У кого какое тело и сколько просрочки?

• Автор теми Автор теми Павел 87
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 7K
У меня также, сейчас могу оплатить тис 50.
Но не знаю что закрывать,там проц в каждом займе по 300-400
Ну мені крім погроз, звінків і смс родичам «повпливати» на мене , пропозицій за тіло і людський % не присилають , колись може закрию

Ну мені крім погроз, звінків і смс родичам «повпливати» на мене , пропозицій за тіло і людський % не присилають , колись може закрию.
Прострочки в нас практично однакові,в мене теж приблизно 1.5 місяця,і борг накрутили до 170к.
Мені також не присилають, максимум оплатити дві тіла,або реструктуризацію,Є гроші щодня пропонують з тіла 6000к закрити 10600к потім,11000к, сьогодні прислали 12300 замість 13784к...
Будемо чекати адекватні пропозиції.

Прострочки в нас практично однакові,в мене теж приблизно 1.5 місяця,і борг накрутили до 170к.
Мені також не присилають, максимум оплатити дві тіла,або реструктуризацію,Є гроші щодня пропонують з тіла 6000к закрити 10600к потім,11000к, сьогодні прислали 12300 замість 13784к...
ті їхні реструктизації пролохації до попки, розведуть, тільки за тіло і максимум тіло і адекватний %, взагалі з тіла до 6к максимум два тіла, а більше 6к тіло то половина , це максимальний % який можуть нарахувати , а їм на це всеодно, і на закони, нехай рахують собі) а так то я вже не в укр і маю можливість не повертатись

Теж прислали пропозиії, які мене не влаштовували. І продали. Не дочекалася від них нічего

1500+ 200 добрал смотрел в начале года убки, так эти __ отдельно насчитывают проценты и на 1500 и на 200 гривен! В сумме что то около 51 к насчитали! На почту ничего не пишут, только всякие розыгрыши телевизора и пылесоса)))

Тело на сайте 1 999 (хотя брала 2 000))) просрочка с февраля 2019 (больше 2ух лет)))

Тело 8к,просрочка 10 месяцев,хотят 125 тысяч. Присылают смс оплатить тело.

Назад
Угорі