У кого какие суммы задолженности по кредитам?

• Автор теми Автор теми Mulder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 26K
Lilu, я в один час моніторила так звані приватні позики і іншу чухню, але перед тим почитала відгуки і зрозуміла, що це гибле діло. Дзвонили пару канторок, апетити на передоплату були від 300 грн до 2000 грн. Й такі ділові, спочатку серію паспорта їм давай, код, колір шкарпетків. Вкінці невзначай добавляють - треба заплатити. Ну, ясно-понятно.
Я на 5 тис Попала..тіпа з гаманця виводила

Близько 80 000 грн з процентами на сьогоднішній день. Рік барахталася в цьому болоті, перекредитовувала одне іншим і ось така халепа. Фокус не получився)) поки що просрочок не має але вчора, наткнувшись на цей форум, я прийняла рішення доводити всі займи до суду і нехай виконавець знімає з мене, безробітної, без майна по пару соток в місяць на користь цих установ. Або буду їм кидати по 20 грн до пенсії та й все.
Нет, в вашем случае выконавец закроет производство по факту невозможности изъятия долга

MARTA, а якщо дійсно кидати по пару грн МФО то якщо справа дійде до суду то це буде виглядати так, ніби я й не ухиляюся від сплати. Щось воно поміняє? Принаймні в тих канторках, де кредит брався перший раз? Бо вони люблять лякати статтями за шахрайство і таке інше

Всем привет,интересно увидеть у кого какие суммы,но тему об этом не нашел ,у меня Динеро(3200),е кеш(2200),сслоан(3000),гофинго(2000,дали без документов),качайгроші(3000),майкредит(3500),быстрозайм(4500),и алекс(6000),были куча маленьких до 1500,то позакрывал их,в итоге тело ≈ 25к,получаю 10к,как отдавать хз,в следующем месяце еду заграницу,надеюсь отработать и забыть о них,собираюсь только тело отдавать.
Может ну его нафиг на них работать? По любому будут требовать % и пеню... Смотря как договоритесь,правда...

MARTA, а якщо дійсно кидати по пару грн МФО то якщо справа дійде до суду то це буде виглядати так, ніби я й не ухиляюся від сплати. Щось воно поміняє? Принаймні в тих канторках, де кредит брався перший раз? Бо вони люблять лякати статтями за шахрайство і таке інше
Слушайте, ну какие статьи, разве что вы в чужой паспорт свое фото вклеили и займ взяли. Вроде конторы не дают подросткам, только взрослым людям, а все прям как детский сад. Это простые частники, и тут только ваше слово против их. Хотите вообще не признавайте с ними правоотношений, хотите бейте на кабальные и несправедливые условия договора, на введение вас в заблуждения по поводу % и т.п. Тут для суда аргументов у вас много, а не у них.

Та ніхто в суд не подає не хвилюйтеся , мені вже знайомий розповів в нього брат 17 років працює по вибиванню боргів так ось що він розповів що їх можна і не платити тому що вони самі на свій страх і ризик видають їх, більше їх клієнтів і не платять так ось , те що сказав угрози їх приїздив суд статті і все інше то просто брехня чистої води сама як почула з душі камінь упав такщо не хвилюйтеся

Dusha, Франківська обл. Принаймні, на даний час, поки в сибір не вислали.
Земляки :friends:

Lilu, я в один час моніторила так звані приватні позики і іншу чухню, але перед тим почитала відгуки і зрозуміла, що це гибле діло. Дзвонили пару канторок, апетити на передоплату були від 300 грн до 2000 грн. Й такі ділові, спочатку серію паспорта їм давай, код, колір шкарпетків. Вкінці невзначай добавляють - треба заплатити. Ну, ясно-понятно.
Це лохотрон чистої води :sarcastic: сам пробував..вроді все ок :hahah: але треба 600 грн щоб підняти кредитний рейтинг...

@Cosa_Nostra, ваша оплата по пару гривен только оновляет срок исковой давности!!!!

AnastasiaBez, я не хвилююся на рахунок суду, вже давно цим перехворіла, мені навіть було би краще щоб зразу в суд подали без оцього геморою з дзвінками. Я сім карти викину та й все, не така я відома й востребувана лічность. Одне, що буде неприємним - розголос, так як село маленьке. Фактично родичів важко відкопати, але при бажанні можна.
Rammstein, я ще Рамів з дитинста обожнюю :metal:

Ксюша, я не маю на увазі платити до скону, а декілька разів щоб в разі чогось не приписали шахрайство.

Та ніхто в суд не подає не хвилюйтеся , мені вже знайомий розповів в нього брат 17 років працює по вибиванню боргів так ось що він розповів що їх можна і не платити тому що вони самі на свій страх і ризик видають їх, більше їх клієнтів і не платять так ось , те що сказав угрози їх приїздив суд статті і все інше то просто брехня чистої води сама як почула з душі камінь упав такщо не хвилюйтеся
Это и нацком подтверждает, что регистрируются ТОВ и под свои риски выдает частные займы. Поэтому ими и их клиентами заниматься никто не хочет.

Тоді я взагалі їм нічого не буду пояснювати, (я й собі не можу пояснити). Най ідуть в суд, а нет и суда нет))

AnastasiaBez, я не хвилююся на рахунок суду, вже давно цим перехворіла, мені навіть було би краще щоб зразу в суд подали без оцього геморою з дзвінками. Я сім карти викину та й все, не така я відома й востребувана лічность. Одне, що буде неприємним - розголос, так як село маленьке. Фактично родичів важко відкопати, але при бажанні можна.
Rammstein, я ще Рамів з дитинста обожнюю :metal:

Ксюша, я не маю на увазі платити до скону, а декілька разів щоб в разі чогось не приписали шахрайство.
шахрайство - это если по поддельным документам. Если ни копейки не платили, то вы вообще можете не признавать с ними правоотношений, пусть идут в суд и доказывают, но при хорошем юристе у них шансов мало, поэтому в большинстве таких случаев, они отзывают свой иск, если видят, что человек с адвокатом. Ведь юрист попросит предоставить чopтa, включая подтверждения уплаты налога за выданный займ (который они отправляют людям простым карточным переводом, а ни как кредитные средства).

Rammstein, це поміняє мій статус злісного неплатника в статус злісного неплатника з добрим почуттям гумору

В мене 7 займів бистрозайм1500 манівео3000 майкредит1000 вашаготівочка1000 кредит кафе 1000 шв600 мілоан 340грн а ше гроші всім500

Назад
Угорі