Viktoria123
Форумчанин
- Дописи
- 524
- Реакції
- 90
- Бали
- 2625
Viktoria123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи є тут ті в кого більше року чи два просрочка? Як себе ведуть?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кто? Те, у кого просрочка?Як себе ведуть?
Ні компанія ГОУФІНГОУКто? Те, у кого просрочка?
Кто? Те, у кого просрочка?
Ничем особенным не выделялись,не слышно о них, уже больше года просрочка. Тихие у меняНі компанія ГОУФІНГОУ
ОффтопЯ хорошо себя веду, не названиваю им, не пишу, не достаю. ))![]()

Та ну не скажіть...тіло 2500..а звонили як там 25 тис.....Це мабуть залежить від суми боргу
Не зависит.Це мабуть залежить від суми боргу
Оффтоп
Звонили комусь крім вас?В мене була рівно рік. Передали прімоколекту.
В мене крім мене нікому.Чоловіку.А так просто ну дуже звонящі.Настирні я б сказала.Може і батькам теж.Але там сімки змінено.Сестра шле навіть не пита з якой контори..Звонили комусь крім вас?
Чоловік контактний?В мене крім мене нікому.Чоловіку.А так просто ну дуже звонящі.Настирні я б сказала.Може і батькам теж.Але там сімки змінено.Сестра шле навіть не пита з якой контори..
Комусь телефонували крім вас?Ничем особенным не выделялись,не слышно о них, уже больше года просрочка. Тихие у меня
Незнаю у меня много одновременно контор в просрочки вышло. Может и звонили,но треша не было это точноЧоловік контактний?
Комусь телефонували крім вас?
Да.Номер залишала.Але вони в мене якісь дивні були.Телефонують.Запитують чи знаю я сама себе.Говорю що просто родичка.Пропонували заяву на саму себе написати що залишаю номера родичів як контактних.Чоловік контактний?
Комусь телефонували крім вас?
Ахаха я просто змінила номер телефону тому незнаю чи звонять чи ні тому питаюДа.Номер залишала.Але вони в мене якісь дивні були.Телефонують.Запитують чи знаю я сама себе.Говорю що просто родичка.Пропонували заяву на саму себе написати що залишаю номера родичів як контактних.
Много форумчан ездили и ездят без проблем.Всем привет) подскажите пожалуйста кто то с просрочками больше года, выезжал за границу?)
Ой надеюсь проблем не будет?Много форумчан ездили и ездят без проблем
Не встречал за пару лет на форуме информации, что бы кого-то не выпускали за долги перед сараями.Ой надеюсь проблем не будет?