У кого какие суммы задолженности по кредитам?

• Автор теми Автор теми Mulder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 26K
oksana965, на підставі чого? робота офіційна?

Нема такої статті звільнення: дзвінки колекторів
Робота державна!!!Гол.бухгалтер знаєте як начальник почув (хоть і знав про проблеми)...коли до нього подзвонили гроші всім і пригрозили,зразу про свій зад забоявся от і попросив піти!

ми не знаємо своїх прав і не відстоюємо їх і ще хочемо щоб хтось сторонній на нас дмухав і пилинки здував. Але воно,може й на краще, у вашому випадку.

Cosa_Nostra, Мені подобається Ваш настрій!Якби всі відносилися так до цієї "проблеми",то можливо б працівники МФОшок не були б такими діловими!

Dusha, цілий рік трусилася де взяти на пролонгації, голова терпнула в буквальному розумінні цього слова. Хотіла всім догодити крім себе. Не дай бог хтось дізнається - позорище яке. В крайньому випадку якщо в мене в селі будуть кидати в плечі камінням (утрірую) то поїду в Тібет у буддистський храм прибирати за їду. Людський осуд - не кінець світу. Онде Трампа тоже всі обсирали, а він президентом став. Я десь писала, що в нього були міліонні борги. І нічо - вигріб. І чхати хотів, що там за нього сказала міс Буркул чи подумала міс Вуркул))

Cosa_Nostra, В мене також в цій ситуації кардинально помінялися погляди на життя.І моя життєва позиція повністю співпадає з Вашою!

В мене також думка повністю змінилася про ці МФО,також ім платила все без просрочок цілий рік,ще б платила якби не натрапила на цей форум.

Cosa_Nostra, І я вважаю,якщо захотіти і поставити собі ціль ,то можна викарабкатися із будь-яких боргів,але для цього потрібно діяти ,а не сидіти "переливати з пустого в порожнє" і чекати поки хтось щось за тебе зробить.

Dusha, можна так, а можна піти шляхом найменшого супротиву: Если долго и терпеливо, сидеть на берегу реки, то можно увидеть, как по ней проплывет труп твоего врага.
Або ще таке: 90% проблем решаются сами собой, а 10% проблем неразрешимы в принципе.

Народ у меня 9 мфо, уже 1,5 года прошло, даже не знаю какие там суммы накапали, за это время никто не приходил только письма и звонки, но у меня спам стоит на номера левые. Живу себе спокойно, думаю может поговорить с ними на чай пригласить а то как то слабовато пугают

MARTA, а якщо дійсно кидати по пару грн МФО то якщо справа дійде до суду то це буде виглядати так, ніби я й не ухиляюся від сплати. Щось воно поміняє? Принаймні в тих канторках, де кредит брався перший раз? Бо вони люблять лякати статтями за шахрайство і таке інше
повлияет, это докажет что вы не мошенница и брали деньги без умысла не отдавать

Вопрос в який період вони самі активні а коли затихають???

Назад
Угорі