У кого сколько займов осталось???

• Автор теми Автор теми Шадум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 227
  • Перегляди Перегляди 11K
З 15 залишилося 12. Почала воювати з серпня місяця. Закидала всіх запитами.))) Чекаю тепер.

Что ждёте если не секрет?
Может я с вами подожду!)
Ну поки відповіді) Де мої договори) Топ кредіт і гроші всім самі себе якось закрили. То просили по 18 000 а потім просили хоч 3 000 але я проморозилася і мої близькі. Тому вони самі себе закрили.

Ну поки відповіді) Де мої договори) Топ кредіт і гроші всім самі себе якось закрили. То просили по 18 000 а потім просили хоч 3 000 але я проморозилася і мої близькі. Тому вони самі себе закрили.
Продали каллогноидам!)
Ответ я и сейчас вам скажу - в личном кабинете!))))

Продали каллогноидам!)
Ответ я и сейчас вам скажу - в личном кабинете!))))
Побачимо що буде далі.)
Але вже досить, я скільки коштів посплачувала. Що навіть мені незручно описувати історії свої. Бо точно за неадекватну порахують.

Побачимо що буде далі.)
Але вже досить, я скільки коштів посплачувала. Що навіть мені незручно описувати історії свої. Бо точно за неадекватну порахують.
Неее.
На форуме хватает неадекватных и переплаты исчисляют машинами и квартирами)))
Я например до прозрения где-то квартирку им переплатил.
Потому вы не одни такие!

Побачимо що буде далі.)
Ну если что - я с вами!)
Смотреть будем вместе - только вы говорите направление куда смотреть!)))
Я со свои началом - н икому и ничего наверное не в теме
Никому не переплатили?)

Неее.
На форуме хватает неадекватных и переплаты исчисляют машинами и квартирами)))
Я например до прозрения где-то квартирку им переплатил.
Потому вы не одни такие!
Ну у мене квартира та машина. Та кучу боргів перед друзями та близькими. Так що вирішила, забити і розраховуватися з людьми чим з МФО

Ну у мене квартира та машина. Та кучу боргів перед друзями та близькими. Так що вирішила, забити і розраховуватися з людьми чим з МФО
И это правильное решение!)
Квартира и машина это хорошо!)

Ну если что - я с вами!)
Смотреть будем вместе - только вы говорите направление куда смотреть!)))

Никому не переплатили?)
Переплатили швидко гроши а остальным не помню . У нас на двоих где 42штуки и некоторым как кредит ап и ещё есть вообще ничего не платила. Да я на эти могут вообще забила и забыла мне бы с банками разобратся- 7 ИПи приват

Назад
Угорі