У кого просрочка більше року?

• Автор теми Автор теми Viktoria123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Viktoria123

Форумчанин
Дописи
524
Реакції
90
Бали
2625
Viktoria123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи є тут ті в кого більше року чи два просрочка? Як себе ведуть?

Звонили комусь крім вас?
В мене крім мене нікому.Чоловіку.А так просто ну дуже звонящі.Настирні я б сказала.Може і батькам теж.Але там сімки змінено.Сестра шле навіть не пита з якой контори..

В мене крім мене нікому.Чоловіку.А так просто ну дуже звонящі.Настирні я б сказала.Може і батькам теж.Але там сімки змінено.Сестра шле навіть не пита з якой контори..
Чоловік контактний?
Ничем особенным не выделялись,не слышно о них, уже больше года просрочка. Тихие у меня
Комусь телефонували крім вас?

Чоловік контактний?

Комусь телефонували крім вас?
Да.Номер залишала.Але вони в мене якісь дивні були.Телефонують.Запитують чи знаю я сама себе.Говорю що просто родичка.Пропонували заяву на саму себе написати що залишаю номера родичів як контактних.

Да.Номер залишала.Але вони в мене якісь дивні були.Телефонують.Запитують чи знаю я сама себе.Говорю що просто родичка.Пропонували заяву на саму себе написати що залишаю номера родичів як контактних.
Ахаха я просто змінила номер телефону тому незнаю чи звонять чи ні тому питаю

Всем привет) подскажите пожалуйста кто то с просрочками больше года, выезжал за границу?)

Ой надеюсь проблем не будет?
Не встречал за пару лет на форуме информации, что бы кого-то не выпускали за долги перед сараями.
Даже с открытыми исполнительными производствами ездят спокойно.

Назад
Угорі