Олексій_93
Форумчанин
- Дописи
- 91
- Реакції
- 119
- Бали
- 33
Олексій_93 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую за пораду.Вірте чи ні, ображайтеся чи ні, (бо враження ніби Ви злитесь на все), але юрист Вам не потрібен доки не пахне судами, от повірте. Не потрібен
Може Ви маєте на увазі послуги фінансового консультанта? тоді так, він там відсотки рахує і розуміє що вигідно що ні (але це він має бути досвідчений з тим,які МФО як діють, а у Вас на форумі цих знань повно і безкоштовно)
"Юрист", що братиме гроші за те що розкаже пісні про "писати листи і чекати" - це шахрай.. Може Вам на якийсь час стане легше від цього, але це просто додасть зайвий десяток тисяч у Ваш стовпчик боргів
І я так кажу не тому, що не хочу допомогти, а тому, що це правда
Я сама таблички малювала і в зошиті і в ікселі
Ось з цим вітаю, ще трошки охолонуть емоції і все буде гаразд. І добре, що ви разом
Я не ображений на весь світ... Чи на когось, окрім себе. Просто в цьому хаосі, я не знаю з чого почати. І за кого (що) братись...
З чого почати читати, як колекторам відповідати, як зменшити кількість дзвінків, смс, листів?..
Я цього не знаю. Не знаю скільки чекати, і скільки у мене часу є? І не знаю з чого почати... Тому й такий настрій.
Дякую.Поставте фільтр дзвінків, не треба відповідати на них, режим сніжинки включайте. Гасіть в першу чергу кред касу, е гроші, криптопозики якщо є. А решту чекайте пропозицій за тіло, і вимагайте гарант лист, і тоді гасіть.
Але у мене КредітКаса перейшла вже в НаВсе.
Поставив. Але від них вже телефон "глюкати" починає)Поставте фільтр дзвінків, не треба відповідати на них, режим сніжинки включайте. Гасіть в першу чергу кред касу, е гроші, криптопозики якщо є. А решту чекайте пропозицій за тіло, і вимагайте гарант лист, і тоді гасіть.
Останнє редагування модератором: