішки стабілізували свій морально-емоційний стан. Але всерівно "криє"...
Особливо до вечора (про це пізніше)...

Сьогодні плануємо закрити декілька цих "шарах". Оскільки відсоток від тіла не такий і великий. Від 60 до 2000 грн. На 5-ть "шарах" має вистачить. Заодно зникне сума у графі "відсотки"...

Буду тут (хоча навіщо?) періодично писати про свої "успіхи"...

І дуже сильно починаю впадати у відчай від смс, листів від МФО...

Я не розумію, чи законно вони щось можуть зробити, чи ні?.. Цього ніхто не може сказати. Всі піднімають плечі та розводять руками... І тому, протягом робочого дня, від цих дзвінків, смс, листів - з тебе наче всю душу висмоктують... Все щастя та радість... Ввечорі, якби не дружина і сім'я, можна ненароком і дрота у ванну вкинути...

Тому, прохання.

Чесно, вже просто не маю сили...

Що смішного? Поясніть.
тобто? вам написали купу правильних рішень в цій ситуації, в тому числі, я.

але пісюльки колекторів, шахрайські юристи, позиція жертви і родичі зі своїми лишніми емоціями напевно цікавіше

Останнє редагування:

Якщо все добре, попередньо, плануємо найняти юриста

Тому, прохання.
Є три варіанти для будь якого боржника.
1. Є гроші для погашення кредитів
2. Є гроші для погашення декількох кредитів
3. Немає грошей для погашення кредитів.

Якщо у вас перший варіант, нема смислу в щоденнику, так?
Якщо другий варіант. Вибираєте те що вам вже радили. Закриваєте тих хто більші придурки.

3 ій варіант. Якщо грошей немає, навіщо вам юристи, якесь спілкування з ними?! Я вам чесно скажу, якщо ви поговорити з собакою вдома, це буде краще.

Йдемо далі.
На що ви готові? Ви готові до дзвінків оточенню, до терора? Якщо так, шлете всіх і вся, вмикаєте мороз, заробляєте кошти закриваєте кредити за тіло, менше тіла, та деяких за тіло +50, це як бітів.
Якщо не готові, то риєте землю, шукаєте в родичів знайомих, ту суму яку вам потрібно для закриття всіх МФО з відсотками.

Запам'ятайте, ваше спілкування з ними нічого не змінить. Ні одне МФО вам не скаже
"чувак, де ти раніше був, чому не сказав, що немає грошей. Ми ж теж люди, ми все розуміємо. Заплатите, коли зможете немає проблем"
Їм начхати на ваші проблеми, чи ви без грошей, чи ваші рідні хворі, чи у вас атомна бомба впала ст ви мертві, чи щось інше.
В них як на корриді перед биком червона тряпка – ваш договір. І більше нічого них не існує.
Успіхів.

Доброго ранку.
Подумали, зібрали грошей скільки могли, і зробили так.

Вчора закрили: Кредіт+, ШвидкоГроші, КаштанКредіт, Старфін, ФірстКредіт, ЛоанПлюс.

Далі діятимемо, як всі на цьому форумі.
Збираємо гроші - закриваємо, отримуємо довідку про закриття кредиту. Зберігаємо це все.

Сьогодні/завтра, та й декілька наступних днів буду читати форум.

Від адвокатів/юристів і т.п. - відмовляємось, доки не буде суду.

Буде суд - будемо шукати (і тих, що є на форумі).

Стратегія така - терпіння, збір грошей - закриття.

Єдине питання, на даний момент (уточнення точніше)... Який вигляд мають смс, листи, про пропозицію по закритті (тіло, тіло+відсоток і т.п.)?

Єдине питання, на даний момент (уточнення точніше)... Який вигляд мають смс, листи, про пропозицію по закритті (тіло, тіло+відсоток і т.п.)?
Там так і буде написано, пропонуємо за тіло. Якщо в смс написано просто про якусь "пропозицію" без конкретики і у вас є гроші на них (тіло) ви може написати самі і поцікавитися.
Але це має бути щось на кшталт:
"Доброго дня шарага! що там за пропозиція по моєму боргу?" як є прийнятна пропозиція - домовляєтесь.
якщо пишуть гони 5 тіл, бо ми зараз сірий Ланос відправляєм - просто не реагуєте до наступної пропозиції, навіть не завязуйте діалог.
Чим швидше вони зрозуміють що вам байдуже на їхній тиск тим швидше ви отримаєте адекватну пропозицію.

В петлю лезть не нужно, все временно, как начнутся звонки в первый месяц просрочек и смс так и будет пока не отдадите все, тоесть что вы пережили в первый месяц, будет и последующие, ничего хуже не будет, обрадую, 2-3 месяц будет золотой, кроме звонков и смс будет куча предложений, вы не будете успевать закрывать все за тело или тело на части, или меньше тела. Так что совет, берите себя в руки и по максимум копите деньги эти 2-3 мес, работайте больше, экономьте, если хотите непрое... этот момент....

И ещё совет, вы на анонимном форуме пишите все как есть, это вам надо а не нам, зачем что-то скрывать если вы ждёте советов от тех кто это все уже прошёл или проходит, но уже в просрочках поболее чем вы.

Я тоже лудоман и узнал вас с 1го сообщения, что и у вас эта проблема, но насколько она глубока хз. Хотя лудоманов бывших не бывает.

Оформлять банкротство тоже не вариант, сумма не такая, уж большая, а ценник за эту процедуру не маленький, причём это длится долго, около полугода, может больше, за это время реально закрыть половину причём и звонки и прочее что так что так будет, даже после банкротства они будут, в какой то теме писали, что хоть и банкрот но долги висят и названивать всеравно... так там и эпиляцию могут подать мфо и ещё что-то там... вобщем разгребайте своими силами, здесь вариант или забить или заплатить.

Назад
Угорі