У кого есть ИСК от МФО?

• Автор теми Автор теми Борец за людей
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 3K
У меня 85 было заплатил 11 через пол года
и ИНН не было ? кто ж такой терпеливый ?? монивео мой долг по факторингу отдало талиону на 7 или 8 день просрочки ... .Факторинг - договор платный насколько я знаю ... это Вам не колекторы вонючие, которые на подряд просто принимаются ... людей позае .... ть ... вдруг гдето , что - то стрельнит .... это называется Эфект КОЛОМОЙСКОГО - если нае...ть млн человек, то только 15 процентов пойдут отстаивать свои права и только 10 % увенчается успехом ....
В любом случае ... если у кого есть иск монивео или Талион плюс .... и если не жалко , то киданите почитать ... можно в личку

и ИНН не было ? кто ж такой терпеливый ?? монивео мой долг по факторингу отдало талиону на 7 или 8 день просрочки ... .Факторинг - договор платный насколько я знаю ... это Вам не колекторы вонючие, которые на подряд просто принимаются ... людей позае .... ть ... вдруг гдето , что - то стрельнит .... это называется Эфект КОЛОМОЙСКОГО - если нае...ть млн человек, то только 15 процентов пойдут отстаивать свои права и только 10 % увенчается успехом ....
В любом случае ... если у кого есть иск монивео или Талион плюс .... и если не жалко , то киданите почитать ... можно в личку
Я про манивео и талион говорю.

В мене більше слів нема?

Я вам больше скажу было 8 МФО 5 из которых я закрыл за тело талион за пол тела, есть 2 ИНН, одно буду платить второе сносить, просрочка 7-8 месяцев. Все они терпеливые.

не розумію , з чого ВИ всі так пісімістично налаштовані ? невже навіть ніхто не припускає думки що все ж таки десь вона є? СПРАВЕДЛИВІСТЬ .... в нашій країні я й сам смутно вірю .... але як каже правляча партія "УКРАЇНА - КРАЇНА МОЖЛИВОСТЕЙ " :superman:
:ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha:
В том и дело, что в нашей стране все
Вернее. Все именно через первые 4 буквы. Ну или из другого выхода

Борец за людей, скажіть чесно, ви багато переглянули судових справ?
По МФО?
достатньо ... через ВЕРДИКТУМ з пошуком за результатом розгляду справ ... зокрема по МОНІВЕО .... і не кажіть мені , що справ за якими не відмовлено у повному обсязі МФО немає ... вони є але вкай рідко ... А до чого питання ???

Оффтоп
а нащо ж переглядати, читати, вникати...можна ж просто тему замутити?‍♀️
я тему як ВИ кажете "ЗАЛУПИВ" з метою отримати позов МФО для того щоб мати можливість завчасно підготуватися до майбутнього судового процесу. На мою думку тут повинні бути люди які могли поділитися досвідом та напрацьованнями у цьому напрямку .... а насправді стовкувся з повним нерозумінням та насмішками .... НЕ знаю чого так .... Краще щось зробити і потім пошкодувати, що зробив, чим не зробити і потім шкодувати що не спробував.
Можна детальніше? Або хоч з розділовими знаками, бо мозок закипить вгадати, що ви мали на увазі?
https://verdictum.ligazakon.net/document/78012886

я тему як ВИ кажете "ЗАЛУПИВ" з метою отримати позов МФО для того щоб мати можливість завчасно підготуватися до майбутнього судового процесу. На мою думку тут повинні бути люди які могли поділитися досвідом та напрацьованнями у цьому напрямку .... а насправді стовкувся з повним нерозумінням та насмішками .... НЕ знаю чого так .... Краще щось зробити і потім пошкодувати, що зробив, чим не зробити і потім шкодувати що не спробував.

а вы точно на том ресурсе решили просить мфо подать на вас в суд?))))

а вот касачка відмовила у відкритті Монівео провадження у касаційній скарзі https://verdictum.ligazakon.net/document/78979227

А Ви окрім себе когось чуєте?І думку інших людей вмієте сприймати?
Вам форумчани з власного досвіду пишуть,що збирайте гроші,з часом за тіло,а можливо й за півтіла матимете змогу закрити.
Як змусите Таілон на Вас до суду подати,відпишите нам?але думаю довго нам чекати доведеться)

Ну знаєте,зазвичай чекають дій МФО.Зробили напис,знесли)Нащо себе грузити,готуватись до того,що може і не статись.І ще є практика,люди так переймаються,що ж буде?)А потім а нехай буде напис,він їсти не просе)Потім розберусь)а бігали шукали інфу...

Всем привет! а скажите у кого нибудь есть иск от МФО ? в частности интересует МОНИВЕО либо от ТАЛИОН ПЛЮС как фактора. очень хочется посмотреть что пишут и обращаются ли в суд вообще. Если есть свежий иск по которому производство в суде открыто но заседание не состоялось , было бы вообще супер.
Причина интереса: у меня просрочка в монивео уже дней 20 .... по договору факторинга долг передан Талиону... пару раз звонили , смс слали . написал Талиону запрос в порядке ст. 25 "про споживче кредитування"... сначала сказали что на почтовый адрес отправили , я настоял чтобы продублировали на електронку. обещали все прислать в сроках (ну типо за 5 дней справятся) звонить прекратили, сейчас вот жду .
Но хотелось бы заранее подготовиться к возможному судебному противостоянию.
Получу документы , предложу сам талиону обратиться в суд...
Считаю что просто ожидание действий от них это пустая трата времени и оттягивание неизбежного ...
Если у кого есть свежий иск ПОДМОГИТЕ .... (персональные данные не интересуют, можете зарисовать если секрет)

да и если кто знает , подскажите - вход пользователя в личный кабинет на сайте МФО, фиксируется у них (я имею ввиду дата и время входа) ??

Фортуна возможно тебе улыбнется
и увидишь и получишь персонально иск, Только Для Тебя, Особисто.

Не растраивайся и тебе фортонет.

Все впереди.

а вы точно на том ресурсе решили просить мфо подать на вас в суд?))))
вообще не понял вопроса .... я попросил у форумчан , у кого есть свежее исковое заявление от МФО , дать почитать если не жалко ..... я так понимаю ВЫ адвокат ??? а Вы на этом ресурсе клиентов себе ищете ?? сколько берете за отмену ИНН ??? ГРЕХ - зарабатывать на чужом горе
Оце Ви нас здивували такою новиною...
навыть не намагався :) просто відповів на питання ....

Назад
Угорі