Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Ось дивіться яка ситуація на зараз...

Я виклав цей пост, і думав, що мені скажуть звернись до цього адвоката, юриста і т.д.

Що буде якась конкретна порада...
Я цього не розумію просто... Коли мені потрібно звертатись до спеціаліста (юрист, адвокат і т.д.)?
Зараз вас тільки можуть надуть на гроші ці юристи. Коли подадуть до суду, тоді потрібен адвокат, а зараз повний мороз і чекайте поки тіла почнуть пропонувати, це єдина дієва порада.
Вам можуть розказувати недоадвокати "Та ми допоможемо, закриємо за тіло і бла бла бла". Це гроші на вітер, накопичуйте, щоб потім тіла сплатити

Не реагуйте на погрози, менше заходьте в особисті кабінети і буде вам щастя. Чим більше реакції ви даєте тим більше вас терорять

Ну думаю пару тижнів і збавлять обороти))
Вже збавили, бо не спрацювало 😂

Не редагуйте на погрози, менше заходьте в особисті кабінети і буде вам щастя. Чим більше реакції ви даєте тим більше вас терорять

Вже збавили, бо не спрацювало 😂
І читати форум! Бо це найкраще заспокійливе)

Є ще процедура банкрутства фізичної особи, але вона не дешева. Десь 80-100к. Я на неї йду і готую документи. Це не одним платежем треба виплатити, можуть розбити на декілька місяців. У мене 40 мфо, 350к боргу було місяць тому, а зараз вже десь 700

Є ще процедура банкрутства фізичної особи, але вона не дешева. Десь 80-100к. Я на неї йду і готую документи. Це не одним платежем треба виплатити, можуть розбити на декілька місяців. У мене 40 мфо, 350к боргу було місяць тому, а зараз вже десь 700
Як ви це вивозите?!?...😱
700к це відсотки?!?!..

І що рідним жостко наярюють?

Як ви це вивозите?!?...😱
700к це відсотки?!?!..
Так і в тебе 700 к буде через місяць
Ну це їх фантазії

Останнє редагування модератором:
Виходить, що і для мене це найліпший варіант?..

Як ви це вивозите?!?...😱
700к це відсотки?!?!..
Та якось так. На заспокійливих сиджу. Вони собі клацають відсотки то їх проблеми.
Ви головне не панікуйте, бо у мене взагалі думки про суїцид були поки я не знайшла цей форум. Ви не один такий, ми всі тут мордашки пухнасті. І я теж 350к нагребла на пролонгаціях і сплаті відсотків.
Родичам (якщо адекватні) скажіть правду, краще ви, ніж колектори казок їм розкажуть. Іншим всім кажіть, що у вас дію взламали шахраї, падайте на "дурачка".
Будьте готові, що близькі можуть не так казково реагувати, як можна собі уявити, їм потрібен буде час, щоб це переварити і прийняти. Головне, що всі живі, а то все фігня

Виходить, що і для мене це найліпший варіант?..
На форумі є Strom. Напишіть йому в телеграм, опишіть правдиво всю ситуацію і він вам все по полочкам розповість

А на що початково брали кредити? Не читала всі сторінки.
Не пам'ятаю вже... Можливо не вистачало пару тисяч до з/п... Знаю точно, що останні півтора року - погашую те, що відкрито... І дійшло до того, що я тепер із голою дупцею... І на 80% розлучений (видно буде по сьогоднішній розмові)...

Та якось так. На заспокійливих сиджу. Вони собі клацають відсотки то їх проблеми.
Ви головне не панікуйте, бо у мене взагалі думки про суїцид були поки я не знайшла цей форум. Ви не один такий, ми всі тут мордашки пухнасті. І я теж 350к нагребла на пролонгаціях і сплаті відсотків.
Родичам (якщо адекватні) скажіть правду, краще ви, ніж колектори казок їм розкажуть. Іншим всім кажіть, що у вас дію взламали шахраї, падайте на "дурачка".
Будьте готові, що близькі можуть не так казково реагувати, як можна собі уявити, їм потрібен буде час, щоб це переварити і прийняти. Головне, що всі живі, а то все фігня

На форумі є Strom. Напишіть йому в телеграм, опишіть правдиво всю ситуацію і він вам все по полочкам розповість
Дякую за пораду. У мене, думаю, що буде можливість подзвонити до подруги (адвокат). Вона свою знайому витягла з цього, але подробиць я не знаю...
А потім напишу Storm'у...

А який його контакт?

Дякую за пораду. У мене, думаю, що буде можливість подзвонити до подруги (адвокат). Вона свою знайому витягла з цього, але подробиць я не знаю...
А потім напишу Storm'у...

А який його контакт?
Ось

Ну це видумні 700к я ж сказав)))
Мфо свято в них вірять і вже думають скільки пачок мівіни вони куплять на них😂

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі