У кого как с дзвонками?

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
irina07, я коли зрозуміла, що не треба було брати зовсім телефон було пізно, тому що слухала, потім огризалася і кричала, і казала, що не думайте, що я мама і почну пити літрами корвалол, були дзвінки на роботу мені. А висновок простий : ніколи не піднімайте трубку, якщо не знаєте хто телефонує. Мій чоловік не брав слухавки зовсім, ні разу і йому швидко припинилися дзвінки. А я взяла і мала проблеми. Тепер раджу всім: не піднімати і попередити рідних.

• Подобається
Реакції: Geo
irina07, я коли зрозуміла, що не треба було брати зовсім телефон було пізно, тому що слухала, потім огризалася і кричала, і казала, що не думайте, що я мама і почну пити літрами корвалол, були дзвінки на роботу мені. А висновок простий : ніколи не піднімайте трубку, якщо не знаєте хто телефонує. Мій чоловік не брав слухавки зовсім, ні разу і йому швидко припинилися дзвінки. А я взяла і мала проблеми. Тепер раджу всім: не піднімати і попередити рідних.
Мне поледнее время, оч мало, хотя и общаюсь с ними...

@SILIK,SILIK, Ой,а мои касатики что то запаздывают)))@SILIK,

Радуюсь за людей у кого мало звонков.а тут с 8 утра каждие 2мтнути звонки на все номера на одном уже 96в спаме и 32на блокираторе куча смс. На городской звонят до 10часов вевґчера без вихідних конечно.вот пройшло 2минути и снова звонок на городской.ща вчера 138 звонков в спаме.когда же єто закончитбся.еще соседу с конца улици смс прислали что я должна он им хотел позвонитб ну и поругатбсч но связь одностороняя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі