У кого какая статистика по звонкам?

• Автор теми Автор теми Дівчина2332
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ланка, запити відправила, хтось забрав, а хтось не забирає. Дзонять кожний день, деколи відповідаю. Якщо починають кричати або хамити просто кажу "добопачення" . Хтось здається продав калам, так як визначник видає Таліон і ЄАПБ.

Ланка, запити відправила, хтось забрав, а хтось не забирає. Дзонять кожний день, деколи відповідаю. Якщо починають кричати або хамити просто кажу "добопачення" . Хтось здається продав калам, так як визначник видає Таліон і ЄАПБ.
Мене качай гроши продоли фактору тило 3500 хочуть 14.брата достали вже.вчора вид них лист прийшов.а Ви з юристом працювали вин допомагав як прааельно написати в мфо?

Не борюсь если честно. Просто не беру трубку. Платить все-равно нечем.
Я теж не беру дак брату мозок вже виили.и чоловику. що брат,що чоловик разом не проживають зи мною

Ланка, так, юрист складав запити в мфо(відповідно до кожного)

Пока чекаємо відповідь від них. А яка у вас просрочка що вже продоли

Прислили лист що вид 5.01.19 кредит був.головне брату уже мисяць звонять вин говорить хто такий фактор и чого я в тебе поручитель.кажу незнаю и шли их в лис.бо дисно незнала хто таки.а у Вас багато мфо?

Номер брата звидки взяли незнаю.но думаю з привата в нього так карта було коли вин в ато служив и не закрив рахунок

Ланка, хватає іх, номера де беруть сама не можу зрозуміти. Пока чекаю, а що далі буде побачимо

Ланка, В мене здається в 6 мфо переплата по пролонгаціям, але як правильно з ними робити не знаю. В 2 мфо прослила зробити реструктуризацію, але відповіді ще не має.Поки що чекаєм відповіді.

Ланка, В мене здається в 6 мфо переплата по пролонгаціям, але як правильно з ними робити не знаю. В 2 мфо прослила зробити реструктуризацію, але відповіді ще не має.Поки що чекаєм відповіді.
Я теж хочу наступного мисяця звернуться до юриста

Taniana, Ну ничего, главное что деньги вам поступили

Віка88, Это да ,незнаю теперь какую дырку ими закрывать.

Останнє редагування:
Taniana, так что и осталось для вас

Віка88, пока и не знаю, разве что на лекарства.

Вчера третий день был просрочки в сос кредит, около 15 звонков мне и около десяти маме. Номер мамы опять таки не указавала, нашли быстро. Так понимаю ад ещё впереди.

И прошу прощения что не по теме , но интересует один вопрос, на почту часто приходит сообщение, что по моей заявке одобрен кредит ( но заявок я не оставляла) , что за фuгня?

Прислили лист що вид 5.01.19 кредит був.головне брату уже мисяць звонять вин говорить хто такий фактор и чого я в тебе поручитель.кажу незнаю и шли их в лис.бо дисно незнала хто таки.а у Вас багато мфо?

Номер брата звидки взяли незнаю.но думаю з привата в нього так карта було коли вин в ато служив и не закрив рахунок
Можливо в соц.мережах

Можливо в соц.мережах
Мене в них не мае
Вчера третий день был просрочки в сос кредит, около 15 звонков мне и около десяти маме. Номер мамы опять таки не указавала, нашли быстро. Так понимаю ад ещё впереди.

И прошу прощения что не по теме , но интересует один вопрос, на почту часто приходит сообщение, что по моей заявке одобрен кредит ( но заявок я не оставляла) , что за фuгня?
В мене теж прострочки уже десь вид мисяця до 3.теж приходять смс про одобрений кредит

Это скорее всего просто реклама, чтобы вы перешли по ссылки и оформили кредит. Мне куча такого приходит,особенно от всяких платформ подборов кредитов

У меня просрочки уже третий месяц и вот, что поняла - мне очень активно звонить начинают только 5-7 числа и в середине месяца 19-20, всего несколько дней и активизируются именно те,кто не постоянно задалбывает. Так тоже есть звонки, но в основном от одних и тех же, на контакт ни с кем не иду. Если смотреть по дням недели, то вторник, среда, четверг - немного больше звонков и могут позвонить кому-то из родственников и обязательно во второй половине дня. Я уже прям с утра чувствую сколько и от кого сегодня ждать звонков.
Просто интересно, кто-то еще заметил какую-то закономерность в прозвоне? У кого просрочка 2 месяца и больше, вам много звонят?
есть закономерность:
1. когда перепродают новым калам
они начинают рьяно браться за работенку в надежде баблишко скачать
2. в конце квартала, закрывая план

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі