У кого есть ИСК от МФО?

• Автор теми Автор теми Борец за людей
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 3K
Фортуна возможно тебе улыбнется
и увидишь и получишь персонально иск, Только Для Тебя, Особисто.

Не растраивайся и тебе фортонет.

Все впереди.
images.webp

я тему як ВИ кажете "ЗАЛУПИВ" з метою отримати позов МФО для того щоб мати можливість завчасно підготуватися до майбутнього судового процесу. На мою думку тут повинні бути люди які могли поділитися досвідом та напрацьованнями у цьому напрямку .... а насправді стовкувся з повним нерозумінням та насмішками .... НЕ знаю чого так .... Краще щось зробити і потім пошкодувати, що зробив, чим не зробити і потім шкодувати що не спробував.
Ну, я написала, що ви ,,замутили" тему, а не "залупили", будьте уважніші))
По друге, ви хочете побачити сам позов, але не хочете самостійно шукати? Як на мене, дуже дивна поведінка)) Адже достатньо приділити трохи часу і все прочитати на "Судовій владі". І ухвали, і рішення - все, що цікавить.
І врешті, зрозумійте, що кожен позов, кожна справа - це індивідуально, і до цього не підготуєшся ніяк, окрім як - відкласти грошей на послуги адвоката чи юриста)) Ви просто біжите попереду потяга))не варто, та це ваша справа))

Ви щось свіже читайте, а не 18 рік. Тоді навіть закону про одноразовий ідентифікатор не було
Да я никого не убеждаю .... я пробовать на себе буду ... и если ничего не получится ... то это будет мой косяк , и мне за него отвечать. я ж ни с кого денег за иск не беру и никому гарантий не даю ....

вообще не понял вопроса .... я попросил у форумчан , у кого есть свежее исковое заявление от МФО , дать почитать если не жалко ..... я так понимаю ВЫ адвокат ??? а Вы на этом ресурсе клиентов себе ищете ?? сколько берете за отмену ИНН ??? ГРЕХ - зарабатывать на чужом горе

навыть не намагався :) просто відповів на питання ....
это нормально)))

бог простит))))

Ну, я написала, що ви ,,замутили" тему, а не "залупили", будьте уважніші))
По друге, ви хочете побачити сам позов, але не хочете самостійно шукати? Як на мене, дуже дивна поведінка)) Адже достатньо приділити трохи часу і все прочитати на "Судовій владі". І ухвали, і рішення - все, що цікавить.
І врешті, зрозумійте, що кожен позов, кожна справа - це індивідуально, і до цього не підготуєшся ніяк, окрім як - відкласти грошей на послуги адвоката чи юриста)) Ви просто біжите попереду потяга))не варто, та це ваша справа))
як я можу самостійно знайти ПОЗОВ ??????? ви знущаєтесь ???
з приводу ДИВНОЇ ПОВЕДІНКИ :) .... я вже одного разу робив тут пост з приоду МАЙКРЕДИТА, мене спочатку висміяли , потім звинуватили у тому, що я ЗАСЛАНЫЙ КАЗАЧЕК... а потім взагалі закрили пост .....
ну гаразд ... якщо ви знов так вважаєте пишіть адміну ... нехай мене банить

Борец за людей, я боюся уявити? Вашу поведінку,коли Вам напис прилетить і рахунки заблокують...

як я можу самостійно знайти ПОЗОВ ????
Навіщо шукати позов??? Читайте уважно повністю тексти рішень!!!

Аж ніяк!
Швидше співчуваю юристу, який вам допомагатиме при потребі))
P.S. не пишіть капслоком
меня не придется прощать... я стараюсь не грешить :)
Не лицемірте?, це теж гріх)

я тему як ВИ кажете "ЗАЛУПИВ" з метою отримати позов МФО для того щоб мати можливість завчасно підготуватися до майбутнього судового процесу. На мою думку тут повинні бути люди які могли поділитися досвідом та напрацьованнями у цьому напрямку .... а насправді стовкувся з повним нерозумінням та насмішками .... НЕ знаю чого так .... Краще щось зробити і потім пошкодувати, що зробив, чим не зробити і потім шкодувати що не спробував.

https://verdictum.ligazakon.net/document/78012886
Вы поймите тут все люди либо ждут хороших предложений что бы заплатить, либо принципиально не платят потому что переплатили до хрена потом сносят ИНН и живут дальше, в суд тут мало кто имеет желании идти. Почитайте форум и вы поймёте что немного не по адресу.

Навіщо шукати позов??? Читайте уважно повністю тексти рішень!!!

Аж ніяк!
Швидше співчуваю юристу, який вам допомагатиме при потребі))
P.S. не пишіть капслоком

Не лицемірте?, це теж гріх)
я сподіватимуся, що мені не знодиться допомога..... я вже спробував звернутися. Прямо диви яка таємниця позов МФО подивитися .... Скористаюся ващою порадою і піду рішення читати .... Позов мені монивео організує особистий .......:ahaha:

Назад
Угорі