Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
по моему лучший ответ из всехбыло 2 стало 4![]()

???как??)поделитесь)за месяц пока в отпуске была
вип клиент была,в привате только 50 кЭто у вас одной??????А как столько дали?
Военнослужащая,форма5 ????как??)поделитесь)
Класс!!!прям очень рада за вас!!??Военнослужащая,форма5 ?
Здравствуйте, у меня 8 займов.У меня 3.
спасибо большое!Класс!!!прям очень рада за вас!!??
Что ждёте если не секрет?З 15 залишилося 12. Почала воювати з серпня місяця. Закидала всіх запитами.))) Чекаю тепер.
Ну поки відповіді) Де мої договори) Топ кредіт і гроші всім самі себе якось закрили. То просили по 18 000 а потім просили хоч 3 000 але я проморозилася і мої близькі. Тому вони самі себе закрили.Что ждёте если не секрет?
Может я с вами подожду!)
Продали каллогноидам!)Ну поки відповіді) Де мої договори) Топ кредіт і гроші всім самі себе якось закрили. То просили по 18 000 а потім просили хоч 3 000 але я проморозилася і мої близькі. Тому вони самі себе закрили.
Побачимо що буде далі.)Продали каллогноидам!)
Ответ я и сейчас вам скажу - в личном кабинете!))))
Неее.Побачимо що буде далі.)
Але вже досить, я скільки коштів посплачувала. Що навіть мені незручно описувати історії свої. Бо точно за неадекватну порахують.
Ну если что - я с вами!)Побачимо що буде далі.)
Але вже досить, я скільки коштів посплачувала. Що навіть мені незручно описувати історії свої. Бо точно за неадекватну порахують.
Никому не переплатили?)Я со свои началом - н икому и ничего наверное не в теме
Ну у мене квартира та машина. Та кучу боргів перед друзями та близькими. Так що вирішила, забити і розраховуватися з людьми чим з МФОНеее.
На форуме хватает неадекватных и переплаты исчисляют машинами и квартирами)))
Я например до прозрения где-то квартирку им переплатил.
Потому вы не одни такие!
Давайте все вместе ждать))Что ждёте если не секрет?
Может я с вами подожду!)
И это правильное решение!)Ну у мене квартира та машина. Та кучу боргів перед друзями та близькими. Так що вирішила, забити і розраховуватися з людьми чим з МФО
Переплатили швидко гроши а остальным не помню . У нас на двоих где 42штуки и некоторым как кредит ап и ещё есть вообще ничего не платила. Да я на эти могут вообще забила и забыла мне бы с банками разобратся- 7 ИПи приватНу если что - я с вами!)
Смотреть будем вместе - только вы говорите направление куда смотреть!)))
Никому не переплатили?)