Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Дякую.

Так тут я всю правду й описав.
Я не лудоман (грав у УНЛ коли було пару сотень), і не наркоман. І не алкаш... Не вкладавсь у махінації, нікому не позичав...

Тільки тепер дійшло, що і для кого це все зробив...

Не пам'ятаю вже... Можливо не вистачало пару тисяч до з/п... Знаю точно, що останні півтора року - погашую те, що відкрито... І дійшло до того, що я тепер із голою дупцею... І на 80% розлучений (видно буде по сьогоднішній розмові)...
Не накручуйте, судячи з того, що ви розповідали у вас дуже хороша дружина. Просто треба час, щоб вона це сприйняла. Для рідних це як гром посеред ясного неба. Все буде добре. Покажіть їй цей форум. Я його мамі показала і вона не так панікує більше, бо читає теж його

Дякую.

Я не лудоман (грав у УНЛ коли було пару сотень), і не наркоман. І не алкаш... Не вкладавсь у махінації, нікому не позичав...

Так а як тоді в тверезому стані ви планували то віддати? Якщо не виграти?

Дякую.

В мене аналогічна ситуація. На заспокійливих я сиджу тільки через почуття провини

І на 80% розлучений (видно буде по сьогоднішній розмові)...
Залежить від інших факторів: чиє житло, які її стосунки з батьками, як у неї особисто з її доходом. Одним словом, наскільки дружина від Вас залежна(((

Так а як тоді в тверезому стані ви планували то віддати? Якщо не виграти?
А хто в тверезому стані їх бере?😂😂
Я на паніці гребла на пролонгації і перекредитування. Така собі ілюзія вирішення проблеми 🙌

Залежить від інших факторів: чиє житло, які її стосунки з батьками, як у неї особисто з її доходом. Одним словом, наскільки дружина від Вас залежна(((
Ну накінець-то, хоч одна правду написала. Браво...

Я на паніці гребла на пролонгації і перекредитування. Така собі ілюзія вирішення проблеми 🙌
От до речі потрібно по закону зробити так, щоб перевіряли в якому ти стані береш їх)
А то у мене були такі моменти, коли зранку покидаюсь, а я за ніч в мфо гроші набрав)

От до речі потрібно по закону зробити так, щоб перевіряли в якому ти стані береш їх)
А то у мене були такі моменти, коли зранку покидаюсь, а я за ніч в мфо гроші набрав)
В такому стані то зрозуміло, а тут людина не пє не грає не наркоманить і бере, не зрозуміло...

Іноді думаю, що ліпше би за ці гроші собі зуби-губи, С1ські... зробила би🤣 А не в цю боргову яму зливала всьо.

То все чари😂

В такому стані то зрозуміло, а тут людина не пє не грає не наркоманить і бере, не зрозуміло...
Ну сімейне життя воно таке, всіх подробиць ми не знаємо, можливо навіть на цьому форумі автор вирішив приховати правду)
Але одне скажу, коли живеш з жінкою, то грошей не рахуєш і дійсно багато іде.

Назад
Угорі