yuranbratan
Only read
- Дописи
- 974
- Реакції
- 667
- Бали
- 5255
yuranbratan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
9 дней
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Початок шляху ((((9 дней
А у тебя? У меня зарплата на днях оплачу полностью там до 3000 тисячПочаток шляху ((((
В мене 6000---17880... ... Суд визначить. Хоча коли він буде????А у тебя? У меня зарплата на днях оплачу полностью там до 3000 тисяч
А тіло яке?А у тебя? У меня зарплата на днях оплачу полностью там до 3000 тисяч
Тіло 2000, а у вас яка просрочка?В мене 6000---17880... ... Суд визначить. Хоча коли він буде????
Post automatically merged:
А тіло яке?
7-8мТіло 2000, а у вас яка просрочка?
І кому звонили, що вони взагалі роблять?
Зайди в розділ Кешбері. Там є інформація.. багато ..... Дзвонять,сусідам,на роботу,родичам,........ На прозвон ставлять всіх.І кому звонили, що вони взагалі роблять?
Просто цікаво як у такому випадкуЗайди в розділ Кешбері. Там є інформація.. багато ..... Дзвонять,сусідам,на роботу,родичам,........ На прозвон ставлять всіх.
ТвомуПросто цікаво як у такому випадку
Все пережила.. досі до сусідів дзвонять.Просто цікаво як у такому випадку
Post automatically merged:
Твому
Ладно вибачай, япросто такі речі особистого характеру. Більше не питаюВсе пережила.. досі до сусідів дзвонять.
А с карточки они не снимают сами ,не лазят?Я имею ввиду та что привязана к личному кабинету.Кто знает?У меня уже год просрочки
Мені ні разу не приходила смс ,що хочуть вони. Зняти кошти . Мікрокеш, майкредіт, кожен день стараються)))А с карточки они не снимают сами ,не лазят?Я имею ввиду та что привязана к личному кабинету.Кто знает?
Ну майкредит ,гроши всим,динейро те лазят ,а вот кешбери не знаю.Просто хотела узнать может кто сталкивалсяМені ні разу не приходила смс ,що хочуть вони. Зняти кошти . Мікрокеш, майкредіт, кожен день стараються)))
Это хорошо,а как. У вас себя ведут?Нет Кешбери не тырят деньги...
Я не общаюсь ни с кем..так что незнаю как себя ведут, что и Вам советую.Это хорошо,а как. У вас себя ведут?
Динеро вчера дебетовою карту мужа ввела в -2600,хотя эта карта даже не была привязана к кабинетуМені ні разу не приходила смс ,що хочуть вони. Зняти кошти . Мікрокеш, майкредіт, кожен день стараються)))